Belki de tutunma belirtileridir canımkaçıncı gün embriyosuydu bızdık? Aramızda 2 gün var çok heycanlı
Mrhb arkadaşlar size bı iki sorum olacak tüp Bebek yapanlar cvp verirseniz çok sevinirim 6 yılık evliyim iki aşılama yaptım ama tutmadı bnde de eşimde de bı sorun yok tüp Bebek yapmayı düşünüyorum özel de acaba ne kadar ücret gider bide SSK yok daha çok mu gider acaba
Bodrum'da yaşıyorum özelde yapmayı düşünüyorumTüp bebekte sgk karşılamıyor ztn bildiğim kadarıyla. Raporunuz varsa devlet hastanesinde yapacaksanız o ayrı üniversite hastanesi yarısını karşılıyordu mesela ama sgk yoksa onu da yapmaz. İlaçların hepsi özel. Kısacası sen bi 15 20 bini gözden çıkar canım hangi ildesin bilmiyorum ama..
Bende evde test yapmaya cesaret edemiyorumKızlar kan tahlilime iki gün kaldı çok heyecanlıyımhala evde test yapmadım
Neden keyfini kaçırdı ki canım? Ne güzel işte artık yaklaşıyo test günü.. inşallah güzel bir sonuç olur canım5.gün embriyosuydu, yaa inşallah tutunmuştur, internette bi yazı bulmuştum 5. gün implantasyon-tutunma tamamlanmış oluyomuş
benim bütün keyfimi kaçırdı, inşallah düşündüğümüz gibidir
cnm merhabalar..Mrhb arkadaşlar size bı iki sorum olacak tüp Bebek yapanlar cvp verirseniz çok sevinirim 6 yılık evliyim iki aşılama yaptım ama tutmadı bnde de eşimde de bı sorun yok tüp Bebek yapmayı düşünüyorum özel de acaba ne kadar ücret gider bide SSK yok daha çok mu gider acaba
Amin Allah razı olsun tşkler bilgiler içincnm merhabalar..
tüp bebek raporun yoksa zaten hemen hemen herşeyi sen karşılıyorsun benim 25000 bin tuttu ilaçlarında bir kısmını sgk karşıladı ama asıl para tutunları zaten devlet karşılamıyor.ama tabi her doktorun farklıdır tedavisi..
hastaneye 10000
dondurma ücreti 2500
ve ilaçlar
mesela benim transfer sonrası göbekten yapılan bir iğnem vardı haftalık 400 lira sadece o tutuyordu..bazı doktor onu vermiyor.kişiye göre değişir fiyatlar allah kolaylık versin...
Sizin kaçıncı gün oldu?Bende evde test yapmaya cesaret edemiyorum
8. Günüm bugün benım de 2 gün önce adet belirtileri vardı geçti simdi herhangi bir belirti yok pazartesi test günüm hayırlısıyla bakalım artık nasipse olurSizin kaçıncı gün oldu?
Benimde pazartesi test günüm hiç stres yoktu ama günler yaklaştıkça stres olmaya başladım sanki ara sıra adet ağrısıda oluyo transferden sonraki 5. Ve 7. Gün evde gebelik testi yaptık çok hafif silik çizgi çıktı ama yinede stres var8. Günüm bugün benım de 2 gün önce adet belirtileri vardı geçti simdi herhangi bir belirti yok pazartesi test günüm hayırlısıyla bakalım artık nasipse olur
ben biraz yoğun çalışıyorum o yüzden düşünme fırsatım çok olmuyorda açıkçası cesarette edemiyorum test yapmayaBenimde pazartesi test günüm hiç stres yoktu ama günler yaklaştıkça stres olmaya başladım sanki ara sıra adet ağrısıda oluyo transferden sonraki 5. Ve 7. Gün evde gebelik testi yaptık çok hafif silik çizgi çıktı ama yinede stres var
Sağ ol cnm .21eylulde transferim var bana da dua et lütfen2020 EYLÜL BANA MUCİZEMİ GETİRDİ.BU EYLÜLDE SİZLERİ EVLATLARİNİZA KAVUSTURSUN İNŞALLAH. TEDAVİ GÖREN BU YOLDA UĞRAŞAN TÜM ANNELER HEPİNİZ DUALARIMDASINIZ ❤ HAYIRLA VE SAĞLIKLA İNŞALLAH
Benim 3. Denemem bu diğer 2 sinde hiç evde test yapmamıştım stres olurum diye ama bu sefer hadi yapıyım dedim çok şükür 2. Çizgiyi silik de olsa gördüm ama bakalım kan sonucu ne olucakben biraz yoğun çalışıyorum o yüzden düşünme fırsatım çok olmuyorda açıkçası cesarette edemiyorum test yapmaya
Senin kesin ikiz takıpteyımÇok teşekkür ederim canım sağol
Evet ciftti bakalım nasip onu da on güne öğreniriz sanırım
DiyorsunSenin kesin ikiz takıpteyım
Doktorum bana pgt Li embriyolarda ikiz olma ihtımalı daha yüksek demıstıDiyorsunHadi bakalım yarın ki kan değerim de çok yüksek çıkarsa bende şüphelenmeye başlayacağım
Olabilir hiç o açıdan düşünmedim. Yakında öğreneceğiz nasipseDoktorum bana pgt Li embriyolarda ikiz olma ihtımalı daha yüksek demıstı
Benimde pazartesi test günüm hiç stres yoktu ama günler yaklaştıkça stres olmaya başladım sanki ara sıra adet ağrısıda oluyo transferden sonraki 5. Ve 7. Gün evde gebelik testi yaptık çok hafif silik çizgi çıktı ama yinede stres var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?