- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
Evet canımm biliyorumYapmayacaktım biliyosun ama dayanamadım
Amin canım benim inşallah
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hepimizden güzel haberler alalım
Yok canım valla artık alıştık heveslenmiyom hiç.. hayırlısıysa nasip olsun diye dua ediyorum sadece. Ama aynen dediğin gibi ağrı ilaçlar da etki ediyor olabilir. Bu Arada benim transferim biraz erken olmuş sanırım. Test günüm adet tarihimden 2 gün evvel çünkü. Yani transferin 10. Gününde daha adetime 2 gün var olucak. Genelde herkesin yA tam bat ta ya da sonrasında senin nasıldı canım?
geliyordu bu sefer nedense bat tan önce. Bakalım görücez neler olucakCanım bel ağrısı bende de oldu ama iğne de yapıyordu ilk günler kalçamla beraber belime ağrı sonra o geçti. Kasık agrısı bıçak batar gibi, ve göğüs sızlaması bende olanlar.. adet günlerimde adet agrısı çok oldu. Benim regl günüm geçti test günüyle arasında 7 gün vardı. Herkesin döngüsüne göre değişiyor o sanırım.
Aynen tuhaf benim normalde daha geç denk
geliyordu bu sefer nedense bat tan önce. Bakalım görücez neler olucak
O kaç günde bir adet olduğuna bağlı benim adetimden iki gün sonraydi test günüm 12. Günü istedi bir de 28 günde bir adet oluyorum.Yok canım valla artık alıştık heveslenmiyom hiç.. hayırlısıysa nasip olsun diye dua ediyorum sadece. Ama aynen dediğin gibi ağrı ilaçlar da etki ediyor olabilir. Bu Arada benim transferim biraz erken olmuş sanırım. Test günüm adet tarihimden 2 gün evvel çünkü. Yani transferin 10. Gününde daha adetime 2 gün var olucak. Genelde herkesin yA tam bat ta ya da sonrasında senin nasıldı canım?
O kaç günde bir adet olduğuna bağlı benim adetimden iki gün sonraydi test günüm 12. Günü istedi bir de 28 günde bir adet oluyorum.
Ondan çok adetin kaçıncı günü transfer oldun o daha önemli bence
Hadi gözün aydın canım çok sevindimEvet cnm resmini attım önceki sayfada kaldı sanırım ikinci çizgi silik çıktı
Benim de 19. Günü yapıldı tarnsfer.Doktoruma hafta işini sordugum da son adet tarihini baz alacaksın dedi.Normal gebelik gibiBenim de döngüm 26 gün falan.. transferi 18.günde yapmışız kan testini de 15.gün sonra istedi son adet tarihime bakarsak günüm baya geçmiş oluyor benimAma tabi tüp bebekte bu hesap nasıl yapılıyor bilmiyorum.
Çok ilginç benim de 26 gün civarı hep. Ama benimki 16. Günü oldu transfer test de bat a 2 gün kalaBenim de döngüm 26 gün falan.. transferi 18.günde yapmışız kan testini de 15.gün sonra istedi son adet tarihime bakarsak günüm baya geçmiş oluyor benimAma tabi tüp bebekte bu hesap nasıl yapılıyor bilmiyorum.
Çok ilginç benim de 26 gün civarı hep. Ama benimki 16. Günü oldu transfer test de bat a 2 gün kala
Benim de 19. Günü yapıldı tarnsfer.Doktoruma hafta işini sordugum da son adet tarihini baz alacaksın dedi.Normal gebelik gibi
Hadi gözün aydın canım çok sevindimsağlıkla ilerlesin inşallah
Kızlar kan tahlilime iki gün kaldı çok heyecanlıyımhala evde test yapmadım
Yok transferden 10 gün sonraya verdiler canım. Ben de bi app var da ona göre 28 gün döngüm ama bizim doktorun baz aldığı da 26 gün. Yani 16. Günde 4. Gün embriyosu transferi. Ama rahim kalınlığı bence de canım olay orda bitiyorSenin 4. Gün embriyosu 16.gün bak iklime 5.gün onun 19gün yapılmış benim 3.gün embriyosu iken 18.gün. Bu da burda bi istatistik olsun madem. Bence kişiye göre ve rahim kalınlığına göre değişir. E o zmn senin test tatihini transferden 8gün sonraya mı verdiler 16+8 24 batından iki gün önce olur çok erken değilmi test için
Ayy geçen sefer negatif görünce çok modum düşmüştü hiç geçmedi 5 gün boyunca her gün baktım yılmıştım. Bu sefer bakmıycam dedimVallahi tebrik ediyorum harika bir sabır örneği ben çok kararlıydım sözde amaaa duramadım aferin sana inşallah sabrın sonu selamet canım güzel haberini bekliyoruız
Doktor baya garanti olsun diye düşündü sanırımYani benim doktor nasıl bi test tarihi verdiyse hala 5 gün var bayılajam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?