Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Ayy geçen sefer negatif görünce çok modum düşmüştü hiç geçmedi 5 gün boyunca her gün baktım yılmıştım. Bu sefer bakmıycam dedim ben de bu performansı beklemiyordum kendimden

Kesinlikle haklısın bende daha önce aynı şeyi yaşadıgım için asla yapmam diyodum. işte nolduysa bikaç belirtim hareketlendirdi beni umutlandım da öyle inşallah yaptıgıma pişman olmam kanda da güzel bi değer görürüm

Canım ne iş yapıyorsun? Transfer sonrası çalıştın mı hep?
canım ben oturarak çalışıyorum ama olduğum hafta çalışmadım salıydı diğer hafta başladım evde de genel olarak hiç bir iş yapmadım sürekli evde olduğum zamanlar uzandım 3 gün sonra iğne olmak için çıktım o ara markete gittim gezdim ertesi gün de dışarı çıktım yarım saat markete diye yürüdüm sürekli yatmakta doğru değil zaten bence doktorlarda tavsiye etmiyor ama çokda yorulmamak lazım

Yani benim doktora kalsa herşeyi yap ağır da kaldır hiç bişey olmaz Ben baya hareketliyim yemek yapıyorum arada dışardan yiyoruz. İlla ki kalkıyorum hep bişey için. 1 gün de çalıştım ama bugün içim elvermedi gitmedim işe rapor alıcam

Bende 3 gün baya ciddi sancı çektim kesin olmadı diye dolaştım heran regl gelecekmiş gibiydi biliyorum o hissi ama güzel düşün inşallah bebiştendir

Benim kasıklarımda bugün ağrı var Allah benzetmesin de regl ağrısı gibi

ızzttt korkuyorum yaa
11'inde transfer olmuştum daha test yapmadım
Belki de tutunma belirtileridir canım kaçıncı gün embriyosuydu bızdık? Aramızda 2 gün var çok heycanlı

Bende 3 gün baya ciddi sancı çektim kesin olmadı diye dolaştım heran regl gelecekmiş gibiydi biliyorum o hissi ama güzel düşün inşallah bebiştendir
Hangi 3 gündü o canım, transfer sonrası kaçıncı gündü hatırlıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…