AminnnnHayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnnnHayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah
Durdukça garantisi artar gibisine neyse canım yarın test günüymüş zaten güzel bir değer seni bekliyorHem artışı takip etmek istedim kaset teste hem de eşim o testlere çok güvenmiyor kıpkırmızı da çıksa illa ki kan da tescillenecek yoksa tam emin olamıyor,Adam da ne heyecan ne merak bir şey göremiyorum ki erkenden söyleyim.Dun bana diyor istersen biraz daha dursun sonra kan ver
Hayırlısı olsun canım inşallah sımsıkı tutunurlar annelerineMerhaba benimde ilk denemem cumartesi günü 5 gün a kalite çift embriyo transfer edildi bekliyorum heyecanla
Ben ilk transferde eve gelince almıştım. Bu defasında 3. Gün aldım duşumu canım.Transferden sonraki gün duş alan var mı arkadaşlar?? Saçlarım öyle yağlı kii insan içine çıkcak gibi değil
İçime sinmedi benim de saçımı yıkadım sadece onu da becerememişim iyi durulamayı yapış yapış oldu aceledenBen ilk transferde eve gelince almıştım. Bu defasında 3. Gün aldım duşumu canım.
Aman boşver bebiş iyi olsun da gerisi boşİçime sinmedi benim de saçımı yıkadım sadece onu da becerememişim iyi durulamayı yapış yapış oldu aceleden
Aynen öyle umarım iyidir off çatlıcam meraktanAman boşver bebiş iyi olsun da gerisi boş
İçime sinmedi benim de saçımı yıkadım sadece onu da becerememişim iyi durulamayı yapış yapış oldu aceleden
Evet beklemek çok yorucu insan hemen öğrenmek istiyorAynen öyle umarım iyidir off çatlıcam meraktan
Evet yA geçmiyo zamanEvet beklemek çok yorucu insan hemen öğrenmek istiyor
Yok valla vermiyor, en iyisi canım 1-2 gün sonra alıverelim duşu da napalımahahaa hepimiz aynıyız galiba yapabilirsiniz deselerde ana yüreğimiz el vermiyor
ben de sadece başımı yıkamıştım bugün
Merhaba
Bende 7 eylül de 5. Gün embriyo aa kalite tek transfer oldum bugün 7. Gün akşam erken gebelik testi yaptım hemen çift çizgi belirdi farklı birşey yoktur değil mi? Doktorum 10. Gün kan testi ver demişti ilk deneyimim dayanamadım
Yok valla vermiyor, en iyisi canım 1-2 gün sonra alıverelim duşu da napalım
Benim bugun 12 gün. Dondurulmus 3 gün embriyosu 2 adet birinci kalite transfer edildi. İdrar testi sabah negatif çıktı. Sonra sağlık ocağında kan verdim negatif. Hastanemi aradım test günün 2 gün sonraydı test gününde ver dediler. 12 gün negatif olup 14 gün pozitife döner mi sonuç? Ben olumsuzum açıkçası ilaçları bırakmadım ama çok umutsuzum.
Bilemiyorum 12 gün çıkardı herhalde.hakkında hayırlısı olsun 3.gün embriyosu geç çıkıyomuş ondan sanırım son güne kdr bekletiyorlar
Hem artışı takip etmek istedim kaset teste hem de eşim o testlere çok güvenmiyor kıpkırmızı da çıksa illa ki kan da tescillenecek yoksa tam emin olamıyor,Adam da ne heyecan ne merak bir şey göremiyorum ki erkenden söyleyim.Dun bana diyor istersen biraz daha dursun sonra kan ver
Ben bildiğim için rahattım.Ben dururum da cevremdekiler durmuyor .Dedim hiç mi merak etmiyorsunuz rahatsin.ya evet çok sinir bozucu bi rahatlıkları var bu adamların az daha durursa ben çatlıycam deseydin
Ay canım benım senın de mi kaybın vardı .bu sene içinde ben 7ayda 2defa normal yolla hamıle kaldım.birini 7.haftada diğerini 13.haftada kaybettim .ilkının kalp atışı durdu .2.sinin ise ense ödemi ve ense kalınlığı şüphesiyle down sendromlu olduğunu ogrendık amniyosentezle .benım ileri yaş ,o zaman 36 idim .su an 37.genetık sorunumuz yok bizim ama normal denememeye karar verdık .kolay hamıle kakıyorum ben ama devam etmıyor .şimdi tüp bebekte pgt tarama yaptırdık öyle işte .su an transfer günümü beklıyorum bu hafa olacak insallahHadi yA ne zaman olmuştu canım normal gebeliklerin? Ben de tüp bebekle olan kızımdan sonra kaldım normal yolla hamile ben de onu kaybettim 20 haftalıkken. Dediğin gibi ilk öğrendiğimde dedim ki amaann nolcak bilsin herkes. O kadar pişmanım ki anlatamam söylediğime, duyan herkes bana inşallah oğlun olur diye dua ettiler. Nitekim oğlum oldu ama sağlıklı değildi her yeri ödemle kaplıydı. Sağlıklı olsun diye dua etselerdi belki olurdu.. bilmesinler daha iyi insanlar kötü