- 17 Ekim 2018
- 461
- 457
- 103
- 35
Ben de sürekli yok canım bir şey istemiyor diyorum ama eşim önüme ne koysa anında silip süpürüyorumBenim 9. Gün 48 12. 140 çıktı doktorum tebrik etti yarın tekrar vericem. Bence takılma iki kat artış varsa sorun yok bence. Geç döllenmiş olabilirBenim midem çok kazınıyor valla sabahları hele daha çok
Evet canım yarın test yapıcam. Oyy maşallahBen de sürekli yok canım bir şey istemiyor diyorum ama eşim önüme ne koysa anında silip süpürüyorumbol bol turşu ve yoğurt yiyorum
Bu arada bir daha test tekrarı yapacak mısın?
Ben de sürekli yok canım bir şey istemiyor diyorum ama eşim önüme ne koysa anında silip süpürüyorumbol bol turşu ve yoğurt yiyorum
Bu arada bir daha test tekrarı yapacak mısın?
Ben daha önce hiç idrar testi yapmamıştım son güne kadar daha önce söylemiştim belki hatırlayan vardırbeta 215 çıktı(12.gün). Doktor biraz düşük buldu o yüzden biraz endişeliyim ama sakin kalmaya çalışıyorum.
Yarın tekrar test vereceğim nasıl çıkacak merak ediyorum. Kendimi de hiç hamile gibi hissetmiyorum ya o his ne zaman geliyor acaba
Dondurulmuş embriyo transferi olan hanımlar transfer sonrası hangi ilaçları kullanacaksınız acaba
Ben gittmmm 12. gün 139.6 çıktı sonuç çok şükürrrVarmı bgn teste gidecekler
Cevabın için teşekkür ederim canım bende günde 4 tane estrofembenim transfer sonrası;
estofem devam ediyor günde 3 defa
progestan fitil günde 3 defa
coraspin günde 1
decavit günde 1
progestan kalçadan iğne 2 günde 1
ve haftada 1 omegaven serum devam ediyor
transferin 9. günündeyim daha test yapmadım
dondurulmuş embriyom 5. gün embriyosu ve 1 tanecik minnoş
Ne güzel bir haber ya maşallah canımBen gittmmm 12. gün 139.6 çıktı sonuç çok şükürrr
Ben hem taze hem de dondurulmuş transfer oldum yine de kullandım Canım.Cevabın için teşekkür ederim canım bende günde 4 tane estrofem
Göbekten 2 tane progesteron iğne
Progesteron fitil 2 tane
Devit3
Ocean mumyy balık yağı
Oksapar Göbekten 1 iğne.
Merak ettiğim progesteron iğne ne zaman biticek ithal Bi ilaç olduğu için rapor çıkmıyo ve Cook pahalı. Oğlumda taze transfer olmuştu. Transfer sonrası bu ilacı sadece fitil olarak almıştım bu dondurulmuş diye sanırım böyle
Ben gittmmm 12. gün 139.6 çıktı sonuç çok şükürrr
Arkadaşlar yarın öğleden sonra büyük gün cok heyecanlıyım .transferim var yarın abana da dua edin lütfen transfer olan arkadaşlar transferden nr kadar süre sonra idrar yapmanıza izin verildi stres oldum valla pek tutamam da ben
Cevabın için teşekkür ederim canım bende günde 4 tane estrofem
Progesteron fitil 2 tane
Devit3
Ocean mumyy balık yağı
Oksapar Göbekten 1 iğne.
Merak ettiğim progesteron iğne ne zaman biticek ithal Bi ilaç olduğu için rapor çıkmıyo ve Cook pahalı. Oğlumda taze transfer olmuştu. Transfer sonrası bu ilacı sadece fitil olarak almıştım bu dondurulmuş diye sanırım böyle
Ben gittmmm 12. gün 139.6 çıktı sonuç çok şükürrr
Arkadaşlar yarın öğleden sonra büyük gün cok heyecanlıyım .transferim var yarın abana da dua edin lütfen transfer olan arkadaşlar transferden nr kadar süre sonra idrar yapmanıza izin verildi stres oldum valla pek tutamam da ben
Tüp bebek il dışında yapıldı.Kendi bulunduğum yerde başka doktora gideceğim için bekliyorum.Vajinal da olsun istemiyorum.Biraz daha beklerim sorun değil ,genelde ilk muayaneyi doktorlar vajinal yapıyor ve gözüküyor cnm..ama betların yeterli geldiğinde doktor zaten randevunu verdiği zaman görebilieceği bir tarihe randevu verecektir sana
İlk gün gecesi sırt ve bel ağrısı yaşadım ki sabaha kadar uyutmadi o derece.Hala çok var ağrı anladım ki ilk günden tutunmuş onun ağrısıymis.İnsallah senin de o yüzden agiriyordur.Kızlar bende cumartesi transfer olmuştum 2 gün oldu sırt ağrısı normal mi yaşayan oldumu acaaba
Akıntı kasık ağrılarım oldu biraz onlar normal ama sırt bi düşündürdüde
Bende kullanıyorum sabah akşam transfer öncesi başlattı doktorum şuan 5+1gunluj oldum devam ediyorum.Doktorun kalp atışlarını duyunca konuşacağız dedi.En az 8 hafta olur çoğu doktor 12. Haftya kadar devam ettiriyorCevabın için teşekkür ederim canım bende günde 4 tane estrofem
Progesteron fitil 2 tane
Devit3
Ocean mumyy balık yağı
Oksapar Göbekten 1 iğne.
1 saat yatacaksin dediler ördek bıraktılar lazım olursa diye ama ben sıkışık girmedigim için gerek kalmadı.Arkadaşlar yarın öğleden sonra büyük gün cok heyecanlıyım .transferim var yarın abana da dua edin lütfen transfer olan arkadaşlar transferden nr kadar süre sonra idrar yapmanıza izin verildi stres oldum valla pek tutamam da ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?