• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Doktorun dediğini yapmaktan başka ne diyebiliriz ki biz canım🤷🏻‍♀️ Yani en iyisini o biliyordur için rahat etmiyorsa başka doktora git istersen. Ama ultrasonla bakması için de daha çok erken o değerle baksa da daha göremeyebilir ancak 10 gün sonra
Haklısın canım, çok teşekkür ederim

Off sürekli bişeyler oluyor, ya da psikolojik olarak ben mi var gibi hissediyorum onu çözemedim yA🤦🏻‍♀️🙄 böyle karnımdan kasıklarıma kadar bir yanma hissi var ki çok tuhaf.. sanki yanıyor baskılı bir şekilde 🙄

Çok teşekkür ederim 🤗🙏🏻 Yok tek embriyo aslında ama baya da fark varmış bilmiyorum ki demek ki kişiden kişiye bu kadar farkedebiliyomuş 🤷🏻‍♀️ Sizinki de hayırlı olsun bu arada. Asıl kan testi günüm yarın bakalım ikiye katlancak mı değer 😊
Kesinlikle öyle evet canım 💐 benim de pazar günü bakalım kaç çıkacak 😍

Pazartesi ben de transfer olacağım.Sonra bekleme süreci var.İnşaallah olumlu olur sonu.Dualarınızı beklerim.
Canım benım her şey gönlünce olsun .bi sürü arkadaşımızın güzü güldü bu başlıkta hamıle kalan cok var darısı bizim basımıza .benım de Salı günü transferim 🙏😊🥰🤰çooook heyecanlıyım ,sen nasılsın?

Benim normal yoldan bir çocuğum var 6,5 yaşında.2018 de bir çocuğum daha oldu yine normal yolla ama hasta doğdu (epidermolis bulloza) genetik hastalık doğunca öğrendik tabi anne karnında belli olmuyor.Aylarca hastanelerde yattık pansumanı yarası derken çok acı ve zor günler geçirdik.Yavrum acılara 7 ay dayanabildi cennete uçtu 😔
Genetik incelemelerde ben de eşim taşıyıcı çıktık normal yolla çocuk sahibi olduğumuz taktirde yine hasta olma ihtimali yüksekti o açıdan Pgt yöntemi ile tüp bebeğe başladık.İki denemem negatif ile sonuçlandı bu 3. Denemem şükür simidlik poztif

Ah canımm ya neler yaşamışsın başın sağolsun😢😢 rabbim evlatlarımıza sağlıklı hayırlı ömür versin ahh onun acısı dayanılmazz😔😔😔

Off sürekli bişeyler oluyor, ya da psikolojik olarak ben mi var gibi hissediyorum onu çözemedim yA🤦🏻‍♀️🙄 böyle karnımdan kasıklarıma kadar bir yanma hissi var ki çok tuhaf.. sanki yanıyor baskılı bir şekilde 🙄

O yanma bende de olduuuu içerisi sanki biber gibi yanıyodu rahim dahil ta vajinaya kdr sanki😉

Ah canımm ya neler yaşamışsın başın sağolsun😢😢 rabbim evlatlarımıza sağlıklı hayırlı ömür versin ahh onun acısı dayanılmazz😔😔😔
Allah razı olsun canım sağol.Amin cümlesinin çocuğuna sağlıklı ömür nasip olsun.Hic bir anneye evlat acısı yaşatmasın 🙏

Günaydın arkadaşlar mutlu haftasonlarııı
Bugün teste gideceklerden güzel haberler alalım inşallah 4gözle bekliyorum..
ben de sabah tekrar idrar testi baktım bitık koyulaşmış ama sanki iki katı gibi mi bu yaaa ne dersiniz ben emin olamadım🤨 iki testide koyuyorum yorumlarsanız çok sevinirimm
Üstteki 10.gün testim altındaki bugün yani 12.gün testim🤨

Eklentiler

• 375DEE87-970C-4633-BAFD-0BBDEEE32BF2.jpeg
    375DEE87-970C-4633-BAFD-0BBDEEE32BF2.jpeg
    54,7 KB · Görüntüleme: 48
  • B986F0D6-7CC6-41AA-99F1-4A7EB9307258.jpeg
    B986F0D6-7CC6-41AA-99F1-4A7EB9307258.jpeg
    45 KB · Görüntüleme: 49
ben de sabah tekrar idrar testi baktım bitık koyulaşmış ama sanki iki katı gibi mi bu yaaa ne dersiniz ben emin olamadım🤨 iki testide koyuyorum yorumlarsanız çok sevinirimm
Canım zaten ikisi de baya kırmızı, 10. Günde de baya yüksekmiş değer bence. Zaten ne kadar kızarabilir ki çizgi öyle düşün 🤗

Maşallah bu arada canım gözüm gönlüm açılıyo böyle kırmızı 2. Çizgileri görünce yA🤩🤩🤩😍😍😍 bugün mü kan vereceksin?

