Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Kızlar bişey sorucam sizlere. Şey oluyor mu yA da oldu mu sizde. Böyle vajinanızda bi hava kabartısı gibi bi his, bluuup diye bişeyler oluyo arada bi sanki hava kaçırıyomuşum gibi nedir bu ya yaşayan var mı

ahahaa gaz olabilir mi? belki de tutmuştur ve gaz yapıyordur?

Kızlar bişey sorucam sizlere. Şey oluyor mu yA da oldu mu sizde. Böyle vajinanızda bi hava kabartısı gibi bi his, bluuup diye bişeyler oluyo arada bi sanki hava kaçırıyomuşum gibi nedir bu ya yaşayan var mı
İlk hamilligim de aşırı derecede olmuştu.Bildigin önden gaz çıkarıyordum .Bunu da belirti mı saysak

Canım senin hikayen neydi bu arada? İlk hamileliğin nasıldı? Normal mi tüp bebek mi?
Benim normal yoldan bir çocuğum var 6,5 yaşında.2018 de bir çocuğum daha oldu yine normal yolla ama hasta doğdu (epidermolis bulloza) genetik hastalık doğunca öğrendik tabi anne karnında belli olmuyor.Aylarca hastanelerde yattık pansumanı yarası derken çok acı ve zor günler geçirdik.Yavrum acılara 7 ay dayanabildi cennete uçtu
Genetik incelemelerde ben de eşim taşıyıcı çıktık normal yolla çocuk sahibi olduğumuz taktirde yine hasta olma ihtimali yüksekti o açıdan Pgt yöntemi ile tüp bebeğe başladık.İki denemem negatif ile sonuçlandı bu 3. Denemem şükür simidlik poztif

Allahım neler yaşatıyor.. çok üzüldüm canım çok zor gerçekten yaşayan bilir allahım kimseye yaşatmasın Meleğin seni hep koruyordur, annesinin şefaatçisi olacaktır bu sefer sımsıkı tutunsun inşallah canım, evladına yoldaş kardeş olsun

Amin canım inşallah Allah razı olsun Allah kismeyi ne evlat acısıyla ne hastalığı ile ne de yokluğu hasreti ile imtihan etmesin.Dusmanimi dahil.

Çift embriyo mu. 9. Günü göre bayağı yüksek çıkmış. Ben de 9. Günde yaptım 48 çıktı gözünüz Aydın
Çok teşekkür ederim Yok tek embriyo aslında ama baya da fark varmış bilmiyorum ki demek ki kişiden kişiye bu kadar farkedebiliyomuş Sizinki de hayırlı olsun bu arada. Asıl kan testi günüm yarın bakalım ikiye katlancak mı değer

Benim 3. Denemem bu diğer 2 sinde hiç evde test yapmamıştım stres olurum diye ama bu sefer hadi yapıyım dedim çok şükür 2. Çizgiyi silik de olsa gördüm ama bakalım kan sonucu ne olucak
Benim de 3.denemem ilki olmadı ikincisinde hamile kaldım fakat gelişim sağlamadı kürtaj oldum Buda üç bakalım ama nasip artık birde 2017 de normal gebeliğim olmuştu oda kürtajla sonlandırılmıştı Allah nasip ederse olacak artık öncelikle her şeyin hayırlısı

Kızlar selam nasılsınız? İki gün önce betam 60 çıktı, iki gün sonra 120 oldu. Doktor artış iyi dedi, progesteron 19,8 çıktı.

Bugün doktor progestan hap ve proluton iğne verdi. Bir kanama vs şikayetim yok. Klomen ovitralle tedavisinden sonra bir ay ara verince normal yollarla oldu . Sizce kullanmalı mıyım ikisini birden? Prospektüste risk yoksa kullanılmamalıdır yazıyor. Doktor ultrasonla bile bakmadı. Sizce ne yapayım?

Doktorun dediğini yapmaktan başka ne diyebiliriz ki biz canım Yani en iyisini o biliyordur için rahat etmiyorsa başka doktora git istersen. Ama ultrasonla bakması için de daha çok erken o değerle baksa da daha göremeyebilir ancak 10 gün sonra

Bu arada ne kadar güzel kendisi olmuş tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…