- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
Ben de gün aşırı 2’şer tane 50’lik vuruluyorum.
Buzun hiç iyi geldiğini düşünmüyorum canım.
En iyi gelen şey iğneden sonra yavaş yavaş o bölgeye masaj yapıp ilacı dağıtmak.
Buz sanki ilacın dağılmasını önlüyor gibi geliyor bana.
Sadece çok ağrıdığında ağrıyı hafifletiyo o kadar.
Yok canım. Sadece Estrofem Coraspin Decavit fitil iğneHayrunnisa sana hoca serum vermişti di mi
Yok canım. Sadece Estrofem Coraspin Decavit fitil iğne
Oh ne güzel, nasipse benin daha 4 hafta var iğnelerin bitmesine.tamam, benim de nihayet bugün itibariyle serumum bitti daha devam etmiyo
iğnemin de 2 hafta 2 gün kaldı
Herkese merhaba dün transferm oldu bu üçüncü transferim hiç umudum yok bu sefer nedense. Omegaven serum taktılar yine ama takatken okadar acıdıki hüngür hüngür ağladım damarlarım derindeymiş notmalmiş vs. bide gribim üç gündür hapşırık öksürük umarım tutunmaya negatif etkisi olmazburdan rollercoaster arkadaşımdı sanırım progestan iğne yerleri için arnica önermişti kendimi arnicaya buluyorum birazda olsa iyi geliyor sanki teşekkür ederim. Dün transferden sonra lekelenme yasadım kızlar bunu yasayan varmı ? Önceki transferlerimde olmamıstı gecede gelmiş biraz acık renkli doktora sormadım umarım negatif bişey deildir
Canım sağolasın evet bahçecide dediğin gibi yaptılar bu üçüncü kere takıldı ama işte birazda takan kişi ile alakalı sanırım inşallah tutunuyordur totolar felç valla aynenbende 2. ya da 3. günüydü sanırım bi ufak lekelenme olmuştu merak etme tutunuyodur.
Sen bahçeci'ye mi gidiyorsun acaba
Serumu nasıl versinler biliyo musun; beyaz olanı 2 saatte şekilde versinler yoksa çok yakar öyle damarlar patlayacak gibi oluyo, ama 2 saate bitecek şekilde ayarlarlarsa bi şey olmaz, sonraki su olanı da; kablodaki tüm beyaz gittiğinden emin olduktan sonra, onu en hızlıda verebilirler o acıtmıyo hiç ama beyaz olanın bitmesini bekle mutlaka onu hızlı vermesinlerbi de damarlarına bak iki koluna da hangisinde daha belirginse yeşil damar görünüyosa ondan devam et
hadi hayırlı olsun inşallah tutunuyodur minik
arnica ben de bittikçe alıyorum ama sonlara doğru totolarımız felç oluyo2 haftam kaldı
bu arada öksürük tutunmaya engel olmaz ama sen kendini yorma bolca dinlen
Canım sağolasın evet bahçecide dediğin gibi yaptılar bu üçüncü kere takıldı ama işte birazda takan kişi ile alakalı sanırım inşallah tutunuyordur totolar felç valla aynen
Ben ikinci kan testinden çok 10gün sonra ultrasonacgel dmişlerdi ilk ultrasonda gördüm 6+3 olfum dün kalp atışını dinledim çok şükür ama iki seferdir gittigimde vajinal ultrasonla bakıolar karından baktıklarında göremioruzRabbim saglıkla kucağınıza almayıda nasip etsin bugün bende gittim kese ve yolk kese gördügünü söyledi ama bebek henüz gözükmez küçük iki hafta sonra gel dedi sizde acaba bebek gözüktümü yoksa erkenmi daha bu arada 5+3 adete göre
Ben dün ilk kez gittim aslında bi kaç gün sonrasına çağırmıştı ama benim fitille folik asit bitti doktorumuz bizim aslında uzakta ve devlet ulaşamıyoruz biz arıyoruz acmıyorlar o yüzden sıkıntı olmasın diye doktorun söyledigi tarihten biraz daha erken gitmiş oldukBen ikinci kan testinden çok 10gün sonra ultrasonacgel dmişlerdi ilk ultrasonda gördüm 6+3 olfum dün kalp atışını dinledim çok şükür ama iki seferdir gittigimde vajinal ultrasonla bakıolar karından baktıklarında göremioruz
Kızlar acil cevap bekliyorum sizden sağlık ocağında yapılan tahlillerde idrar yolu enfeksiyonu çıktı bunu acil doktoruna göster dedi doktora geldim sıra bekliyorum ama ben hiç bi rahatsızlık hissetmiyorum kendimde bu şekilde bi rahatsızlık yaşayan oldumu
Gittim canım ya korkulacak bişey yok dedi sağlık ocağındaki hemşire korkuttu beni ya doktorda ağlamaya başladım zaten edoktoruna gittin mi, n'aptın
Gittim canım ya korkulacak bişey yok dedi sağlık ocağındaki hemşire korkuttu beni ya doktorda ağlamaya başladım zaten e
Deli sanacak doktor beni inanki
Benim doktorum dışardan canım bahçeci bünyesinde değilhangi hoca
Benim doktorum dışardan canım bahçeci bünyesinde değil
Sağlık ocağındaki hemşire gerdi beni hızlıca geçse zaman bitmiyo bu heyacan ya akıl sağlığımızı kaybetmeden tamamlayalım daohh süper, bilmeyince insan bi şey de yazamıyo
çok sevindimböyle böyle tamamlıycaz valla
Ben iğne olarak kullanmıyorum canım yaşamadımda öyle bi rahatsızlıklık. Acaba heyecan stres yapıyosan ondan olabilir mi.Kızlar kalp çarpıntısı nefes darlığı yaşayan var mı son 3-4 gündür sık olmaya başladı bende progestan iğne yapabiliyormuş sanırım başka yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?