- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
Günaydın canım .daha cok erken zaten belirti aramaGünaydın canlarbenim bugün 4. Günü transferin adım adım takipteyim kendimi. Hiç biiir belirtim yok hiç bişey o bel ağrım da gitti sayılır korkuyorum
1 gün sürdü şimdi de ara ara geliyo gidiyor..2. Gün gece başladı canım. Az kalmış salı günü senin de heyecan doruktaGünaydın canım .daha cok erken zaten belirti aramabel ağrın kaç gün sürmüştü ?ne zaman baslamıstı?ben de cok heyecanlıyım .21eylul transfer
Hayırlı olsun cnmEki Görüntüle 2917677 Günaydın kızlarBugün transferimin 10. Günü. Biraz göğüs hassasiyeti dışında hiçbir belirtim yok kaldı ki adet öncesi de böyle acırdı zaten göğüslerim. O yüzden hiç belirtilere takılmayın
Çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun cnm
Amin inşallahÇok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Oy maşallah canım gözünüz AydınEki Görüntüle 2917677 Günaydın kızlarBugün transferimin 10. Günü. Biraz göğüs hassasiyeti dışında hiçbir belirtim yok kaldı ki adet öncesi de böyle acırdı zaten göğüslerim. O yüzden hiç belirtilere takılmayın
Eki Görüntüle 2917677 Günaydın kızlarBugün transferimin 10. Günü. Biraz göğüs hassasiyeti dışında hiçbir belirtim yok kaldı ki adet öncesi de böyle acırdı zaten göğüslerim. O yüzden hiç belirtilere takılmayın
Günaydın canlarbenim bugün 4. Günü transferin adım adım takipteyim kendimi. Hiç biiir belirtim yok hiç bişey o bel ağrım da gitti sayılır korkuyorum
Günaydın canım .daha cok erken zaten belirti aramabel ağrın kaç gün sürmüştü ?ne zaman baslamıstı?ben de cok heyecanlıyım .21eylul transfer
Açıkcası benim hiç umudum yokCanımm hiç belirtilere falan takılma herkes belirtim olmadı diyo cidden ayırıcı şeyler yok adet ile çok aynı bence herşey umudumuzu hiiiiç kaybetmiyoruz
Benim de yarın ama ben artışı merak ettiğim için dün sağlık ocağında kan verdim öğleden sonra çıkar sonuçlar dediler daha bilmiyorum yaniAmin inşallahbenim de kan tahlili günüm yarın çok heyecanlıyım sen ne zaman kan vereceksin?
Çok güzel canım9. Gün kan testi sonucum 48 çıktıkızlar çok mutluyum pazar günü asıl test günüm
Çok teşekkür ederim canımOy maşallah canım gözünüz AydınNelere dikkat ettin canım transfer sonrası? Embriyo kaliten nasıldı?
Çok teşekkür ederim canımTebrik ederim canım allah tamamına erdirsin
Kaçıncı gün embriyosuydu senin
Eki Görüntüle 2917677 Günaydın kızlarBugün transferimin 10. Günü. Biraz göğüs hassasiyeti dışında hiçbir belirtim yok kaldı ki adet öncesi de böyle acırdı zaten göğüslerim. O yüzden hiç belirtilere takılmayın
9. Gün kan testi sonucum 48 çıktıkızlar çok mutluyum pazar günü asıl test günüm
Aminn çok teşekkür ederimgözün aydınAllah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?