Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

merhaba arkadaşlar,
günlerdir takip ettim konuyu, mutlu haberi alan herkesi tebrik ederim. olumlu sonuçlanmayan arkadaşlar da umarım en kısa sürede yaşarlar bu duyguyu. ben de 4 eylülde transfer oldum, dondurulmuş 3. gün embriyosu, 2 tane. 15 eylül test günümdü. ama 11. günde yani 14 eylülde sabah kasık ağrısı ve orta derece kanama ile başladım güne. doktorumu aradım, betehch ve progesteron istedi. 11. gün betahcg 154 progesteron 13,64 çıktı. proluton dept iğne vurdurdum ve prolutex iğne günde 1 den 2 ye çıktı. kanama o gün durdu. 13. gün hafif lekenlnemeler oldu. betahcg 383 progesteron >60 çıktı. gayet iyi dedi doktorum. kanamalar olabileceğini söyledi. bugün 14. gün yine hafif lekelenmeler var, açık pembe ile kırmızı arası. yarın tekrar proluton dept vurulacağım. salı günü de ultrasonda bakılacak. var mı bu şekilde lekelenmeler yaşayanlar?

Bennnnnn Dondurulmuş 5.gün çift embriyo transfer yapıldı 9. Gün kan testi yaptık 48 çıktı pozitif 8.Gün ben leke oldum bir kere. Bugün 10. Günüm şuan da da geldi ama azıcık. Doktorumu bilgilendirdim rakip edelim dedi. Normal de test günüm pazar günü Bakalım pazar günü ne kadar katlama yapmış olacak testim. Protestan fitil kullanılıyorsa lekekenme oluyor yerleşme lekesi.

inşallah hayırlısı olur canım, katlamaların bol olsun :) evet protestan fitil 6 saatte bir kullanıyorum. doktor olabilir kanama dese de endişe ediyorum, elimde değil . hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah

Ben 5 gün 16 mg kullandım transfer itibariyle kesti.Benim cd56 testim normal çıktı ama yine de tedbir amaçlı kısa süreli kullandirtti

Çok teşekkürler inş canım. Bende endişeleniyorum ama benimle olduğunu bebeğimin bildiğim için çok sevinçliyim

Gözün aydın canım seni kutlarım sağlıkla ilerlesin inşallah gebeliğin

Çift embriyo mu. 9. Günü göre bayağı yüksek çıkmış. Ben de 9. Günde yaptım 48 çıktı gözünüz Aydın
Herkesin farklı oluyor demek ki canım belki seninki daha sonra tutunmuştur öyle de olabilir anca yükseliyordur

Kızlar bişey sorucam sizlere. Şey oluyor mu yA da oldu mu sizde. Böyle vajinanızda bi hava kabartısı gibi bi his, bluuup diye bişeyler oluyo arada bi sanki hava kaçırıyomuşum gibi nedir bu ya yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…