Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

ben de perşembe teste gidiyorum bugün 10. günüm

evde teste izin vermediler bizimkiler modum düşmesin diye

hem korkuyorum hem merak içindeyim çok acayip duygular içindeyim 2 gün geçse de ne olacaksa olsa

Canım ankara memorial benimkide bugün transferin 3. Günü çok heyecanlıyım bende gün sayıyorum ameliyathanede oluyor evet

ben de perşembe teste gidiyorum bugün 10. günüm

evde teste izin vermediler bizimkiler modum düşmesin diye

hem korkuyorum hem merak içindeyim çok acayip duygular içindeyim 2 gün geçse de ne olacaksa olsa
Ayy iyi dayanmışsın ben 5. Günden itibaren testlere başlayacağım tutar inşallah bebişlerimizz

Canım naptın gordun mu keseyı biz simdi cıktık hastaneden
evet tatlım gördük :) şu an için normal herşey şu anda. lekelenmelerde progesteron fitil yüzünden olabilir, ağızdan al günde 3 kez dedi bi de böyle deneyelim kanama olmaz belki dedi. 5 ekimde tekrar kısmetse kalp atışı için gideceğiz. senin nasıl geçti?inşallah yolundadır herşey

Benimde canım guzel gecti ikiz oldugunu öğrendik iki keseyide gördük 2 hafta sonra kalp atisi ıcın cagırdı benim kanamam yoktu ama progestan fitile devam edelim dedi allahıma cok sukurler olsun vala cok mutlu olduk aynı sekılde senin adına da cok mutlu oldum dıger tum arkadaşlarda bu mutluluğu yaşar Umarim herkez dualarımda

oyy çifte sevinç ne mutlu ya :) allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah, değerlerimiz gibi mutluluğumuz da kat kat artsın

çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Allaaah ikiz miymişşş hadi gözün aydın senin de çifte mutlulukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…