• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Transferin 3. Günü bugün kızlar, çok yoğun bir bel ağrısı var ama yorgunluktan mı neden anlamadım😒

Sen çalışıyorsun sanırım yanlış hatırlamıyorsam o arttırmış olabilir. Ama bebeğin tutunuyor da olabilir stres yapma hemen 😊
Evet canım ama bugün gidicem doktora rapor alıcam, işten çıkarırlarsa da artık yapcak bişey yok çünkü içim hiç rahat etmiyor. Ama inşallah 2. İhtimaldir😊

Gözlerimmmeeeeee inanamıyyoooruuuuuum😳
Biri beni çimdiklesin lütfen

Eklentiler

• 33227467-99AE-4A14-A67F-40143F3CBABE.jpeg
    33227467-99AE-4A14-A67F-40143F3CBABE.jpeg
    54,4 KB · Görüntüleme: 37
  • 878340C2-9445-45AF-9991-8D205C1EAF02.jpeg
    878340C2-9445-45AF-9991-8D205C1EAF02.jpeg
    161 KB · Görüntüleme: 38
💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 Wuhuuuu ayy çok sevindim kıııızzz😍😍😍🤩🤩🤩 gözün aydııınnn ben biliyorduuum içime öyle doğmuştuu ondan yap diye tutturdumm 🤣

Canım benim hala şoktayım ben salı günü doktor inandırır inşallah beni🤲🧿 çokk teşekkür ederim inşallah darısı sana olsun tüm bekleyenlere sağlıkla ilerlesin yüzümüz gülsün allahım🙏nolur nolur sabahtan beri ağlıyorum😭😭

Canım benim hala şoktayım ben salı günü doktor inandırır inşallah beni🤲🧿 çokk teşekkür ederim inşallah darısı sana olsun tüm bekleyenlere sağlıkla ilerlesin yüzümüz gülsün allahım🙏nolur nolur sabahtan beri ağlıyorum😭😭
Ağlama canım ağlama ama bunlr mutluluk gözyaşları🥰 çok iyi anlıyorum bu duygularını, bir kere yaşadım Allah’a sonsuz şükürler olsun ki🙏🏼😊 allahım sağlıkla devamını getirsin inşallah canım. Kan testinde de gör de kendine gel bi❤️😬🤗

Benim de aşırı bel ağrım oldu 1. Günü gecesi başladı devam etti şükür pozitif.Sizinde öyledir inş
Bilmiyorum canım benim de dün gece başladı sabaha karşı bugün 3. Gün çok ağrıyo böyle kuyruk sokumumdan üst tarafa doğru. Ama tabi ilaçlardan falan da olabilir hayır olsun

Bilmiyorum canım benim de dün gece başladı sabaha karşı bugün 3. Gün çok ağrıyo böyle kuyruk sokumumdan üst tarafa doğru. Ama tabi ilaçlardan falan da olabilir hayır olsun
Benim de ince belden sırtım dahil komple ağrı vardı.Heveslendirmeyim de inşallah tutunma ağrısıdır.Hayirlisi inş

Benim de ince belden sırtım dahil komple ağrı vardı.Heveslendirmeyim de inşallah tutunma ağrısıdır.Hayirlisi inş
Yok canım valla artık alıştık heveslenmiyom hiç.. hayırlısıysa nasip olsun diye dua ediyorum sadece. Ama aynen dediğin gibi ağrı ilaçlar da etki ediyor olabilir. Bu Arada benim transferim biraz erken olmuş sanırım. Test günüm adet tarihimden 2 gün evvel çünkü. Yani transferin 10. Gününde daha adetime 2 gün var olucak. Genelde herkesin yA tam bat ta ya da sonrasında senin nasıldı canım?

Yapmayacaktım biliyosun ama dayanamadım
Ağlama canım ağlama ama bunlr mutluluk gözyaşları🥰 çok iyi anlıyorum bu duygularını, bir kere yaşadım Allah’a sonsuz şükürler olsun ki🙏🏼😊 allahım sağlıkla devamını getirsin inşallah canım. Kan testinde de gör de kendine gel bi❤️😬🤗

Amin canım benim inşallah🤲💕
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏
Hepimizden güzel haberler alalım

Back