- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım .daha cok erken zaten belirti arama bel ağrın kaç gün sürmüştü ?ne zaman baslamıstı?ben de cok heyecanlıyım .21eylul transferGünaydın canlar benim bugün 4. Günü transferin adım adım takipteyim kendimi. Hiç biiir belirtim yok hiç bişey o bel ağrım da gitti sayılır korkuyorum
1 gün sürdü şimdi de ara ara geliyo gidiyor..2. Gün gece başladı canım. Az kalmış salı günü senin de heyecan dorukta hayırlısıyla inşallah canım, kaç embriyo transfer edilecek?Günaydın canım .daha cok erken zaten belirti arama bel ağrın kaç gün sürmüştü ?ne zaman baslamıstı?ben de cok heyecanlıyım .21eylul transfer
Hayırlı olsun cnmEki Görüntüle 2917677 Günaydın kızlar Bugün transferimin 10. Günü. Biraz göğüs hassasiyeti dışında hiçbir belirtim yok kaldı ki adet öncesi de böyle acırdı zaten göğüslerim. O yüzden hiç belirtilere takılmayın
Çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun cnm
Amin inşallah benim de kan tahlili günüm yarın çok heyecanlıyım sen ne zaman kan vereceksin?Çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Oy maşallah canım gözünüz Aydın Nelere dikkat ettin canım transfer sonrası? Embriyo kaliten nasıldı?Eki Görüntüle 2917677 Günaydın kızlar Bugün transferimin 10. Günü. Biraz göğüs hassasiyeti dışında hiçbir belirtim yok kaldı ki adet öncesi de böyle acırdı zaten göğüslerim. O yüzden hiç belirtilere takılmayın
Eki Görüntüle 2917677 Günaydın kızlar Bugün transferimin 10. Günü. Biraz göğüs hassasiyeti dışında hiçbir belirtim yok kaldı ki adet öncesi de böyle acırdı zaten göğüslerim. O yüzden hiç belirtilere takılmayın
Günaydın canlar benim bugün 4. Günü transferin adım adım takipteyim kendimi. Hiç biiir belirtim yok hiç bişey o bel ağrım da gitti sayılır korkuyorum
Günaydın canım .daha cok erken zaten belirti arama bel ağrın kaç gün sürmüştü ?ne zaman baslamıstı?ben de cok heyecanlıyım .21eylul transfer
Açıkcası benim hiç umudum yok olursa süpriz modundayım. Kendimi kaptırıp da hayal kırıklığına uğramak istemiyorum yine..sadece hep hayırlısı diye dua ediyorum içimden. 2. Tüp bebek denememizde kızıma hamile kalmıştım o zaman benim bariz belirtim olmuştu, 6. Gün gibi böyle kasıklarımda çekilme hissi vardı. Bacaklarımı dümdüz uzatamıyordum. Onu yaşayınca zaten test yapmaya karar vermiştim yoksa h yapmaya niyetim yoktu. Onda da olmucak modunda gezdim hep.. hayal kırıklığı çok kötü bişeyCanımm hiç belirtilere falan takılma herkes belirtim olmadı diyo cidden ayırıcı şeyler yok adet ile çok aynı bence herşey umudumuzu hiiiiç kaybetmiyoruz
Benim de yarın ama ben artışı merak ettiğim için dün sağlık ocağında kan verdim öğleden sonra çıkar sonuçlar dediler daha bilmiyorum yaniAmin inşallah benim de kan tahlili günüm yarın çok heyecanlıyım sen ne zaman kan vereceksin?
Çok güzel canım katlanarak sağlıkla artar inşallah9. Gün kan testi sonucum 48 çıktı kızlar çok mutluyum pazar günü asıl test günüm
Çok teşekkür ederim canım 5AA tek embriyo transferi yapıldı. Transferden sonra dikkat ettiğim şeyler ağır kaldırmamak yukarı uzanmamak ayakları hep sıcak tutmak oldu. Onun dışında ben hiç yatmadım hep işlerimi yaptım. Bi de kahve içmiyorum ama çok canım istiyo Kızartma yemiyorum hazır paket gıdalardan uzak duruyorum o kadarOy maşallah canım gözünüz Aydın Nelere dikkat ettin canım transfer sonrası? Embriyo kaliten nasıldı?
Çok teşekkür ederim canım 5. Gün tek embriyo transferi yapıldı.Tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin
Kaçıncı gün embriyosuydu senin
Eki Görüntüle 2917677 Günaydın kızlar Bugün transferimin 10. Günü. Biraz göğüs hassasiyeti dışında hiçbir belirtim yok kaldı ki adet öncesi de böyle acırdı zaten göğüslerim. O yüzden hiç belirtilere takılmayın
9. Gün kan testi sonucum 48 çıktı kızlar çok mutluyum pazar günü asıl test günüm
Aminn çok teşekkür ederimgözün aydın Allah tamamına erdirsin