- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
Kızlar bişey sorucam sizlere. Şey oluyor mu yA da oldu mu sizde. Böyle vajinanızda bi hava kabartısı gibi bi his, bluuup diye bişeyler oluyo arada bi sanki hava kaçırıyomuşum gibinedir bu ya yaşayan var mı
İlk hamilligim de aşırı derecede olmuştu.Bildigin önden gaz çıkarıyordumKızlar bişey sorucam sizlere. Şey oluyor mu yA da oldu mu sizde. Böyle vajinanızda bi hava kabartısı gibi bi his, bluuup diye bişeyler oluyo arada bi sanki hava kaçırıyomuşum gibinedir bu ya yaşayan var mı
Yok gaz gibi değil yA orda gazın ne işi var hahahahahahaagaz olabilir mi? belki de tutmuştur ve gaz yapıyordur?
Ama tam olarak da aslında öyle de yani sanki oramdan gaz çıkıyo hey allahımahahaagaz olabilir mi? belki de tutmuştur ve gaz yapıyordur?
Ay bilemedim eğer tutunduysa bence saymalıyızİlk hamilligim de aşırı derecede olmuştu.Bildigin önden gaz çıkarıyordum.Bunu da belirti mı saysak
Oh oh hadi inşallahAy bilemedim eğer tutunduysa bence saymalıyızsayılacak kadar belirgin çünkü
Canım senin hikayen neydi bu arada? İlk hamileliğin nasıldı? Normal mi tüp bebek mi?Oh oh hadi inşallah
Benim normal yoldan bir çocuğum var 6,5 yaşında.2018 de bir çocuğum daha oldu yine normal yolla ama hasta doğdu (epidermolis bulloza) genetik hastalık doğunca öğrendik tabi anne karnında belli olmuyor.Aylarca hastanelerde yattık pansumanı yarası derken çok acı ve zor günler geçirdik.Yavrum acılara 7 ay dayanabildi cennete uçtuCanım senin hikayen neydi bu arada? İlk hamileliğin nasıldı? Normal mi tüp bebek mi?
Allahım neler yaşatıyor.. çok üzüldüm canım çok zor gerçekten yaşayan bilirBenim normal yoldan bir çocuğum var 6,5 yaşında.2018 de bir çocuğum daha oldu yine normal yolla ama hasta doğdu (epidermolis bulloza) genetik hastalık doğunca öğrendik tabi anne karnında belli olmuyor.Aylarca hastanelerde yattık pansumanı yarası derken çok acı ve zor günler geçirdik.Yavrum acılara 7 ay dayanabildi cennete uçtu
Genetik incelemelerde ben de eşim taşıyıcı çıktık normal yolla çocuk sahibi olduğumuz taktirde yine hasta olma ihtimali yüksekti o açıdan Pgt yöntemi ile tüp bebeğe başladık.İki denemem negatif ile sonuçlandı bu 3. Denemem şükür simidlik poztif
Amin canım inşallahAllahım neler yaşatıyor.. çok üzüldüm canım çok zor gerçekten yaşayan bilirallahım kimseye yaşatmasın Meleğin seni hep koruyordur, annesinin şefaatçisi olacaktır bu sefer sımsıkı tutunsun inşallah canım, evladına yoldaş kardeş olsun
Amiin canım çok güzel birAmin canım inşallahAllah razı olsun Allah kismeyi ne evlat acısıyla ne hastalığı ile ne de yokluğu hasreti ile imtihan etmesin.Dusmanimi dahil.
Aminn canım inşallahHarika canım gözün aydın darısı başımızaaa
Aminn canım hepimizinki inşallahHadi gözün aydın canım çok sevindimsağlıkla artsın
Hadi inşallah sabırsızlıkla bekliyoruzYa ne güzel bir değer maşallahhayırlı olsun cnm inşallah yarın bende burda hepinize güzel haberler verebilirim
Çok teşekkür ederimÇift embriyo mu. 9. Günü göre bayağı yüksek çıkmış. Ben de 9. Günde yaptım 48 çıktıgözünüz Aydın
Benim de 3.denemem ilki olmadı ikincisinde hamile kaldım fakat gelişim sağlamadı kürtaj oldum Buda üç bakalım ama nasip artık birde 2017 de normal gebeliğim olmuştu oda kürtajla sonlandırılmıştı Allah nasip ederse olacak artık öncelikle her şeyin hayırlısıBenim 3. Denemem bu diğer 2 sinde hiç evde test yapmamıştım stres olurum diye ama bu sefer hadi yapıyım dedim çok şükür 2. Çizgiyi silik de olsa gördüm ama bakalım kan sonucu ne olucak
Doktorun dediğini yapmaktan başka ne diyebiliriz ki biz canımKızlar selam nasılsınız? İki gün önce betam 60 çıktı, iki gün sonra 120 oldu. Doktor artış iyi dedi, progesteron 19,8 çıktı.
Bugün doktor progestan hap ve proluton iğne verdi. Bir kanama vs şikayetim yok. Klomen ovitralle tedavisinden sonra bir ay ara verince normal yollarla oldu . Sizce kullanmalı mıyım ikisini birden? Prospektüste risk yoksa kullanılmamalıdır yazıyor. Doktor ultrasonla bile bakmadı. Sizce ne yapayım?
Bu arada ne kadar güzel kendisi olmuş tebrik ederim canımKızlar selam nasılsınız? İki gün önce betam 60 çıktı, iki gün sonra 120 oldu. Doktor artış iyi dedi, progesteron 19,8 çıktı.
Bugün doktor progestan hap ve proluton iğne verdi. Bir kanama vs şikayetim yok. Klomen ovitralle tedavisinden sonra bir ay ara verince normal yollarla oldu . Sizce kullanmalı mıyım ikisini birden? Prospektüste risk yoksa kullanılmamalıdır yazıyor. Doktor ultrasonla bile bakmadı. Sizce ne yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?