Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Merhaba kızlar 5.gün 2adet dondurulmuş embriyo için dün10.gün kan verdim 52çıktı değerim çok mu düşük çıkmış sevinmeye korktum resmen. Doktorum da erken yapmışsın bişey diyemiyorum iki gün sonra tekrar yap öyle yorum yapabilirim dedi. (14.gün yapmamı söylemişti doktorum) ama 10.gün herkes kan veriyor ve çıkıyor diye biliyorum. Ben umutlanmayım mı yoksa hala artabilir mi düşük gelen sonra artan var mıydı hiç

Belirtin varmıydı canım. Maşallah ya
Benim tek belirtim bel ağrım transferin olduğu günün ertesi sabahı başladı en çok hissettiğim o ve bir de göğüslerimde ki mavi çizgiler o kadar çok arttı ki ilk ondan şüphe ettim.

Ayy valla çok net görünüyor resimde, Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin stresten şiştim diyorsun ama o bile hamilelikten olabilir
Ya amin inşallah yüce Rabbim hepimize nasip eder sadece bana değil isteyen herkese, alt karnım iki gündür o kadar şiş ve gergin ki eğildiğim zaman patlayacak gibi hissediyorum.

Artar tabi bence hiç bunu düşüp üzülme stres olma iki gün sonra dbi daha yaptığında artmış olur.

Doktorun dediği tarihte yapmış olsaydın sonucun muhtemel 200 kusurler de olacaktı o da gayet iyi bir rakam.Bazen yavaş artış olup sonradan birden artanlar oluyor.10. gun yüksek bir değer değil ama bu olmadığı anlamına gelmiyor ki var zaten bu kadar da olsa çıkmış.Saglikla artsın inşallah.Bozma moralini ikimgun sonra ver artış oluyorsa sorun yok demektir

Artar tabi bence hiç bunu düşüp üzülme stres olma iki gün sonra dbi daha yaptığında artmış olur.
İnşallah acildeki doktor pozitif deyip elime verdi sonucu dünyalar benimdi o an sonra kendi doktorum olumlu konuşmayınca yetersiz bi değer mi dedim kendime.

İnşallah öyle olur ya teşekkür ederim

Bence hiç üzüleceğin bir şey yok. Doktorunun verdiği tarihte arttığını göreceksin bence ilaçlara ve sağlıklı beslenmeye devam

E epoh34 M menekse_234 kızlar selam bende çarşamba günü transferimi oldum bende ortaokul da bilişim öğretmeniyim prrşembe cuma rapor aldım bugün ve yarın da dinlenicem ama pazartesi okula ve nöbetçiyim Siz transfer sonrası mi 10 gün rapor aldınız acaba

Herkeste beta hemen kana karısmayabiliyor canım .sakin ol kendini üzme gününü beklemeye çalış bence ,daha var 14üne.senin tek embriyo mu transfer edıldı ?daha önce hıc hamıle kaldım mı ?yas kac ?
Yaşım 40 bitane kızım var 10 yaşında 4. Tüp bebek denemem. 3. Gün çift embriyo Bakalım hayırlısı

Hadi hayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah
Ben de öğretmenim transfer günüm cumaya denk gelmişti sonraki hafta için 5 gün rapor aldım hafta sonları ile birleşti 9 oluyor yarın.Henuz okula açılış yapmadım pazartesi yapacağım inşallah.
Embriyon 5. Günde senin dinlenme 4 gün olmuş olacak zaten o zamana tutunmuş oluyor.Cok ayakta kalmamaya calis her fırsatta otur.Sikinti olmaz merak etme

Amin Allah razı olsun İnşallah canım Ya biraz tedirginlik var özellikle nöbet için ama bir şekilde üstesinden geleceğim artık. Evet 5.gün embriyosuydu inşallah sıkı sıkı tutunsun minnoş

Amin Allah razı olsun İnşallah canım Ya biraz tedirginlik var özellikle nöbet için ama bir şekilde üstesinden geleceğim artık. Evet 5.gün embriyosuydu inşallah sıkı sıkı tutunsun minnoş
Arkadaşlardan bilen varsa destek işteyim emin ol yardımcı olacaklardır.Saglikla ilerlesin

Merhaba canım hayırlı olsun, inşallah bebeğin tutunur benim direk transfer gününden itibaren 10 gün rapor verdi doktorum

kızlar dondurulmuş 1 embriyo transferi mi yoksa tekrar yumurta toplama, embriyo biriktirme mi biraz kararsız durumdayım
Doktor tekrar yumurta toplayalım şansı arttıralım diyor, ben acaba transfer yaptırıp şansımı denesem mi diyorum sizce???

Bana da aynısı oldu.Once yok dedik sonra vazgeçtik tekrar toplama yaptık sayi az çıktı.cift transfer yapıldı tutmadı.Keske direk tarnsfer yaptirsaydim dedim.tutmasa da yani işlemlerden gececektim zaten.Tutarsa öyle değil işte.
Embriyon kaliteli ise bence dene belki tutar boşu boşuna o zahmeti cekmezsin.Transfer çok zahmetli ve masraflı değil zaten.Tutmazsa ki inş tutar o zaman toplatirsin sonuçta aynı işlemi yaptıracaksin

embriyo kalitesi olayını bilmiyorum yani şöyle ki 3. gün 8 çekirdekli iyi kalitede bir embriyoydu dondurduk dedi embriyolog. 5.güne bırakmadıkları için kalite olayını bilemiyorum. Benim de tam olarak bu söylediğiniz noktalarda kafam karıştı zaten İkimizden de kan aldı genetiğe bakalım diye orda da bir şey çıkmayınca karıştım iyice

5. Gün olması önemli değil.3. gün iyi dediyse kalitelidir.Karar sizin tabi ama dediğim gibi sonuç negatif olsa da toplama işlemine gireceksiniz.Ama pozitif olsa gerek kalmayacak.ysptirmak mantıklı duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…