Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Tebrik ederim canım gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah Neresi düşükmüş değerin ben anlayamadım açıkçası ilk test için gayet iyi değil mi.. kaçıncı gün embriyosuydu senin?
5. Gün embriyosuydu. Düşük diyince de insan panikliyor valla yaa ama burda baktım çoğu kişinin 100-300 bandında çıkmış zaten

İlk gün gecesi sırt ve bel ağrısı yaşadım ki sabaha kadar uyutmadi o derece.Hala çok var ağrı anladım ki ilk günden tutunmuş onun ağrısıymis.İnsallah senin de o yüzden agiriyordur.
Benim bugün 4.gün öyle dayanılmaz hiç ağrım olmadı ama bel sırt kasıklar sırayla aralıklı ağdıdı hep inşallah tutunuyordur dediğin gibi Allah kucağına sağlıcakla almayı nasip eylesin canım

Kızlar benden 5. Gün progesteron kan tahlili istemişti doktorum sizce onu verirken hcg baktırsammı hazır veriyorken o kadar erken çıkarmı ki

Rahat ol duanı et nefesini düzenle kap bebişini grl inşallah bana 15 dakika sonra kalkabilirsin dedi ben ortalama 45 dakika sonra kalktım yaptım sonra 2 saat falan tekrar yatıp kalkmadım hiç tutamam dersen yatakta verirler sana birşey söyle hemen kalkma önlem al canım benim fikrim

Sağ ol cnm insallah sabaha kadar uyuyamadım heyecandan .transferden sonra hastanede bi oda mı verıyorlar nerede yattınız ?senın transferın kaçıncı günü .insallah güzel haberler alırsın

Sağ ol cnm insallah sabaha kadar uyuyamadım heyecandan .transferden sonra hastanede bi oda mı verıyorlar nerede yattınız ?senın transferın kaçıncı günü .insallah güzel haberler alırsın
Canım 5. Gün embriyosu verdiler bana 1 tane hastanede bi odada giyindim ameliyathaneye indirdiler sonra giyindiğim odaya tekrar döndüm 4 saat sonra da tamamen çıkış yaptık heyecanlanma stres yapma hissetmiyorsun bile ama o an tam transfer esnasının ultrasonunu iste ben aldım bakıp bakıp dua ediyorum şimdi Allah yardımcın olsun

Bize oda vermişlerdi. Transferden önce odaya geçtik yine transferden sonra da ordaydık. Burda herkesi kısa süreli yaptırdıklarını okudum ama benim doktorum 3 saat ayaklarım yukarda uzanmamı istedi. Rapor işlerini halleden kadar bizimki 4 saat olmuştu. Transferden çıkar çıkmaz sürgü istemiştim ben hemen getirdiler. Ama çok aşırı su tüketme ben ilk transferimde 2 lt su içtim zaten çok çabuk sıkışan biriyim. Transferden sonra 7-8kere sürgü vermek zorunda kalmışlardı. Bu transferimde 1 lt su içtim trnsferden öncede 1 kere gitmiştim zaten aşırı sıkışık girmedim transfere iyi ki de öyle gitmemişim biraz beklettiler beni transfer alanında.
Transferden sonra istediğin zaman sürgü veriyorlar, sıkıntı yapma o yüzden kendine

Allah hepımızın yardımcısı olsun canım .ultrason istemek hıc aklıma gelmemıstı isteyecegım mutlaka videoya çekerim diye düşünüyordum ama telefon yanımızda olmuyor öyleyse amelıyathane gibi bi yerse .ben Şişli Memorial dayım .senın bugün kaçıncı gün ? Hangı hastane ?

Yazarım tabi acayıp heyecanlıyım video çekmene ızin verıyorlar mı transfer olurken ?senın de amelıyathanede mi oldu transfer ? Hangı hastane ?

Yazarım tabi acayıp heyecanlıyım video çekmene ızin verıyorlar mı transfer olurken ?senın de amelıyathanede mi oldu transfer ? Hangı hastane ?

bazılarına fotoğraf vermişler sor istersen fotoğrafını verirler belki anın tadını çıkar

ben bahçeci'de oldum transferimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…