Ayy geçen sefer negatif görünce çok modum düşmüştü hiç geçmedi 5 gün boyunca her gün baktım yılmıştım. Bu sefer bakmıycam dedimben de bu performansı beklemiyordum kendimden
Doktor baya garanti olsun diye düşündü sanırım
Tek doğum günü ile iki kişiyi aradan çıkarırsın gününde doğarsaHımm yine sata göre hesaplanıcak ozmn
Şimdi deneyip baktım bi meraktan da
Şaka gbi kızımla aynıymiş satım ve doğum tarihi aynı çıkıyo
Evet geç vermiş biraz galiba benim bile 7 gün kaldıYani benim doktor nasıl bi test tarihi verdiyse hala 5 gün var bayılajam
Gerçekten miii kaçıncı gün bugün pekiiKızlar kan tahlilime iki gün kaldı çok heyecanlıyımhala evde test yapmadım
Harbiden yaaa sen transfer oldugunda ben 7gnlüktüm hala daha bekliyorum ne çektim beEvet geç vermiş biraz galiba benim bile 7 gün kaldı
10. Gün oldu bugünGerçekten miii kaçıncı gün bugün pekii
Hey maşallah sana sabreden derviş muradına ermiş olcak inşallah10. Gün oldu bugün
İnşallah canım aminnnHarbiden yaaa sen transfer oldugunda ben 7gnlüktüm hala daha bekliyorum ne çektim be
Amaaa çok heycanlıyım hepimiz adına salı günü benden sonraaa güzel haber sırası sende demek
canım ben oturarak çalışıyorum ama olduğum hafta çalışmadım salıydı diğer hafta başladım evde de genel olarak hiç bir iş yapmadım sürekli evde olduğum zamanlar uzandım 3 gün sonra iğne olmak için çıktım o ara markete gittim gezdim ertesi gün de dışarı çıktım yarım saat markete diye yürüdüm sürekli yatmakta doğru değil zaten bence doktorlarda tavsiye etmiyor ama çokda yorulmamak lazımCanım ne iş yapıyorsun? Transfer sonrası çalıştın mı hep?
Yani benim doktora kalsa herşeyi yap ağır da kaldır hiç bişey olmazcanım ben oturarak çalışıyorum ama olduğum hafta çalışmadım salıydı diğer hafta başladım evde de genel olarak hiç bir iş yapmadım sürekli evde olduğum zamanlar uzandım 3 gün sonra iğne olmak için çıktım o ara markete gittim gezdim ertesi gün de dışarı çıktım yarım saat markete diye yürüdüm sürekli yatmakta doğru değil zaten bence doktorlarda tavsiye etmiyor ama çokda yorulmamak lazım
Ayy inşallah cnmHey maşallah sana sabreden derviş muradına ermiş olcak inşallah
Benim kasıklarımda bugün ağrı var Allah benzetmesin de regl ağrısı gibi
ızzttt korkuyorum yaa
11'inde transfer olmuştum daha test yapmadım
Cnm regl ağrısı oluyo zaten daha çok yeni bişey olmaz içini rahat tut
Bende 3 gün baya ciddi sancı çektim kesin olmadı diye dolaştım heran regl gelecekmiş gibiydi biliyorum o hissi ama güzel düşün inşallah bebiştendir
Belki de tutunma belirtileridir canımBenim kasıklarımda bugün ağrı var Allah benzetmesin de regl ağrısı gibi
ızzttt korkuyorum yaa
11'inde transfer olmuştum daha test yapmadım
Hangi 3 gündü o canım, transfer sonrası kaçıncı gündü hatırlıyor musunBende 3 gün baya ciddi sancı çektim kesin olmadı diye dolaştım heran regl gelecekmiş gibiydi biliyorum o hissi ama güzel düşün inşallah bebiştendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?