- 4 Kasım 2019
- 766
- 419
- 53
- 34
Benim de çift embriyo ama dediğiniz gibi olabilir. Mantıklı geldi banaBenimki çift embiriyo ama değer tutunma gününe göre felan değişiyo erken yada geç tutunma olabilir belki ikisi de tutundu tam olarak bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de çift embriyo ama dediğiniz gibi olabilir. Mantıklı geldi banaBenimki çift embiriyo ama değer tutunma gününe göre felan değişiyo erken yada geç tutunma olabilir belki ikisi de tutundu tam olarak bilemiyorum
Çok teşekkürlerÇok güzel kat kat artar
Ay inşaallah çok sabirsizimBelirtiler olumlu yönde görünüyor umarım bebiş belirtisidir.Benim de aşırı bel sırt ağrım olmuştu.
Tamam salı günü haber veririm. Benim lekenmeler olunca doktor erken görmek istedi heralde. Salı ya verdi randevuyuErken gibi geldi bana ben de 4+6 yım gorunmez diye bekliyorum.Sen görürsen haber ver ben de gideyim
Maşallah benim 9.gün de 47 12. Gün de 149 çıktı Salı tekrar baktıracaz çift embriyo mu ? Erken döllenil sanırım. Kaçıncı gün embrıyosu acaba canmKızlar 8. Gün hcg 110
10.gün 370
13.gün 1340 çıktı nasıl sizce
5. Gün embriyo tek embriyo dondurulmuş konulduMaşallah benim 9.gün de 47 12. Gün de 149 çıktı Salı tekrar baktıracaz çift embriyo mu ? Erken döllenil sanırım. Kaçıncı gün embrıyosu acaba canm
Kızlar 8. Gün hcg 110
10.gün 370
13.gün 1340 çıktı nasıl sizce
Kızlar transferim dün oldu akıntım baya var hafif kasıklarım ağrıyo iyi birşey mi göğüs belde problem yok psikolojikmi sizce acaba
2 embriyo a kalite transferim
Kızlar transferim dün oldu akıntım baya var hafif kasıklarım ağrıyo iyi birşey mi göğüs belde problem yok psikolojikmi sizce acaba
5. Gün embriyo tek embriyo dondurulmuş konuldu
akıntıyı kullanılan ilaçlar, fitil vs yapıyormuş, bende de belirti yok, oturup geçen ayın transfer olup, başarılı sonuç alanlar ne belirti yaşamış tek tek okudum az önce belirti arama, hiç belirtisi olmayıp pozitif gören de olmuş, kendi moralini yüksek tut inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Bende okudum biraz önce tek tek valla allah yüzümüzü güldürsün inşallah olmayan herkese nasip etsin teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz içinbu arada 2. yada 3 gündü galiba bende de kasık ağrısı olmuştu
Ben sabah tekrar kaset test yaptım koyulaşmış çok şükür kızlar yaa şafak doğan güneşşş
Ben sabah tekrar kaset test yaptım koyulaşmış çok şükür kızlar yaa şafak doğan güneşşş
İnş hamilesindir canım.aiiiyy süper
ben korkuyorum daha yapamadım bugün 9. günüm