• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

evet tatlım gördük :) şu an için normal herşey şu anda. lekelenmelerde progesteron fitil yüzünden olabilir, ağızdan al günde 3 kez dedi bi de böyle deneyelim kanama olmaz belki dedi. 5 ekimde tekrar kısmetse kalp atışı için gideceğiz. senin nasıl geçti?inşallah yolundadır herşey :anneadayı:

Canım gözün aydın keseyi görmüşsün darısı bize inşallah sağlıkla devam etsin 🧿🙏

yaa çok sevindim tatlım ikiz gibi görünüyor değerlerin :halay:

Bilmiyorım canım çok heyecanlandım gerçekten çokta merak ediyorum şuanda hakkımZda hayırlısı neyse o olsun inşallah🙏

Benimde canım guzel gecti🙂 ikiz oldugunu öğrendik iki keseyide gördük 2 hafta sonra kalp atisi ıcın cagırdı benim kanamam yoktu ama progestan fitile devam edelim dedi allahıma cok sukurler olsun vala cok mutlu olduk aynı sekılde senin adına da cok mutlu oldum dıger tum arkadaşlarda bu mutluluğu yaşar Umarim herkez dualarımda 🙏🙏🥰🥰

Kızlar bugün keseyi görmeye gittik ikiside tutmuşlar çok şükür inşallah ikizler gelecek 😍😍😍

Oh maaşallah ikizlerimiz çifter çifter geliyor☺️🥰 tebrik ederim kızlar allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲

Merhaba arkadaşlar 16 eylülde transferim oldu ikinci transferim ilki negatifti. Erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba transferden sonra hep adet olacak gibi kasık agrılarım oldu

Merhaba arkadaşlar 16 eylülde transferim oldu ikinci transferim ilki negatifti. Erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba transferden sonra hep adet olacak gibi kasık agrılarım oldu

5. günde 6. günde sonuç alanlar oluyor ama acele etme, bir kaç gün daha bekle daha kana geçmediyse evdeki testte negatifi görürsen modun düşer, daha sağlıklı sonuç için bir kaç gün daha bekle😇 inşallah güzel sonuç alırsın🧡

Kızlar bugün benim 7.gunum dayanamadım teset yaptım silik cikti bakarmisin

Eklentiler

• IMG-20210921-WA0002.jpg
    IMG-20210921-WA0002.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 29
Canım gözün aydın keseyi görmüşsün darısı bize inşallah sağlıkla devam etsin 🧿🙏

Bilmiyorım canım çok heyecanlandım gerçekten çokta merak ediyorum şuanda hakkımZda hayırlısı neyse o olsun inşallah🙏

Kızlar bugün keseyi görmeye gittik ikiside tutmuşlar çok şükür inşallah ikizler gelecek 😍😍😍

Oh maaşallah ikizlerimiz çifter çifter geliyor☺️🥰 tebrik ederim kızlar allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Çok sağol tatlım darısı tüm beklenenlerin başına sağlıkla insallah

Back