aiiiyy süper
ben korkuyorum daha yapamadım bugün 9. günüm
Vallahi dayanabiliyorsan durmak en güzeli böyle de ayrı stres oluyorsun çıktı çıkmadı silikti koyuydu derken her anı ayrı bi olay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aiiiyy süper
ben korkuyorum daha yapamadım bugün 9. günüm
genelde ilk muayaneyi doktorlar vajinal yapıyor ve gözüküyor cnm..ama betların yeterli geldiğinde doktor zaten randevunu verdiği zaman görebilieceği bir tarihe randevu verecektir sanaErken gibi geldi bana ben de 4+6 yım gorunmez diye bekliyorum.Sen görürsen haber ver ben de gideyim
İnş hamilesindir canım.
Bugün 12. Günüm testi tekrarladım
10. 307
12.588 olmuş çok şükür
hadi hayırlısı, ben de yarın gideceğim kese görmeye. :)))Ben sabah tekrar kaset test yaptım koyulaşmış çok şükür kızlar yaa şafak doğan güneşşş
Yaa cok sevındım canımBen sabah tekrar kaset test yaptım koyulaşmış çok şükür kızlar yaa şafak doğan güneşşş
Yaa bende yarın gideceğim kese görmeye onu görmeden boyle sevincimi yasayamadım inşallah yarın bizim üçün cok güzel olurhadi hayırlısı, ben de yarın gideceğim kese görmeye. :)))
ay evet ben de hala inanamıyorum, görmeden inanmıcam heralde . henüz kimseye söylemedik. kalp atışını duyana kadar beklemek istiyorum ama bakalım.Yaa cok sevındım canım
Yaa bende yarın gideceğim kese görmeye onu görmeden boyle sevincimi yasayamadım inşallah yarın bizim üçün cok güzel olur
Bizde canım hıc soylemedık ilk tup bebek denemem ama bundan once 2 defa kimyasal gecırdım biri normal biri asılamayla olmustu o zaman hep soyledık hevesimiz kursağımızda kaldı bu sefer dedım kalp atisinı duyana kadar soylemıcem kendim bile sevinemiyorum cunku ınsallah yarın guzel haberler alırız tek duam o suan sabırsızlıkla beklıyorumay evet ben de hala inanamıyorum, görmeden inanmıcam heralde . henüz kimseye söylemedik. kalp atışını duyana kadar beklemek istiyorum ama bakalım.
inşallah canım benim. yarın burdan verelim birbirimize güzel haberleriBizde canım hıc soylemedık ilk tup bebek denemem ama bundan once 2 defa kimyasal gecırdım biri normal biri asılamayla olmustu o zaman hep soyledık hevesimiz kursağımızda kaldı bu sefer dedım kalp atisinı duyana kadar soylemıcem kendim bile sevinemiyorum cunku ınsallah yarın guzel haberler alırız tek duam o suan sabırsızlıkla beklıyorum
Kaçıncı günündü canım bugün çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişiniBen sabah tekrar kaset test yaptım koyulaşmış çok şükür kızlar yaa şafak doğan güneşşş
Kaçıncı günündü canım bugün çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Kızlar bende cumartesi transfer olmuştum 2 gün oldu sırt ağrısı normal mi yaşayan oldumu acaaba
Akıntı kasık ağrılarım oldu biraz onlar normal ama sırt bi düşündürdüde
Benim 9. Gün 48 12. 140 çıktı doktorum tebrik etti yarın tekrar vericem. Bence takılma iki kat artış varsa sorun yok bence. Geç döllenmiş olabilir Benim midem çok kazınıyor valla sabahları hele daha çokBen daha önce hiç idrar testi yapmamıştım son güne kadar daha önce söylemiştim belki hatırlayan vardır beta 215 çıktı(12.gün). Doktor biraz düşük buldu o yüzden biraz endişeliyim ama sakin kalmaya çalışıyorum.
Yarın tekrar test vereceğim nasıl çıkacak merak ediyorum. Kendimi de hiç hamile gibi hissetmiyorum ya o his ne zaman geliyor acaba