- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
Eh yazık o da sevinsin bariEe el.mahkum söyledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eh yazık o da sevinsin bariEe el.mahkum söyledim
Sen çalışıyorsun sanırım yanlış hatırlamıyorsam o arttırmış olabilir. Ama bebeğin tutunuyor da olabilir stres yapma hemenTransferin 3. Günü bugün kızlar, çok yoğun bir bel ağrısı var ama yorgunluktan mı neden anlamadım
Evet canım ama bugün gidicem doktora rapor alıcam, işten çıkarırlarsa da artık yapcak bişey yok çünkü içim hiç rahat etmiyor. Ama inşallah 2. İhtimaldirSen çalışıyorsun sanırım yanlış hatırlamıyorsam o arttırmış olabilir. Ama bebeğin tutunuyor da olabilir stres yapma hemen
Canım şükür geceden beri hiç leke olmamışım Ayy çok sevindim ya.fitil yapıyor cnm korkma benimde 7.gün başlamıştı 5 gün sürmüştü.
Demek ki buu yerleşme kanaması dedikleri şeyCanım şükür geceden beri hiç leke olmamışım Ayy çok sevindim ya.
Wuhuuuu ayy çok sevindim kıııızzz gözün aydııınnn ben biliyorduuum içime öyle doğmuştuu ondan yap diye tutturdummGözlerimmmeeeeee inanamıyyoooruuuuuum
Biri beni çimdiklesin lütfen
Eveet konuş bakalım şimdi anlat duygularııını alalım belirtilerini söylee eşine söyledin mi neler oluyor anlaaatGözlerimmmeeeeee inanamıyyoooruuuuuum
Wuhuuuu ayy çok sevindim kıııızzz gözün aydııınnn ben biliyorduuum içime öyle doğmuştuu ondan yap diye tutturdumm
Gözlerimmmeeeeee inanamıyyoooruuuuuum
Ağlama canım ağlama ama bunlr mutluluk gözyaşları çok iyi anlıyorum bu duygularını, bir kere yaşadım Allah’a sonsuz şükürler olsun ki allahım sağlıkla devamını getirsin inşallah canım. Kan testinde de gör de kendine gel biCanım benim hala şoktayım ben salı günü doktor inandırır inşallah beni çokk teşekkür ederim inşallah darısı sana olsun tüm bekleyenlere sağlıkla ilerlesin yüzümüz gülsün allahımnolur nolur sabahtan beri ağlıyorum
Bence de evet canım. Sabah idrar testi yaptım gene çift çıktı kan da verdim canım.Demek ki buu yerleşme kanaması dedikleri şey
Bakalım sonuç ne çıkacak merakla bekliyorum güzel haberlerBence de evet canım. Sabah idrar testi yaptım gene çift çıktı kan da verdim canım.
Bende çokkk heyecanlıyımBakalım sonuç ne çıkacak merakla bekliyorum güzel haberler
Benim de aşırı bel ağrım oldu 1. Günü gecesi başladı devam etti şükür pozitif.Sizinde öyledir inşSen çalışıyorsun sanırım yanlış hatırlamıyorsam o arttırmış olabilir. Ama bebeğin tutunuyor da olabilir stres yapma hemen
Bilmiyorum canım benim de dün gece başladı sabaha karşı bugün 3. Gün çok ağrıyo böyle kuyruk sokumumdan üst tarafa doğru. Ama tabi ilaçlardan falan da olabilir hayır olsunBenim de aşırı bel ağrım oldu 1. Günü gecesi başladı devam etti şükür pozitif.Sizinde öyledir inş
Benim de ince belden sırtım dahil komple ağrı vardı.Heveslendirmeyim de inşallah tutunma ağrısıdır.Hayirlisi inşBilmiyorum canım benim de dün gece başladı sabaha karşı bugün 3. Gün çok ağrıyo böyle kuyruk sokumumdan üst tarafa doğru. Ama tabi ilaçlardan falan da olabilir hayır olsun
Yok canım valla artık alıştık heveslenmiyom hiç.. hayırlısıysa nasip olsun diye dua ediyorum sadece. Ama aynen dediğin gibi ağrı ilaçlar da etki ediyor olabilir. Bu Arada benim transferim biraz erken olmuş sanırım. Test günüm adet tarihimden 2 gün evvel çünkü. Yani transferin 10. Gününde daha adetime 2 gün var olucak. Genelde herkesin yA tam bat ta ya da sonrasında senin nasıldı canım?Benim de ince belden sırtım dahil komple ağrı vardı.Heveslendirmeyim de inşallah tutunma ağrısıdır.Hayirlisi inş
Ağlama canım ağlama ama bunlr mutluluk gözyaşları çok iyi anlıyorum bu duygularını, bir kere yaşadım Allah’a sonsuz şükürler olsun ki allahım sağlıkla devamını getirsin inşallah canım. Kan testinde de gör de kendine gel bi