Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Hayrunnisa sana hoca serum vermişti di mi

tamam, benim de nihayet bugün itibariyle serumum bitti daha devam etmiyo

iğnemin de 2 hafta 2 gün kaldı
Oh ne güzel, nasipse benin daha 4 hafta var iğnelerin bitmesine.
Delik deşik oldum yaa.
Ama göbekten iğnelerden iyidir, ben çok stres oluyordum geçenki tedavide.

Herkese merhaba dün transferm oldu bu üçüncü transferim hiç umudum yok bu sefer nedense. Omegaven serum taktılar yine ama takatken okadar acıdıki hüngür hüngür ağladım damarlarım derindeymiş notmalmiş vs. bide gribim üç gündür hapşırık öksürük umarım tutunmaya negatif etkisi olmaz burdan rollercoaster arkadaşımdı sanırım progestan iğne yerleri için arnica önermişti kendimi arnicaya buluyorum birazda olsa iyi geliyor sanki teşekkür ederim. Dün transferden sonra lekelenme yasadım kızlar bunu yasayan varmı ? Önceki transferlerimde olmamıstı gecede gelmiş biraz acık renkli doktora sormadım umarım negatif bişey deildir

bende 2. ya da 3. günüydü sanırım bi ufak lekelenme olmuştu merak etme tutunuyodur.

Sen bahçeci'ye mi gidiyorsun acaba

Serumu nasıl versinler biliyo musun; beyaz olanı 2 saatte şekilde versinler yoksa çok yakar öyle damarlar patlayacak gibi oluyo, ama 2 saate bitecek şekilde ayarlarlarsa bi şey olmaz, sonraki su olanı da; kablodaki tüm beyaz gittiğinden emin olduktan sonra, onu en hızlıda verebilirler o acıtmıyo hiç ama beyaz olanın bitmesini bekle mutlaka onu hızlı vermesinler bi de damarlarına bak iki koluna da hangisinde daha belirginse yeşil damar görünüyosa ondan devam et

hadi hayırlı olsun inşallah tutunuyodur minik

arnica ben de bittikçe alıyorum ama sonlara doğru totolarımız felç oluyo 2 haftam kaldı

bu arada öksürük tutunmaya engel olmaz ama sen kendini yorma bolca dinlen

Canım sağolasın evet bahçecide dediğin gibi yaptılar bu üçüncü kere takıldı ama işte birazda takan kişi ile alakalı sanırım inşallah tutunuyordur totolar felç valla aynen

Gebeliğin 8.haftasına gelen kalp atışı kontrolü icin vajinal mi yoksa abdominal mi ultrason uygulanır? Bilginiz var mı?

Kızlar acil cevap bekliyorum sizden sağlık ocağında yapılan tahlillerde idrar yolu enfeksiyonu çıktı bunu acil doktoruna göster dedi doktora geldim sıra bekliyorum ama ben hiç bi rahatsızlık hissetmiyorum kendimde bu şekilde bi rahatsızlık yaşayan oldumu

Ben ikinci kan testinden çok 10gün sonra ultrasonacgel dmişlerdi ilk ultrasonda gördüm 6+3 olfum dün kalp atışını dinledim çok şükür ama iki seferdir gittigimde vajinal ultrasonla bakıolar karından baktıklarında göremioruz

Ben dün ilk kez gittim aslında bi kaç gün sonrasına çağırmıştı ama benim fitille folik asit bitti doktorumuz bizim aslında uzakta ve devlet ulaşamıyoruz biz arıyoruz acmıyorlar o yüzden sıkıntı olmasın diye doktorun söyledigi tarihten biraz daha erken gitmiş olduk

doktoruna gittin mi, n'aptın

ohh süper, bilmeyince insan bi şey de yazamıyo

çok sevindim böyle böyle tamamlıycaz valla
Sağlık ocağındaki hemşire gerdi beni hızlıca geçse zaman bitmiyo bu heyacan ya akıl sağlığımızı kaybetmeden tamamlayalım da

Çok sağolasın canım teşekkür ederim

Kızlar kalp çarpıntısı nefes darlığı yaşayan var mı son 3-4 gündür sık olmaya başladı bende progestan iğne yapabiliyormuş sanırım başka yaşayan var mı?

Kızlar kalp çarpıntısı nefes darlığı yaşayan var mı son 3-4 gündür sık olmaya başladı bende progestan iğne yapabiliyormuş sanırım başka yaşayan var mı?
Ben iğne olarak kullanmıyorum canım yaşamadımda öyle bi rahatsızlıklık. Acaba heyecan stres yapıyosan ondan olabilir mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…