• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Merhaba kızlar benimde 20 eylül transferim oldu 5. Gün embriyosu tek, beklemedeyim 2 gün dinlendim bugün çalışıyorum ama zaman geçmiyor aklıma felmesin diye kendimi oyalıyorum karnımda şişliğim var sadece sanki patlayacak gibi hissediyorum şimdilik bu kadar Allah bizimde kucaklarımızı boş bırakmasın amiinnn 🤲🤲🤲❤️

Merhaba kızlar benimde 20 eylül transferim oldu 5. Gün embriyosu tek, beklemedeyim 2 gün dinlendim bugün çalışıyorum ama zaman geçmiyor aklıma felmesin diye kendimi oyalıyorum karnımda şişliğim var sadece sanki patlayacak gibi hissediyorum şimdilik bu kadar Allah bizimde kucaklarımızı boş bırakmasın amiinnn 🤲🤲🤲❤️
Benimde 18 Eylüldeydi zaman geçmiyor seni çok iyi anlıyorum canım dayanamayıp yaptım bugün ben pozitifi gördüm rabbim sanada nasip etsin inşallah duacınım artık 🙏🏻🙏🏻🙏🏻♥️

Bhcg 40 çıktı 5. Gün için idrardada ikinci çizgi hafif silik çıktı yeni oluşmuş belli 😂😂♥️

Dayanamadım yaptım 🙈
Helal olsun valla canım süpersin 😍 tebrik ederim sagliklica al kucağına ❤ ilk transferimde hemen yapmıştım bende sen gibi ama bu sefer ikinci ya az daha duruldum sanırım vaktini bekleyeyim🤣

Kullandıklarımız ilaçlar şişlik yapıyo canım benimde 20 eylülde oldu transferim . Grupta Bi arkadaşta bizle aynı vakit olmuş kan vermiş öğrenmiş gebeliğini bizde versek öğreniriz bence

Herkesee merhabaaa👋👋 3. Tup bebek denememizi yaptik . 11 eylülde transferm oldu. Bugun test günüm du 279 çıktı nasıl sizce🙈

aa sonucun çok güzel, aynı anda transferimiz olmuş ben de 11 inde transfer olmuştum😍

gözün aydın 2 gün sonra tekrar baktır bana da doktorum öyle söyledi

Tamamına ersin sağlıkla hepimizin tontişleri❤️

Benimde 30 eylüldü kanda da idrardada baktım bugün😂😂
30 eylule cok yok mu daha 😀😀😀ay heyecan oldum ben idrar yaptım sizi görüp ucuz testlerden ama negatif .sizin kanda kaç çıktı lütfen benımle dr paylaşın .ayrıca kac adet embriyo transfer edildi kaçıncı gün embriyosu ? Tebrıkler 🤰😊🙏

Arkadaşlar benı yorumsuz bırakmayın .8gün once ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım .etkısı ne kadar sürer bu ignenın ? Sanki silik bi cıZgi var idrar testımde heyecanlandım

Back