Benimde bugün lekelenmem oldu öğlen de gidip kan verdim 10. Gün değerim 307.60 çıktı pazartesi tekrarlıycam testi
Filtre kahveye bayılırım her gün 1 kupa içerimKızlar ya kahve içiyormusunuz nescafe yada türk
Resmen burnumda tütüyoorrr türk kahvesi içtim arada ama ötekini istiyor cnm
Filtre kahveye bayılırım her gün 1 kupa içerimama bu süreçte hiç içmedim
Evet ya insan içmek istiyor gerçekten ama napalım katlanıcazBende günde 2 3 fincan içerdim hepsinden ah çook özledim ama şuan burnuma burnuma kokuyo sanki
Amin pazartesi değerim artar inşallahAllah razı olsun
Canım hayırlı olsun seninde
Amin hepimizinTebrik ederim canımm Hadi inşallah katlanarak artsın
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinBenimde bugün lekelenmem oldu öğlen de gidip kan verdim 10. Gün değerim 307.60 çıktı pazartesi tekrarlıycam testi
Türk kahve içiyorum nadir.abartili olmadıkça sorun olacağını düşünmüyorumKızlar ya kahve içiyormusunuz nescafe yada türk
Resmen burnumda tütüyoorrr türk kahvesi içtim arada ama ötekini istiyor cnm
Kızlar öğlen 1 de verdim kanımı çok şükür 536 çıkmışAllah’ıma binlerce kez şükürler olsun Ne diyeceğimi bilemiyorum
Türk kahve içiyorum nadir.abartili olmadıkça sorun olacağını düşünmüyorum
Çay günlük içiyorum 2-3 okulu r bazen ama su gibi desem yeridir açık içiyorum.Kahve hafta bir ancaBenim doktor da günde bir çay yada kahve verdi ama hergn içmedm alışıcaz artık az içmeye bebiş olsunda yeterki
Kızlarrr bugün 11. Günüm ve kan sonucum 140 çıktıallahım herkesi sevindirsin çok Güzel bir duygu
Çok teşekkürler canımaaiyysenin de gözün aydın, tebrikler sağlıkla gelsin
Kızlar merhaba bir şey soracağım benim 3 gündür lekelenme gibi kanamam oluyor kahverengi adet kanaması gibi değil normalde tutmamıs olsa adet kanaması günüde mi gelir
Benim de olmuştu 11.günde. Doktor hemen betahcg ve prolaktin testi istedi. Sonuca göre de iğneleri günde 2 ye çıkarıp 4 günde başka bir iğne verdi. Doktorunu aramanı öneririm canım. Ek ilaçlar verebilir. Ecopirini bırakırdı bana mesela.Kızlar merhaba bir şey soracağım benim 3 gündür lekelenme gibi kanamam oluyor kahverengi adet kanaması gibi değil normalde tutmamıs olsa adet kanaması günüde mi gelir
Kızlarrr bugün 11. Günüm ve kan sonucum 140 çıktıallahım herkesi sevindirsin çok Güzel bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?