süperrr süperrr süperrrrKızlar bugün keseyi görmeye gittik ikiside tutmuşlar çok şükür inşallah ikizler gelecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süperrr süperrr süperrrrKızlar bugün keseyi görmeye gittik ikiside tutmuşlar çok şükür inşallah ikizler gelecek
Teşekkürler canım, 2 gün sonra senin de mutlu haberlerini bekliyoruz burda
Evet öyle çıktı bizde iki olmamıştır diye düşünüyorduk çok şükür ikiside çıktı. Çok teşekkür ederim inşallah sağ salim kucağımızada almak nasip olura aaa bi ikiz daha mıı
çook sevindim, gözünüz aydın
Maşallah canım değerin yüksekti senin de. Ne GüzellllKızlar bugün keseyi görmeye gittik ikiside tutmuşlar çok şükür inşallah ikizler gelecek
Çok teşekkür ettim canım 10 gün sonra kalp atışları için gidicez inşallah onuda sorunsuz atlatırız.Maşallah canım değerin yüksekti senin de. Ne Güzellll
evet tatlım gördük :) şu an için normal herşey şu anda. lekelenmelerde progesteron fitil yüzünden olabilir, ağızdan al günde 3 kez dedi bi de böyle deneyelim kanama olmaz belki dedi. 5 ekimde tekrar kısmetse kalp atışı için gideceğiz. senin nasıl geçti?inşallah yolundadır herşey
yaa çok sevindim tatlım ikiz gibi görünüyor değerlerin
Benimde canım guzel gecti ikiz oldugunu öğrendik iki keseyide gördük 2 hafta sonra kalp atisi ıcın cagırdı benim kanamam yoktu ama progestan fitile devam edelim dedi allahıma cok sukurler olsun vala cok mutlu olduk aynı sekılde senin adına da cok mutlu oldum dıger tum arkadaşlarda bu mutluluğu yaşar Umarim herkez dualarımda
Merhaba arkadaşlar 16 eylülde transferim oldu ikinci transferim ilki negatifti. Erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba transferden sonra hep adet olacak gibi kasık agrılarım oldu
Teşekkür ederim canımmmNe güzel bir haber ya maşallah canım
Teşekkür ederim canım insallah hepimizindir sağlıklı bir şekilde katlanarak devam eder 3.gün embriyosu çift transfer olduGözün aydın canım tebrik ederim katlanarak artar inşallah kaçıncı gün embriyosuydu senin
Çok sağol tatlım darısı tüm beklenenlerin başına sağlıkla insallahCanım gözün aydın keseyi görmüşsün darısı bize inşallah sağlıkla devam etsin
Bilmiyorım canım çok heyecanlandım gerçekten çokta merak ediyorum şuanda hakkımZda hayırlısı neyse o olsun inşallah
Kızlar bugün keseyi görmeye gittik ikiside tutmuşlar çok şükür inşallah ikizler gelecek
Oh maaşallah ikizlerimiz çifter çifter geliyor tebrik ederim kızlar allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bende görüyorum benim de 8. Gün çıkmıştıKızlar bugün benim 7.gunum dayanamadım teset yaptım silik cikti bakarmisin
Var mı gebelik bendeBende görüyorum benim de 8. Gün çıkmıştı
Eveeeett silik çizgiyi görüyooorummmmKızlar bugün benim 7.gunum dayanamadım teset yaptım silik cikti bakarmisin
Çok şükür cuma da kan da da çıkar inşallahEveeeett silik çizgiyi görüyooorummmm
Evet canım var ama netleşmesi için tabiki kan da çıkması gerek içini ferah tut cuma günü mutlu haberlerini tekrar yazarısın.Var mı gebelik bende
İnşallah canım benimEvet canım var ama netleşmesi için tabiki kan da çıkması gerek içini ferah tut cuma günü mutlu haberlerini tekrar yazarısın.
Kızlar bugün benim 7.gunum dayanamadım teset yaptım silik cikti bakarmisin
Teşekkürler Heyecandan duramıyorum darısı herkeseçok net görünüyo gözün aydın tebrikler