Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Durdukça garantisi artar gibisine neyse canım yarın test günüymüş zaten güzel bir değer seni bekliyor

Benim bugun 12 gün. Dondurulmus 3 gün embriyosu 2 adet birinci kalite transfer edildi. İdrar testi sabah negatif çıktı. Sonra sağlık ocağında kan verdim negatif. Hastanemi aradım test günün 2 gün sonraydı test gününde ver dediler. 12 gün negatif olup 14 gün pozitife döner mi sonuç? Ben olumsuzum açıkçası ilaçları bırakmadım ama çok umutsuzum.

gözün aydın bence gayet net olmuş bu iş kanda da güzel bi değer görürsün inşallah

hakkında hayırlısı olsun 3.gün embriyosu geç çıkıyomuş ondan sanırım son güne kdr bekletiyorlar

ya evet çok sinir bozucu bi rahatlıkları var bu adamların az daha durursa ben çatlıycam deseydin

Ay canım benım senın de mi kaybın vardı .bu sene içinde ben 7ayda 2defa normal yolla hamıle kaldım.birini 7.haftada diğerini 13.haftada kaybettim .ilkının kalp atışı durdu .2.sinin ise ense ödemi ve ense kalınlığı şüphesiyle down sendromlu olduğunu ogrendık amniyosentezle .benım ileri yaş ,o zaman 36 idim .su an 37.genetık sorunumuz yok bizim ama normal denememeye karar verdık .kolay hamıle kakıyorum ben ama devam etmıyor .şimdi tüp bebekte pgt tarama yaptırdık öyle işte .su an transfer günümü beklıyorum bu hafa olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…