• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

İnşallah canım 💜❤️🙏Benim 5. Denemem olacak.Her denememde foruma girdim , benim gibi tüp bebeği tutmayan arkadaşlarım da oldu ama tutanlar daha fazlaydı.Bakalım bu sefer ne olacak?Artık alışkanlık yaptığı için tutmaması hiç heyecanlanmıyorum. Sadece üzgün ve kırgınım biraz kaderime. Yapacak bir şey yok dua ediyorum ve uğraşıyorum.Tüm mutlu haber alan arkadaşlarıma sağlıkla bebeklerini kucaklarına almak ve büyütmek nasip olsun 🙏💜❤️🥰

Canım hakkında hayırlı olanı en güzel zamanda nasip eder inşallah rabbim umutsuzluğa düşmekte haklısın hepimiz zaman zaman düşüyoruz ama toparlanıp yola devam etmek lazım bizim de sınavımız bu diyip ne yapalım elden bişey de gelmiyor inşallah son olur bebeğine kavuşursun bu defa🤲🙏🥰

Günaydın arkadaşlar mutlu haftasonlarııı
Bugün teste gideceklerden güzel haberler alalım inşallah 4gözle bekliyorum..
ben de sabah tekrar idrar testi baktım bitık koyulaşmış ama sanki iki katı gibi mi bu yaaa ne dersiniz ben emin olamadım🤨 iki testide koyuyorum yorumlarsanız çok sevinirimm
Üstteki 10.gün testim altındaki bugün yani 12.gün testim🤨
Gayet güzel ilerlemiş.Koyulasma 👍

Gayet güzel ilerlemiş.Koyulasma 👍
Öyle mi dersin canım sende gün gün test yapmıştın sanırım seninde böyle mi gitti elimde bakınca iki test arası fark var bgnkü daha koyu ama bilemedim.. 3.gün embriyosu diyemi acaba daha değer hala düşük die tam kızarmıyor olabilir mi seninki nasıldı azcık anlatsana😆

Öyle mi dersin canım sende gün gün test yapmıştın sanırım seninde böyle mi gitti elimde bakınca iki test arası fark var bgnkü daha koyu ama bilemedim.. 3.gün embriyosu diyemi acaba daha değer hala düşük die tam kızarmıyor olabilir mi seninki nasıldı azcık anlatsana😆

Paylaşmak istedim aradaki farkı gör diye ama olmadı ebat büyük geldi belki tekrar deneyeceğim benim de yavaş ilerledi birkac gün sonrasında belirginleşti artış.

Eklentiler

• IMG20210914182930.jpg
    IMG20210914182930.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 42
Günaydın arkadaşlar mutlu haftasonlarııı
Bugün teste gideceklerden güzel haberler alalım inşallah 4gözle bekliyorum..
ben de sabah tekrar idrar testi baktım bitık koyulaşmış ama sanki iki katı gibi mi bu yaaa ne dersiniz ben emin olamadım🤨 iki testide koyuyorum yorumlarsanız çok sevinirimm
Üstteki 10.gün testim altındaki bugün yani 12.gün testim🤨

kesinlikle koyulaşmış❤️ şu testte nihayet çift çizgi görmeyi hepimize nasip etsin😍

Ah canim.. insallah bu defa sana da günler kader 😔 bence de en iyisi nötr olmak. Düsünmemek aslinda.. Ama iste icimiz icimizi yiyor, beynimizde hep ayni soru. Neden neden neden?! Allah büyük dua etmekten baska bisey gelmiyo elimizden
Aynen bakalım uğraşayım da, olursa kısmet artık.İlerde neden uğraşmadım diye bir pişmanlık kalmaz en azından içimde.

Canım artık bu benim 5. Denemem olduğu için hiç heyecan yok.Yine olmayacakmış gibi geliyor ya da alıştım artık olmamasına. Hatta Pazartesi günü olacak transferim öyle sıkışık ve işlerin yoğun olduğu bir dönemdeki hiç transfere odaklanamadım.Diğer transferlerimde izin almış , evde geçirmiştim süreci. Tutunmadılar.Şimdi bakalım ne olacak. Senin ilk denemen mi? İnşallah güzel haberleri alırız canım.❤️💜❤️💜🙏
Güzel dusunelım güzel olsun .bu başlık kıpkırmızı testlerle dolu bizim de olacak insallah 😉🙏 benım tüp bebekte ilk denemem ama dogal yolla iki gebelik oldu kaybettim

Back