- 4 Kasım 2019
- 1.549
- 1.060
- 133
- 29
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsinÖğleden sonra almaya gidicem sağlık ocağına. Enabıza geç düşüyomuş herhalde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsinÖğleden sonra almaya gidicem sağlık ocağına. Enabıza geç düşüyomuş herhalde.
Bennnnnn Dondurulmuş 5.gün çift embriyo transfer yapıldı 9. Gün kan testi yaptık 48 çıktı pozitif 8.Gün ben leke oldum bir kere. Bugün 10. Günüm şuan da da geldi ama azıcık. Doktorumu bilgilendirdim rakip edelim dedi. Normal de test günüm pazar günü Bakalım pazar günü ne kadar katlama yapmış olacak testim. Protestan fitil kullanılıyorsa lekekenme oluyor yerleşme lekesi.merhaba arkadaşlar,
günlerdir takip ettim konuyu, mutlu haberi alan herkesi tebrik ederim. olumlu sonuçlanmayan arkadaşlar da umarım en kısa sürede yaşarlar bu duyguyu. ben de 4 eylülde transfer oldum, dondurulmuş 3. gün embriyosu, 2 tane. 15 eylül test günümdü. ama 11. günde yani 14 eylülde sabah kasık ağrısı ve orta derece kanama ile başladım güne. doktorumu aradım, betehch ve progesteron istedi. 11. gün betahcg 154 progesteron 13,64 çıktı. proluton dept iğne vurdurdum ve prolutex iğne günde 1 den 2 ye çıktı. kanama o gün durdu. 13. gün hafif lekenlnemeler oldu. betahcg 383 progesteron >60 çıktı. gayet iyi dedi doktorum. kanamalar olabileceğini söyledi. bugün 14. gün yine hafif lekelenmeler var, açık pembe ile kırmızı arası. yarın tekrar proluton dept vurulacağım. salı günü de ultrasonda bakılacak. var mı bu şekilde lekelenmeler yaşayanlar?
inşallah hayırlısı olur canım, katlamaların bol olsun :) evet protestan fitil 6 saatte bir kullanıyorum. doktor olabilir kanama dese de endişe ediyorum, elimde değil . hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallahBennnnnn Dondurulmuş 5.gün çift embriyo transfer yapıldı 9. Gün kan testi yaptık 48 çıktı pozitif 8.Gün ben leke oldum bir kere. Bugün 10. Günüm şuan da da geldi ama azıcık. Doktorumu bilgilendirdim rakip edelim dedi. Normal de test günüm pazar günü Bakalım pazar günü ne kadar katlama yapmış olacak testim. Protestan fitil kullanılıyorsa lekekenme oluyor yerleşme lekesi.
Ben 5 gün 16 mg kullandım transfer itibariyle kesti.Benim cd56 testim normal çıktı ama yine de tedbir amaçlı kısa süreli kullandirttiCanım prednolu kaç mg kullandın?Bana 7 gün boyunca günde 8 mg kullandırdı , 12 gün boyunca da hergün 4 mg ve transfer olacak.Sonra devam ettirecek mi bilmiyorum.Ben bundan öncekinde serum tedavisi aldım ama tutmadı, şimdi vermeden deneyelim dedi.
Aminnnevet günler yaklaştıkça heyecan ve gerginlik artıyo, bu heyecanlarımız mutluluğa döner inşallah
Çok teşekkürler inş canım. Bende endişeleniyorum ama benimle olduğunu bebeğimin bildiğim için çok sevinçliyiminşallah hayırlısı olur canım, katlamaların bol olsun :) evet protestan fitil 6 saatte bir kullanıyorum. doktor olabilir kanama dese de endişe ediyorum, elimde değil . hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
merhaba arkadaşlar,
günlerdir takip ettim konuyu, mutlu haberi alan herkesi tebrik ederim. olumlu sonuçlanmayan arkadaşlar da umarım en kısa sürede yaşarlar bu duyguyu. ben de 4 eylülde transfer oldum, dondurulmuş 3. gün embriyosu, 2 tane. 15 eylül test günümdü. ama 11. günde yani 14 eylülde sabah kasık ağrısı ve orta derece kanama ile başladım güne. doktorumu aradım, betehch ve progesteron istedi. 11. gün betahcg 154 progesteron 13,64 çıktı. proluton dept iğne vurdurdum ve prolutex iğne günde 1 den 2 ye çıktı. kanama o gün durdu. 13. gün hafif lekenlnemeler oldu. betahcg 383 progesteron >60 çıktı. gayet iyi dedi doktorum. kanamalar olabileceğini söyledi. bugün 14. gün yine hafif lekelenmeler var, açık pembe ile kırmızı arası. yarın tekrar proluton dept vurulacağım. salı günü de ultrasonda bakılacak. var mı bu şekilde lekelenmeler yaşayanlar?
Ya haber ver bize de değerini
Kızlar aldım sonuçları şimdi. 9. Gün kan değerim 201 çıktıCanım kan testi çıktı mı
Çok iyi canım gözün darısı başımaKızlar aldım sonuçları şimdi. 9. Gün kan değerim 201 çıktı
Aminn inşallahÇok iyi canım gözün darısı başıma
Kızlar aldım sonuçları şimdi. 9. Gün kan değerim 201 çıktı
Hadi gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla artsınKızlar aldım sonuçları şimdi. 9. Gün kan değerim 201 çıktı
Ya ne güzel bir değer maşallah hayırlı olsun cnm inşallah yarın bende burda hepinize güzel haberler verebilirimKızlar aldım sonuçları şimdi. 9. Gün kan değerim 201 çıktı
çok teşekkürler canım :)Gözün aydın canım seni kutlarım sağlıkla ilerlesin inşallah gebeliğin
Çift embriyo mu. 9. Günü göre bayağı yüksek çıkmış. Ben de 9. Günde yaptım 48 çıktı gözünüz AydınKızlar aldım sonuçları şimdi. 9. Gün kan değerim 201 çıktı
Bu ay bebek haberi alma ayı canım. Neredeyse herkesin bebişleri tutmuş inşallah senin de güzel haberlerini alırızPazartesi ben de transfer olacağım.Sonra bekleme süreci var.İnşaallah olumlu olur sonu.Dualarınızı beklerim.
Herkesin farklı oluyor demek ki canım belki seninki daha sonra tutunmuştur öyle de olabilir anca yükseliyordurÇift embriyo mu. 9. Günü göre bayağı yüksek çıkmış. Ben de 9. Günde yaptım 48 çıktı gözünüz Aydın