Canım zaten ikisi de baya kırmızı, 10. Günde de baya yüksekmiş değer bence. Zaten ne kadar kızarabilir ki çizgi öyle düşün 🤗

Ne biliyim canım ya bnmde böyle test görmüşlüğüm yok zaten hayatımda pek 😆 hani ne kadar kızarır zaten bilmiyorum ama 2gün fark olunca iki test arasında daha çok fark bekliyodum sanki o biraz kafamı karıştırdı.. neyse işte bunu yapmak istemiyorum o yüzden bulaşmak istemedim ya şu test işlerine😀 herşey güzel olacak inşallah artıyor artacak🙏 Salı günü kan günüm

Ne biliyim canım ya bnmde böyle test görmüşlüğüm yok zaten hayatımda pek 😆 hani ne kadar kızarır zaten bilmiyorum ama 2gün fark olunca iki test arasında daha çok fark bekliyodum sanki o biraz kafamı karıştırdı.. neyse işte bunu yapmak istemiyorum o yüzden bulaşmak istemedim ya şu test işlerine😀 herşey güzel olacak inşallah artıyor artacak🙏 Salı günü kan günüm
Yok demek istediğim yani gerçekten daha da kızarmıyo yani o çizgi zaten şuan kıpkırmızı artık ordan bakarak bişey anlayamazsın bence, bir önceki yaptığında bile baya koyuymuş🤗🥰 kan testini bekle artık canım, azalma yok ondan eminiz bence de fıstık gibi de artıyor artık yapıştı anacığına bırakmaz 😍🤲🏼❤️🧿

Ya bi de niye taaaa 14. Güne vermiş ki test gününü onu gerçekten anlayamadım🤣

Ya muhtemelen küçük bi değer çıkıpta tekrarlamak istemedi belkide garantici dr biraz o kısım daha stresli olur benim için

Yok demek istediğim yani gerçekten daha da kızarmıyo yani o çizgi zaten şuan kıpkırmızı artık ordan bakarak bişey anlayamazsın bence, bir önceki yaptığında bile baya koyuymuş🤗🥰 kan testini bekle artık canım, azalma yok ondan eminiz bence de fıstık gibi de artıyor artık yapıştı anacığına bırakmaz 😍🤲🏼❤️🧿

İnnşallah öyledir canımm katlanarak artsın güzel haberler alalım🤲🤲🤲🤲

Canım benım her şey gönlünce olsun .bi sürü arkadaşımızın güzü güldü bu başlıkta hamıle kalan cok var darısı bizim basımıza .benım de Salı günü transferim 🙏😊🥰🤰çooook heyecanlıyım ,sen nasılsın?
Canım artık bu benim 5. Denemem olduğu için hiç heyecan yok.Yine olmayacakmış gibi geliyor ya da alıştım artık olmamasına. Hatta Pazartesi günü olacak transferim öyle sıkışık ve işlerin yoğun olduğu bir dönemdeki hiç transfere odaklanamadım.Diğer transferlerimde izin almış , evde geçirmiştim süreci. Tutunmadılar.Şimdi bakalım ne olacak. Senin ilk denemen mi? İnşallah güzel haberleri alırız canım.❤️💜❤️💜🙏

Bu ay bebek haberi alma ayı canım. Neredeyse herkesin bebişleri tutmuş 😍 inşallah senin de güzel haberlerini alırız
İnşallah canım 💜❤️🙏Benim 5. Denemem olacak.Her denememde foruma girdim , benim gibi tüp bebeği tutmayan arkadaşlarım da oldu ama tutanlar daha fazlaydı.Bakalım bu sefer ne olacak?Artık alışkanlık yaptığı için tutmaması hiç heyecanlanmıyorum. Sadece üzgün ve kırgınım biraz kaderime. Yapacak bir şey yok dua ediyorum ve uğraşıyorum.Tüm mutlu haber alan arkadaşlarıma sağlıkla bebeklerini kucaklarına almak ve büyütmek nasip olsun 🙏💜❤️🥰

İnşallah canım 💜❤️🙏Benim 5. Denemem olacak.Her denememde foruma girdim , benim gibi tüp bebeği tutmayan arkadaşlarım da oldu ama tutanlar daha fazlaydı.Bakalım bu sefer ne olacak?Artık alışkanlık yaptığı için tutmaması hiç heyecanlanmıyorum. Sadece üzgün ve kırgınım biraz kaderime. Yapacak bir şey yok dua ediyorum ve uğraşıyorum.Tüm mutlu haber alan arkadaşlarıma sağlıkla bebeklerini kucaklarına almak ve büyütmek nasip olsun 🙏💜❤️🥰
Ah canim.. insallah bu defa sana da günler kader 😔 bence de en iyisi nötr olmak. Düsünmemek aslinda.. Ama iste icimiz icimizi yiyor, beynimizde hep ayni soru. Neden neden neden?! Allah büyük dua etmekten baska bisey gelmiyo elimizden

Back