• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

1 gün sürdü şimdi de ara ara geliyo gidiyor..2. Gün gece başladı canım. Az kalmış salı günü senin de heyecan dorukta🥰 hayırlısıyla inşallah canım, kaç embriyo transfer edilecek?
Bir adet transfer edilecek bakalım hayırlısı🙏😊

Eki Görüntüle 2917677 Günaydın kızlar🙋🏻‍♀️ Bugün transferimin 10. Günü. Biraz göğüs hassasiyeti dışında hiçbir belirtim yok kaldı ki adet öncesi de böyle acırdı zaten göğüslerim. O yüzden hiç belirtilere takılmayın 🤗
Tebrık edıyorum canım .Allah sağlıkla tamamına da erdirsin insallah .kac embriyo konmuştu ,kalitesi ne idi ?yas kac acaba ?

Açıkcası benim hiç umudum yok😟 olursa süpriz modundayım. Kendimi kaptırıp da hayal kırıklığına uğramak istemiyorum yine..sadece hep hayırlısı diye dua ediyorum içimden. 2. Tüp bebek denememizde kızıma hamile kalmıştım o zaman benim bariz belirtim olmuştu, 6. Gün gibi böyle kasıklarımda çekilme hissi vardı. Bacaklarımı dümdüz uzatamıyordum. Onu yaşayınca zaten test yapmaya karar vermiştim yoksa h yapmaya niyetim yoktu. Onda da olmucak modunda gezdim hep.. hayal kırıklığı çok kötü bişey😔

Daha 6.güne gelmedin ki kuzum belki yine olacak
Erkenden umutsuz olup negatif düşünmeyelim evrene güzel msjlar yollayalım ki öyle olsun🤲

İnnşallah öyleyimdirrrr ayy cnm bnm kan değerini çok merak ediyorummm🤲 Bak vallahi dün gece yattım isim isim dua ettim inanki aklımdasın hep olacak inşallah ben inanıyorum💖
Sağol canım aminn inşallah🤲🏼 Az kaldı canım ben de çok merak ediyorum değerini bugün de mi yaptırsan acaba artışı görmek için

Daha önce iki negatif denemem var.Cd56 testini yaptık sonuç sıkıntılı olsaydı serum başlayacaktık ama normal gelince seruma gerek yok dedi.Her ihtimale karşı kısa sureligine transfere 5 gün kala gunde bir kere kullandım.transfer ile de bıraktım zaten.
Canım prednolu kaç mg kullandın?Bana 7 gün boyunca günde 8 mg kullandırdı , 12 gün boyunca da hergün 4 mg ve transfer olacak.Sonra devam ettirecek mi bilmiyorum.Ben bundan öncekinde serum tedavisi aldım ama tutmadı, şimdi vermeden deneyelim dedi.

Back