- 17 Ekim 2018
- 461
- 457
- 103
- 35
5. Gün embriyosuydu. Düşük diyince de insan panikliyor valla yaa ama burda baktım çoğu kişinin 100-300 bandında çıkmış zatenTebrik ederim canım gözün aydınsağlıkla ilerlesin inşallah Neresi düşükmüş değerin ben anlayamadım açıkçası ilk test için gayet iyi değil mi.. kaçıncı gün embriyosuydu senin?
Benim bugün 4.gün öyle dayanılmaz hiç ağrım olmadı ama bel sırt kasıklar sırayla aralıklı ağdıdı hep inşallah tutunuyordur dediğin gibiİlk gün gecesi sırt ve bel ağrısı yaşadım ki sabaha kadar uyutmadi o derece.Hala çok var ağrı anladım ki ilk günden tutunmuş onun ağrısıymis.İnsallah senin de o yüzden agiriyordur.
Rahat ol duanı et nefesini düzenle kap bebişini grl inşallahArkadaşlar yarın öğleden sonra büyük gün cok heyecanlıyım .transferim var yarın abana da dua edin lütfen transfer olan arkadaşlar transferden nr kadar süre sonra idrar yapmanıza izin verildi stres oldum valla pek tutamam da ben
haydi hayırlısı :))Kan verdim bekliyoruuummmmm
Sağ ol cnm insallahRahat ol duanı et nefesini düzenle kap bebişini grl inşallahbana 15 dakika sonra kalkabilirsin dedi ben ortalama 45 dakika sonra kalktım yaptım sonra 2 saat falan tekrar yatıp kalkmadım hiç tutamam dersen yatakta verirler sana birşey söyle hemen kalkma önlem al canım benim fikrim
Canım 5. Gün embriyosu verdiler bana 1 tane hastanede bi odada giyindim ameliyathaneye indirdiler sonra giyindiğim odaya tekrar döndüm 4 saat sonra da tamamen çıkış yaptık heyecanlanma stres yapma hissetmiyorsun bile ama o an tam transfer esnasının ultrasonunu iste ben aldım bakıp bakıp dua ediyorum şimdiSağ ol cnm insallahsabaha kadar uyuyamadım heyecandan .transferden sonra hastanede bi oda mı verıyorlar nerede yattınız ?senın transferın kaçıncı günü .insallah güzel haberler alırsın
Bize oda vermişlerdi. Transferden önce odaya geçtik yine transferden sonra da ordaydık. Burda herkesi kısa süreli yaptırdıklarını okudum ama benim doktorum 3 saat ayaklarım yukarda uzanmamı istedi. Rapor işlerini halleden kadar bizimki 4 saat olmuştu. Transferden çıkar çıkmaz sürgü istemiştim benSağ ol cnm insallahsabaha kadar uyuyamadım heyecandan .transferden sonra hastanede bi oda mı verıyorlar nerede yattınız ?senın transferın kaçıncı günü .insallah güzel haberler alırsın
Allah hepımızın yardımcısı olsun canım .ultrason istemek hıc aklıma gelmemıstı isteyecegım mutlakaCanım 5. Gün embriyosu verdiler bana 1 tane hastanede bi odada giyindim ameliyathaneye indirdiler sonra giyindiğim odaya tekrar döndüm 4 saat sonra da tamamen çıkış yaptık heyecanlanma stres yapma hissetmiyorsun bile ama o an tam transfer esnasının ultrasonunu iste ben aldım bakıp bakıp dua ediyorum şimdiAllah yardımcın olsun
Yazarım tabi acayıp heyecanlıyımhadi hayırlı olsun, yarın gelince yaz mutlaka
ben çok fena sıkışmıştım ayağa kalkmanı istemiyokar, yatağa bi karton gibi bir şey getiriyolar, biraz garip oluyo ama hayat kurtarıyo
bi yarım saat kadar dinledim hastanede sonra eve gelip evde dinlenmiştim ben
Yazarım tabi acayıp heyecanlıyımvideo çekmene ızin verıyorlar mı transfer olurken ? senın de amelıyathanede mi oldu transfer ? Hangı hastane ?
Bana da vermişler di saklıyorumbazılarına fotoğraf vermişler sor istersen fotoğrafını verirler belkianın tadını çıkar
ben bahçeci'de oldum transferimi
Ben de 10:30 da verdim 3. Kan tahlili , ben de bekliyorumKan verdim bekliyoruuummmmm
Amin canım inşallah hepimizBenim bugün 4.gün öyle dayanılmaz hiç ağrım olmadı ama bel sırt kasıklar sırayla aralıklı ağdıdı hep inşallah tutunuyordur dediğin gibiAllah kucağına sağlıcakla almayı nasip eylesin canım
Tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar kan değerim 1566 şoktayımmmm
Allahım sana sonsuz şükürler olsun titriyorum resmen sinirlerim boşaldı
Maşallah canım. Çift embriyo mu ?Kızlar kan değerim 1566 şoktayımmmm
Allahım sana sonsuz şükürler olsun titriyorum resmen sinirlerim boşaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?