• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Kızlar transferim dün oldu akıntım baya var hafif kasıklarım ağrıyo iyi birşey mi göğüs belde problem yok psikolojikmi sizce acaba
2 embriyo a kalite transferim

Kızlar transferim dün oldu akıntım baya var hafif kasıklarım ağrıyo iyi birşey mi göğüs belde problem yok psikolojikmi sizce acaba
2 embriyo a kalite transferim

akıntıyı kullanılan ilaçlar, fitil vs yapıyormuş, bende de belirti yok, oturup geçen ayın transfer olup, başarılı sonuç alanlar ne belirti yaşamış tek tek okudum az önce🙈 belirti arama, hiç belirtisi olmayıp pozitif gören de olmuş, kendi moralini yüksek tut🙏 inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız🧡

akıntıyı kullanılan ilaçlar, fitil vs yapıyormuş, bende de belirti yok, oturup geçen ayın transfer olup, başarılı sonuç alanlar ne belirti yaşamış tek tek okudum az önce🙈 belirti arama, hiç belirtisi olmayıp pozitif gören de olmuş, kendi moralini yüksek tut🙏 inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız🧡
bu arada 2. yada 3 gündü galiba bende de kasık ağrısı olmuştu
Bende okudum biraz önce tek tek valla allah yüzümüzü güldürsün inşallah olmayan herkese nasip etsin teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için ♥️🙏🏻

Back