Bence çift tuttuEvet cnm çift ti
255 çıktı kızlar doktorumla görüştüm 11 ekim de gelin kese ve kalp atışını duyalım dediÇokkkkk mutluyum çok
saol canım bu ay bence herkes çok şanslı. Herkesin tutmuş bebecikleriaiyyy senin de gözün aydınn
Bence çift tuttubenim de çift 255 çıktı bugün
Canım ankara memorial benimkide bugün transferin 3. Günü çok heyecanlıyım bende gün sayıyorumAllah hepımızın yardımcısı olsun canım .ultrason istemek hıc aklıma gelmemıstı isteyecegım mutlakavideoya çekerim diye düşünüyordum ama telefon yanımızda olmuyor öyleyse amelıyathane gibi bi yerse .ben Şişli Memorial dayım .senın bugün kaçıncı gün ? Hangı hastane ?
Ayy iyi dayanmışsın ben 5. Günden itibaren testlere başlayacağım tutar inşallah bebişlerimizzben de perşembe teste gidiyorum bugün 10. günüm
evde teste izin vermediler bizimkiler modum düşmesin diye
hem korkuyorum hem merak içindeyim çok acayip duygular içindeyim2 gün geçse de ne olacaksa olsa
Ayy iyi dayanmışsın ben 5. Günden itibaren testlere başlayacağım tutar inşallah bebişlerimizz
Canım naptın gordun mu keseyı biz simdi cıktık hastanedeninşallah canım benim. yarın burdan verelim birbirimize güzel haberleri
evet tatlım gördük :) şu an için normal herşey şu anda. lekelenmelerde progesteron fitil yüzünden olabilir, ağızdan al günde 3 kez dedi bi de böyle deneyelim kanama olmaz belki dedi. 5 ekimde tekrar kısmetse kalp atışı için gideceğiz. senin nasıl geçti?inşallah yolundadır herşeyCanım naptın gordun mu keseyı biz simdi cıktık hastaneden
yaa çok sevindim tatlım ikiz gibi görünüyor değerlerinKızlar kan değerim 1566 şoktayımmmm
Allahım sana sonsuz şükürler olsun titriyorum resmen sinirlerim boşaldı
Benimde canım guzel gectievet tatlım gördük :) şu an için normal herşey şu anda. lekelenmelerde progesteron fitil yüzünden olabilir, ağızdan al günde 3 kez dedi bi de böyle deneyelim kanama olmaz belki dedi. 5 ekimde tekrar kısmetse kalp atışı için gideceğiz. senin nasıl geçti?inşallah yolundadır herşey
oyy çifte sevinç ne mutlu ya :)Benimde canım guzel gectiikiz oldugunu öğrendik iki keseyide gördük 2 hafta sonra kalp atisi ıcın cagırdı benim kanamam yoktu ama progestan fitile devam edelim dedi allahıma cok sukurler olsun vala cok mutlu olduk aynı sekılde senin adına da cok mutlu oldum dıger tum arkadaşlarda bu mutluluğu yaşar Umarim herkez dualarımda
Amün canım hepimizin insallah Eylül ayı bize ugurlu gwldioyy çifte sevinç ne mutlu ya :)allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah, değerlerimiz gibi mutluluğumuz da kat kat artsın
evet tatlım gördük :) şu an için normal herşey şu anda. lekelenmelerde progesteron fitil yüzünden olabilir, ağızdan al günde 3 kez dedi bi de böyle deneyelim kanama olmaz belki dedi. 5 ekimde tekrar kısmetse kalp atışı için gideceğiz. senin nasıl geçti?inşallah yolundadır herşey
Benimde canım guzel gectiikiz oldugunu öğrendik iki keseyide gördük 2 hafta sonra kalp atisi ıcın cagırdı benim kanamam yoktu ama progestan fitile devam edelim dedi allahıma cok sukurler olsun vala cok mutlu olduk aynı sekılde senin adına da cok mutlu oldum dıger tum arkadaşlarda bu mutluluğu yaşar Umarim herkez dualarımda
Kızlar bugün keseyi görmeye gittik ikiside tutmuşlar çok şükür inşallah ikizler gelecek
Teşekkürler canım, 2 gün sonra senin de mutlu haberlerini bekliyoruz burdaçok sevindimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?