• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Baktım şmdi Transferin 5 6 7. Günleri cnm regl sancılarım. 8.gün beklenen regl günümdü. Zaten 8günden sonrada o ağrı geçip şüphelendiğim diğer belirtiler çıktı. İşte kasık batmaları göğüs sızlaması vs. Bir de geçrkten çok sık wc ye çıkıyorum bunu da yeni farkettim.. umarım tüm bunlar bebiştendir ve sıkıca tutunmuştur🙏

Mrhb arkadaşlar size bı iki sorum olacak tüp Bebek yapanlar cvp verirseniz çok sevinirim 6 yılık evliyim iki aşılama yaptım ama tutmadı bnde de eşimde de bı sorun yok tüp Bebek yapmayı düşünüyorum özel de acaba ne kadar ücret gider bide SSK yok daha çok mu gider acaba

Belki de tutunma belirtileridir canım 🙄 kaçıncı gün embriyosuydu bızdık? Aramızda 2 gün var çok heycanlı🙈

5.gün embriyosuydu, yaa inşallah tutunmuştur, internette bi yazı bulmuştum 5. gün implantasyon-tutunma tamamlanmış oluyomuş
benim bütün keyfimi kaçırdı, inşallah düşündüğümüz gibidir❤️

Mrhb arkadaşlar size bı iki sorum olacak tüp Bebek yapanlar cvp verirseniz çok sevinirim 6 yılık evliyim iki aşılama yaptım ama tutmadı bnde de eşimde de bı sorun yok tüp Bebek yapmayı düşünüyorum özel de acaba ne kadar ücret gider bide SSK yok daha çok mu gider acaba

Tüp bebekte sgk karşılamıyor ztn bildiğim kadarıyla. Raporunuz varsa devlet hastanesinde yapacaksanız o ayrı üniversite hastanesi yarısını karşılıyordu mesela ama sgk yoksa onu da yapmaz. İlaçların hepsi özel. Kısacası sen bi 15 20 bini gözden çıkar canım hangi ildesin bilmiyorum ama..

Tüp bebekte sgk karşılamıyor ztn bildiğim kadarıyla. Raporunuz varsa devlet hastanesinde yapacaksanız o ayrı üniversite hastanesi yarısını karşılıyordu mesela ama sgk yoksa onu da yapmaz. İlaçların hepsi özel. Kısacası sen bi 15 20 bini gözden çıkar canım hangi ildesin bilmiyorum ama..
Bodrum'da yaşıyorum özelde yapmayı düşünüyorum

5.gün embriyosuydu, yaa inşallah tutunmuştur, internette bi yazı bulmuştum 5. gün implantasyon-tutunma tamamlanmış oluyomuş
benim bütün keyfimi kaçırdı, inşallah düşündüğümüz gibidir❤️
Neden keyfini kaçırdı ki canım? Ne güzel işte artık yaklaşıyo test günü.. inşallah güzel bir sonuç olur canım🤗❤️

cnm merhabalar..
tüp bebek raporun yoksa zaten hemen hemen herşeyi sen karşılıyorsun benim 25000 bin tuttu ilaçlarında bir kısmını sgk karşıladı ama asıl para tutunları zaten devlet karşılamıyor.ama tabi her doktorun farklıdır tedavisi..
hastaneye 10000
dondurma ücreti 2500
ve ilaçlar
mesela benim transfer sonrası göbekten yapılan bir iğnem vardı haftalık 400 lira sadece o tutuyordu..bazı doktor onu vermiyor.kişiye göre değişir fiyatlar allah kolaylık versin...

cnm merhabalar..
tüp bebek raporun yoksa zaten hemen hemen herşeyi sen karşılıyorsun benim 25000 bin tuttu ilaçlarında bir kısmını sgk karşıladı ama asıl para tutunları zaten devlet karşılamıyor.ama tabi her doktorun farklıdır tedavisi..
hastaneye 10000
dondurma ücreti 2500
ve ilaçlar
mesela benim transfer sonrası göbekten yapılan bir iğnem vardı haftalık 400 lira sadece o tutuyordu..bazı doktor onu vermiyor.kişiye göre değişir fiyatlar allah kolaylık versin...
Amin Allah razı olsun tşkler bilgiler için

8. Günüm bugün benım de 2 gün önce adet belirtileri vardı geçti simdi herhangi bir belirti yok pazartesi test günüm hayırlısıyla bakalım artık nasipse olur
Benimde pazartesi test günüm hiç stres yoktu ama günler yaklaştıkça stres olmaya başladım sanki ara sıra adet ağrısıda oluyo transferden sonraki 5. Ve 7. Gün evde gebelik testi yaptık çok hafif silik çizgi çıktı ama yinede stres var

Benimde pazartesi test günüm hiç stres yoktu ama günler yaklaştıkça stres olmaya başladım sanki ara sıra adet ağrısıda oluyo transferden sonraki 5. Ve 7. Gün evde gebelik testi yaptık çok hafif silik çizgi çıktı ama yinede stres var
ben biraz yoğun çalışıyorum o yüzden düşünme fırsatım çok olmuyorda açıkçası cesarette edemiyorum test yapmaya

2020 EYLÜL BANA MUCİZEMİ GETİRDİ. 💙 BU EYLÜLDE SİZLERİ EVLATLARİNİZA KAVUSTURSUN İNŞALLAH. TEDAVİ GÖREN BU YOLDA UĞRAŞAN TÜM ANNELER HEPİNİZ DUALARIMDASINIZ ❤🍀🌺🌺 HAYIRLA VE SAĞLIKLA İNŞALLAH🤲🤲🤲
Sağ ol cnm .21eylulde transferim var bana da dua et lütfen 🙏😊Allah yavrunu sana baguslasın

ben biraz yoğun çalışıyorum o yüzden düşünme fırsatım çok olmuyorda açıkçası cesarette edemiyorum test yapmaya
Benim 3. Denemem bu diğer 2 sinde hiç evde test yapmamıştım stres olurum diye ama bu sefer hadi yapıyım dedim çok şükür 2. Çizgiyi silik de olsa gördüm ama bakalım kan sonucu ne olucak

evet günler yaklaştıkça heyecan ve gerginlik artıyo, bu heyecanlarımız mutluluğa döner inşallah❤️

Back