- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 32
Sanmıyorum canım ondan olduğunu doktorum asistanı progestan iğne yapabiliyor dedi ben hergün 2 ampul kullanıyorum ondan oluyor heraldeBen iğne olarak kullanmıyorum canım yaşamadımda öyle bi rahatsızlıklık. Acaba heyecan stres yapıyosan ondan olabilir mi.
Senin adet tarihin ve transferin neydi. Benim 8 eylül adet 29 eylül transferdi. Salı günü kese gördük içindede yolk kesesi vardı salıda kalp için gidicem nasipseSanmıyorum canım ondan olduğunu doktorum asistanı progestan iğne yapabiliyor dedi ben hergün 2 ampul kullanıyorum ondan oluyor heraldeyok canım saha kalp atışı görmedim kese gördük sadece geçen cuma önümüzdeki pazartesi tekrar gidicem bakalım ne görürüm
Benim de 9 Eylül son adet 27 Eylül transfer 5+2 de gitmiş oldum sadece kese göründü küçüktü zaten inşallah normal ilerlerSenin adet tarihin ve transferin neydi. Benim 8 eylül adet 29 eylül transferdi. Salı günü kese gördük içindede yolk kesesi vardı salıda kalp için gidicem nasipse
İnsallah canım benimBenim de 9 Eylül son adet 27 Eylül transfer 5+2 de gitmiş oldum sadece kese göründü küçüktü zaten inşallah normal ilerlerHadi inşallah görürsün sen de canım
Canım hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsünKizlar merhaba ben 3. Gun 2 adet embriyo transferi oldum sali günü test günüm. Ben transferden sonra 5. Gun yaptığım fitil akıntıyla fazlası geri gdiginde böyle pembemsi damarlı bi akıntı oldu ve kesildi daha sonra Bugun 8. Güne kadar bi sıkıntı yok tu sabah bu defada peçeteye kahverengi azbi leke gelmişti şimdi çok korkuyorum ben gittikçe adet Olcam açılıyor muyum. Yoksa bu yerleşme kanaması denilen şey mi 3 4 gün aralıklarla olması normal mi
Kapatmış sanırım canım hesabını anlayamadım bendeÖzlemgundoğdunun hesabı yine kapalıhaberi olan var mı?
Sağlıcakla kucağına alırsın canım insallah. Amin. Insallah benimde olumlu olur.Canım hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsünbenim de 8. Gün kahverengi lekelenmem oldu bugün 25. Gün hala ara ara oluyor damla şeklinde ya da peçeteye bulaşan. Doktorum kırmızıya dönerse ve miktarı artarsa görüşelim demişti. 18. Gün kese gördüm haftasına uyumluydu. Önümüzdeki pazartesi de tekrar gideceğim. Çok kişi var lekelenmesi olup bebişini kucağına alan rabbim nasip ettiyse biz de alcaz inşallah
Canım kapalı değil aslında niye öyle göründü ki.Bugünlerde sadece giriş yapamadım yoğunluktan.İşler çoktu.Arada okuyorum mesajları ama yazmıyordum.Özlemgundoğdunun hesabı yine kapalıhaberi olan var mı?
Kapatmış sanırım canım hesabını anlayamadım bende
Sen iyi ol da gerisi mühim değil canım.Canım kapalı değil aslında niye öyle göründü ki.Bugünlerde sadece giriş yapamadım yoğunluktan.İşler çoktu.Arada okuyorum mesajları ama yazmıyordum.İyiyim ama merak etme biraz iş yoğunluğu var sadece
Canım önümüzdeki Perşembe günü. Senin ne zamandı kalp atışı için randevun?Ben hoca biraz geç verdiği için randevuyu ancak 28’inde gidebileceğim. 7+0 oldum bugünSen iyi ol da gerisi mühim değil canım.
Ne zaman kontrolün?
Ben de habire gaz varKızlar günaydın nasılsınız adet zamanlarınız geldiğinde üzerinizde bir gerginlik oluyor mu bende 2gündür bir gerginlik var
Ahh olmaz mıı. Oğlumda 9 ay boyunca her adet dönemi sancı ve stres yaşadımKızlar günaydın nasılsınız adet zamanlarınız geldiğinde üzerinizde bir gerginlik oluyor mu bende 2gündür bir gerginlik var
Canım adet tarihine göremi 7 haftalık oldunuz. Bende yolk kesesini gördüm kalp atışı için salı günü gidicemCanım önümüzdeki Perşembe günü. Senin ne zamandı kalp atışı için randevun?Ben hoca biraz geç verdiği için randevuyu ancak 28’inde gidebileceğim. 7+0 oldum bugünİnşallah devam eder ya Hepimizin yüzünü güldürsün rabbim.
Canım son adet tarihine göre aslında 7+3 ama benim transferim 3 gün ertelendi , o yüzden tüp bebekte embriyo transferine göre de hesaplama yapılıyor.Embriyo transferine göre 7+0’ım.Canım adet tarihine göremi 7 haftalık oldunuz. Bende yolk kesesini gördüm kalp atışı için salı günü gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?