• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Benimde bugün lekelenmem oldu öğlen de gidip kan verdim 10. Gün değerim 307.60 çıktı pazartesi tekrarlıycam testi
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️ Benim de değerim 11. gün 140 çıktı. Acaba neye göre değerler bu şekil de çıkıyor. Çift embriyo mu senin ki.

Benim de olmuştu 11.günde. Doktor hemen betahcg ve prolaktin testi istedi. Sonuca göre de iğneleri günde 2 ye çıkarıp 4 günde başka bir iğne verdi. Doktorunu aramanı öneririm canım. Ek ilaçlar verebilir. Ecopirini bırakırdı bana mesela

Benim de olmuştu 11.günde. Doktor hemen betahcg ve prolaktin testi istedi. Sonuca göre de iğneleri günde 2 ye çıkarıp 4 günde başka bir iğne verdi. Doktorunu aramanı öneririm canım. Ek ilaçlar verebilir. Ecopirini bırakırdı bana mesela.
Anladım canım doktorumun numarası yok dün hastaneyi aramak hiç aklıma gelmedi yarın test günüm duruma göre yarın hastaneyi ararım artık

Merhaba kızlar bende salı günü transfer oldum çok heyecanlıyım adet belirtilerim var belim ağrıyor çok kötü kasıklarımda ağrıyor ve sık sık idrara çıkıyorum normal mi
Belirtiler olumlu yönde görünüyor umarım bebiş belirtisidir.Benim de aşırı bel sırt ağrım olmuştu.

Anladım canım doktorumun numarası yok dün hastaneyi aramak hiç aklıma gelmedi yarın test günüm duruma göre yarın hastaneyi ararım artık
Moralini bozma hiç içini ferah tut. Yerleşme kanaması olabilir. Miktarı da lekeleme şeklinde diyorsun zaten. Hareket etme fazla bugün dinlen güzelce. Sabahtan ver testini. güzel haberlerini bekliyoruz yarın. ❤💙

Maşallah canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️ Benim de değerim 11. gün 140 çıktı. Acaba neye göre değerler bu şekil de çıkıyor. Çift embriyo mu senin ki.
Benimki çift embiriyo ama değer tutunma gününe göre felan değişiyo erken yada geç tutunma olabilir belki ikisi de tutundu tam olarak bilemiyorum

Back