Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Canım hakkında hayırlı olanı en güzel zamanda nasip eder inşallah rabbim umutsuzluğa düşmekte haklısın hepimiz zaman zaman düşüyoruz ama toparlanıp yola devam etmek lazım bizim de sınavımız bu diyip ne yapalım elden bişey de gelmiyor inşallah son olur bebeğine kavuşursun bu defa

Gayet güzel ilerlemiş.Koyulasma

Gayet güzel ilerlemiş.Koyulasma
Öyle mi dersin canım sende gün gün test yapmıştın sanırım seninde böyle mi gitti elimde bakınca iki test arası fark var bgnkü daha koyu ama bilemedim.. 3.gün embriyosu diyemi acaba daha değer hala düşük die tam kızarmıyor olabilir mi seninki nasıldı azcık anlatsana

Paylaşmak istedim aradaki farkı gör diye ama olmadı ebat büyük geldi belki tekrar deneyeceğim benim de yavaş ilerledi birkac gün sonrasında belirginleşti artış.

kesinlikle koyulaşmış şu testte nihayet çift çizgi görmeyi hepimize nasip etsin

Ayyy canım teşekkürler bunu paylaştıgın için rahatladım resmen senin bile 10.günden sonra artmış 5.gün embriyosu inşallah darısı bana
Evet canım o yüzden dedim gayet iyi diye İçin rahat olsun ilerleme güzel Sonucun da güzel gelecek merak etme biraz daha sabır sadece

Aynen bakalım uğraşayım da, olursa kısmet artık.İlerde neden uğraşmadım diye bir pişmanlık kalmaz en azından içimde.

Güzel dusunelım güzel olsun .bu başlık kıpkırmızı testlerle dolu bizim de olacak insallah benım tüp bebekte ilk denemem ama dogal yolla iki gebelik oldu kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…