• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Benim 9. Gün 48 12. 140 çıktı doktorum tebrik etti yarın tekrar vericem. Bence takılma iki kat artış varsa sorun yok bence. Geç döllenmiş olabilir ☺️ Benim midem çok kazınıyor valla sabahları hele daha çok 😂😂😂🌸❤️
Ben de sürekli yok canım bir şey istemiyor diyorum ama eşim önüme ne koysa anında silip süpürüyorum 😁 bol bol turşu ve yoğurt yiyorum 🙈
Bu arada bir daha test tekrarı yapacak mısın?

Ben daha önce hiç idrar testi yapmamıştım son güne kadar daha önce söylemiştim belki hatırlayan vardır 😊 beta 215 çıktı(12.gün). Doktor biraz düşük buldu o yüzden biraz endişeliyim ama sakin kalmaya çalışıyorum.🤦
Yarın tekrar test vereceğim nasıl çıkacak merak ediyorum. Kendimi de hiç hamile gibi hissetmiyorum ya o his ne zaman geliyor acaba 😅

Tebrik ederim canım gözün aydın🙏🧿 sağlıkla ilerlesin inşallah🤲 Neresi düşükmüş değerin ben anlayamadım açıkçası ilk test için gayet iyi değil mi.. kaçıncı gün embriyosuydu senin?

Dondurulmuş embriyo transferi olan hanımlar transfer sonrası hangi ilaçları kullanacaksınız acaba

Dondurulmuş embriyo transferi olan hanımlar transfer sonrası hangi ilaçları kullanacaksınız acaba

benim transfer sonrası;
estofem devam ediyor günde 3 defa
progestan fitil günde 3 defa
coraspin günde 1
decavit günde 1
progestan kalçadan iğne 2 günde 1
ve haftada 1 omegaven serum devam ediyor

transferin 9. günündeyim daha test yapmadım🙈
dondurulmuş embriyom 5. gün embriyosu ve 1 tanecik minnoş

benim transfer sonrası;
estofem devam ediyor günde 3 defa
progestan fitil günde 3 defa
coraspin günde 1
decavit günde 1
progestan kalçadan iğne 2 günde 1
ve haftada 1 omegaven serum devam ediyor

transferin 9. günündeyim daha test yapmadım🙈
dondurulmuş embriyom 5. gün embriyosu ve 1 tanecik minnoş
Cevabın için teşekkür ederim canım bende günde 4 tane estrofem
Göbekten 2 tane progesteron iğne
Progesteron fitil 2 tane
Devit3
Ocean mumyy balık yağı
Oksapar Göbekten 1 iğne.

Merak ettiğim progesteron iğne ne zaman biticek ithal Bi ilaç olduğu için rapor çıkmıyo ve Cook pahalı. Oğlumda taze transfer olmuştu. Transfer sonrası bu ilacı sadece fitil olarak almıştım bu dondurulmuş diye sanırım böyle

Progesteron fitil 2 tane
Devit3
Ocean mumyy balık yağı
Oksapar Göbekten 1 iğne.

Merak ettiğim progesteron iğne ne zaman biticek ithal Bi ilaç olduğu için rapor çıkmıyo ve Cook pahalı. Oğlumda taze transfer olmuştu. Transfer sonrası bu ilacı sadece fitil olarak almıştım bu dondurulmuş diye sanırım böyle
Ben hem taze hem de dondurulmuş transfer oldum yine de kullandım Canım.

Arkadaşlar yarın öğleden sonra büyük gün cok heyecanlıyım .transferim var yarın a🥰 bana da dua edin lütfen 🙏 transfer olan arkadaşlar transferden nr kadar süre sonra idrar yapmanıza izin verildi stres oldum valla pek tutamam da ben 🙃

Arkadaşlar yarın öğleden sonra büyük gün cok heyecanlıyım .transferim var yarın a🥰 bana da dua edin lütfen 🙏 transfer olan arkadaşlar transferden nr kadar süre sonra idrar yapmanıza izin verildi stres oldum valla pek tutamam da ben 🙃

Canım kolaylıklar diliyorum ve de bol şans hayırlısı ile bebişini alıp gel inşallah🤲 Yarım saat sonra idrara çıkabilirsin dediler ben 45 dk 1 saate yakın tuttum.

Progesteron fitil 2 tane
Devit3
Ocean mumyy balık yağı
Oksapar Göbekten 1 iğne.

progestanı göbekten mi vuruluyosun kalça çok fena🙈 ne oturuluyo ne kalkılıyo, keşke ben de göbekten vurulsam

bu arada oksaparı unutmuşum, bende de var👍 bence tutsa da bize bir süre daha devam ettirirler, bazıları çünkü vücut bebeği reddetmesin diye bildiğim kadarıyla

inşallah sağlıkla tutunurlar🙏❤️

hadi hayırlı olsun, yarın gelince yaz mutlaka
ben çok fena sıkışmıştım ayağa kalkmanı istemiyokar, yatağa bi karton gibi bir şey getiriyolar, biraz garip oluyo ama hayat kurtarıyo 😂

bi yarım saat kadar dinledim hastanede sonra eve gelip evde dinlenmiştim ben

genelde ilk muayaneyi doktorlar vajinal yapıyor ve gözüküyor cnm..ama betların yeterli geldiğinde doktor zaten randevunu verdiği zaman görebilieceği bir tarihe randevu verecektir sana😍
Tüp bebek il dışında yapıldı.Kendi bulunduğum yerde başka doktora gideceğim için bekliyorum.Vajinal da olsun istemiyorum.Biraz daha beklerim sorun değil ,😊

Kızlar bende cumartesi transfer olmuştum 2 gün oldu sırt ağrısı normal mi yaşayan oldumu acaaba
Akıntı kasık ağrılarım oldu biraz onlar normal ama sırt bi düşündürdüde
İlk gün gecesi sırt ve bel ağrısı yaşadım ki sabaha kadar uyutmadi o derece.Hala çok var ağrı anladım ki ilk günden tutunmuş onun ağrısıymis.İnsallah senin de o yüzden agiriyordur.

Progesteron fitil 2 tane
Devit3
Ocean mumyy balık yağı
Oksapar Göbekten 1 iğne.

Bende kullanıyorum sabah akşam transfer öncesi başlattı doktorum şuan 5+1gunluj oldum devam ediyorum.Doktorun kalp atışlarını duyunca konuşacağız dedi.En az 8 hafta olur çoğu doktor 12. Haftya kadar devam ettiriyor

1 saat yatacaksin dediler ördek bıraktılar lazım olursa diye ama ben sıkışık girmedigim için gerek kalmadı.

Back