- 7 Temmuz 2021
- 1.267
- 1.023
- 63
- 34
Ben size özelden yazmıştım ama görmediniz sanırımGözünüz aydın ilk tüp bebek mi birde problem neydi acaba canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben size özelden yazmıştım ama görmediniz sanırımGözünüz aydın ilk tüp bebek mi birde problem neydi acaba canim
İlk denememiz overyan yetmezlik yumurta sayım azdı tek denemede tuttu çok şükürGözünüz aydın ilk tüp bebek mi birde problem neydi acaba canim
Benimde 30 eylüldü kanda da idrardada baktım bugünBenimde 30 Eylül test günüm
sabredersen en güzelini yapmış olursun ben son dakika duramadım
inşallah çok güzel sonuç alacaksın hepimiz de seni burada tebrik edicezz
Gerçekten mi e sonuç ne çıktı canım ikisinde deBenimde 30 eylüldü kanda da idrardada baktım bugün
Bhcg 40 çıktı 5. Gün için idrardada ikinci çizgi hafif silik çıktı yeni oluşmuş belliGerçekten mi e sonuç ne çıktı canım ikisinde de
Benimde 18 Eylüldeydi zaman geçmiyor seni çok iyi anlıyorum canım dayanamayıp yaptım bugün ben pozitifi gördüm rabbim sanada nasip etsin inşallah duacınım artıkMerhaba kızlar benimde 20 eylül transferim oldu 5. Gün embriyosu tek, beklemedeyim 2 gün dinlendim bugün çalışıyorum ama zaman geçmiyor aklıma felmesin diye kendimi oyalıyorum karnımda şişliğim var sadece sanki patlayacak gibi hissediyorum şimdilik bu kadar Allah bizimde kucaklarımızı boş bırakmasın amiinnn
Bhcg 40 çıktı 5. Gün için idrardada ikinci çizgi hafif silik çıktı yeni oluşmuş belli
Dayanamadım yaptım
Bhcg 40 çıktı 5. Gün için idrardada ikinci çizgi hafif silik çıktı yeni oluşmuş belli
Dayanamadım yaptım
Helal olsun valla canım süpersin tebrik ederim sagliklica al kucağına ❤ ilk transferimde hemen yapmıştım bende sen gibi ama bu sefer ikinci ya az daha duruldum sanırım vaktini bekleyeyimBhcg 40 çıktı 5. Gün için idrardada ikinci çizgi hafif silik çıktı yeni oluşmuş belli
Dayanamadım yaptım
Kullandıklarımız ilaçlar şişlik yapıyo canım benimde 20 eylülde oldu transferim . Grupta Bi arkadaşta bizle aynı vakit olmuş kan vermiş öğrenmiş gebeliğini bizde versek öğreniriz benceMerhaba kızlar benimde 20 eylül transferim oldu 5. Gün embriyosu tek, beklemedeyim 2 gün dinlendim bugün çalışıyorum ama zaman geçmiyor aklıma felmesin diye kendimi oyalıyorum karnımda şişliğim var sadece sanki patlayacak gibi hissediyorum şimdilik bu kadar Allah bizimde kucaklarımızı boş bırakmasın amiinnn
Herkesee merhabaaa 3. Tup bebek denememizi yaptik . 11 eylülde transferm oldu. Bugun test günüm du 279 çıktı nasıl sizce
Ay hadi insallah cnm senın transfer ne zamandıBenimde 30 Eylül test günüm
Ay cnm senin de mi 30 Eylül . kucaklarımız dolsun insallahBenimde 30 eylüldü kanda da idrardada baktım bugün
30 eylule cok yok mu daha ay heyecan oldum ben idrar yaptım sizi görüp ucuz testlerden ama negatif .sizin kanda kaç çıktı lütfen benımle dr paylaşın .ayrıca kac adet embriyo transfer edildi kaçıncı gün embriyosu ? TebrıklerBenimde 30 eylüldü kanda da idrardada baktım bugün
Cnm merhaba transferden 5gın geçtikten sonra test yaptın doğru mu anlıyorum ?yoksa 5.gün embriyosu mu demek istedin .acayıp heyecan yaptımBhcg 40 çıktı 5. Gün için idrardada ikinci çizgi hafif silik çıktı yeni oluşmuş belli
Dayanamadım yaptım
Cnm merhaba transferden 5gın geçtikten sonra test yaptın doğru mu anlıyorum ?yoksa 5.gün embriyosu mu demek istedin .acayıp heyecan yaptım