- 17 Ekim 2018
- 461
- 457
- 103
- 35
Ya haber ver bize de değeriniBenim de yarın ama ben artışı merak ettiğim için dün sağlık ocağında kan verdim öğleden sonra çıkar sonuçlar dediler daha bilmiyorum yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya haber ver bize de değeriniBenim de yarın ama ben artışı merak ettiğim için dün sağlık ocağında kan verdim öğleden sonra çıkar sonuçlar dediler daha bilmiyorum yani
Bir adet transfer edilecek bakalım hayırlısı1 gün sürdü şimdi de ara ara geliyo gidiyor..2. Gün gece başladı canım. Az kalmış salı günü senin de heyecan dorukta hayırlısıyla inşallah canım, kaç embriyo transfer edilecek?
Tebrık edıyorum canım .Allah sağlıkla tamamına da erdirsin insallah .kac embriyo konmuştu ,kalitesi ne idi ?yas kac acaba ?Eki Görüntüle 2917677 Günaydın kızlar Bugün transferimin 10. Günü. Biraz göğüs hassasiyeti dışında hiçbir belirtim yok kaldı ki adet öncesi de böyle acırdı zaten göğüslerim. O yüzden hiç belirtilere takılmayın
Ay hafi insallah güzel haberlerle gel canımAhh o 21 eylül bi gelseee benimde kan testi günüm Sende kolaylıkla bebişini alıp gelirsin inşallaaah
Evet maşallah gerçekten çok iyi gidiyoruz Allah arttırsın diyelimArkadaşlar bu Eylül başlığı ne güzel oldu .şimdiye kadar bir adet negatıf okudum hepsi pozitif .Allah hasretıni çeken herkese ,hepımıze hayırlısıyla nasip etsin insallah
Arkadaşlar bu Eylül başlığı ne güzel oldu .şimdiye kadar bir adet negatıf okudum hepsi pozitif .Allah hasretıni çeken herkese ,hepımıze hayırlısıyla nasip etsin insallah
Açıkcası benim hiç umudum yok olursa süpriz modundayım. Kendimi kaptırıp da hayal kırıklığına uğramak istemiyorum yine..sadece hep hayırlısı diye dua ediyorum içimden. 2. Tüp bebek denememizde kızıma hamile kalmıştım o zaman benim bariz belirtim olmuştu, 6. Gün gibi böyle kasıklarımda çekilme hissi vardı. Bacaklarımı dümdüz uzatamıyordum. Onu yaşayınca zaten test yapmaya karar vermiştim yoksa h yapmaya niyetim yoktu. Onda da olmucak modunda gezdim hep.. hayal kırıklığı çok kötü bişey
Evet hadi sen yolla benim için de sen mesajların güzel döner sen gebişsin artıkDaha 6.güne gelmedin ki kuzum belki yine olacak
Erkenden umutsuz olup negatif düşünmeyelim evrene güzel msjlar yollayalım ki öyle olsun
Canım kan testi çıktı mıBenim de yarın ama ben artışı merak ettiğim için dün sağlık ocağında kan verdim öğleden sonra çıkar sonuçlar dediler daha bilmiyorum yani
Evet hadi sen yolla benim için de sen mesajların güzel döner sen gebişsin artık
Sağol canım aminn inşallah Az kaldı canım ben de çok merak ediyorum değerini bugün de mi yaptırsan acaba artışı görmek içinİnnşallah öyleyimdirrrr ayy cnm bnm kan değerini çok merak ediyorummm Bak vallahi dün gece yattım isim isim dua ettim inanki aklımdasın hep olacak inşallah ben inanıyorum
Sağol canım aminn inşallah Az kaldı canım ben de çok merak ediyorum değerini bugün de mi yaptırsan acaba artışı görmek için
Canım prednolu kaç mg kullandın?Bana 7 gün boyunca günde 8 mg kullandırdı , 12 gün boyunca da hergün 4 mg ve transfer olacak.Sonra devam ettirecek mi bilmiyorum.Ben bundan öncekinde serum tedavisi aldım ama tutmadı, şimdi vermeden deneyelim dedi.Daha önce iki negatif denemem var.Cd56 testini yaptık sonuç sıkıntılı olsaydı serum başlayacaktık ama normal gelince seruma gerek yok dedi.Her ihtimale karşı kısa sureligine transfere 5 gün kala gunde bir kere kullandım.transfer ile de bıraktım zaten.
Yap artık canım zaten ikinciyi gördün çok şükür, şimdi koyulaşmaya bakarsınElimde bi test var haftasonu onu mu yapsamm acabaa
İnşallah canımÇok güzel canım katlanarak sağlıkla artar inşallah
Teşekkürler canım.bir güzel haber daha gözün aydın
Amin canım çok sağol Yaşım 30 5AA kalite tek embriyo koyuldu.Tebrık edıyorum canım .Allah sağlıkla tamamına da erdirsin insallah .kac embriyo konmuştu ,kalitesi ne idi ?yas kac acaba ?
Tamam canım yazarım tabiYa haber ver bize de değerini
Öğleden sonra almaya gidicem sağlık ocağına. Enabıza geç düşüyomuş herhalde.Canım kan testi çıktı mı