- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 53
Ben geçen cumartesi gitmiştim canım, 10 gün sonra gel demişti.Canım önümüzdeki Perşembe günü. Senin ne zamandı kalp atışı için randevun?Ben hoca biraz geç verdiği için randevuyu ancak 28’inde gidebileceğim. 7+0 oldum bugünİnşallah devam eder ya Hepimizin yüzünü güldürsün rabbim.
Ayyy çok heyecanlı.Ben geçen cumartesi gitmiştim canım, 10 gün sonra gel demişti.
Hafta içi eşim çalışıyo bahanesiyle bugüne aldım randevuyu.
Yoldayız, gidiyoruz.
Hadi canım güzel haberlerini bekliyoruz çok heyecanlıBen geçen cumartesi gitmiştim canım, 10 gün sonra gel demişti.
Hafta içi eşim çalışıyo bahanesiyle bugüne aldım randevuyu.
Yoldayız, gidiyoruz.
Çok güzel yaa maşallah canım amiin sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin RabbimÇok şükür kızlar, bebeği ve kalp atışını gördük.
Çok küçük henüz, 6+3 bugün.
Dinletmedi o yüzden ama gördük pıt pıt atıyordu.
İnşallah sağlıkla devam eder.
Amiiiiiiin canım benim, inşallah.Çok güzel yaa maşallah canım amiin sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin Rabbim
Bende bilemedim canım şu an aktif görünüyor ama hesabın neyse iyi oldu gerisi önemli değilNiye size kapalı göründü anlamadım.Kapatmadım aslındaBugünlerde iş yoğunluğum çok.
Maaşallah canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsinÇok şükür kızlar, bebeği ve kalp atışını gördük.
Canım çok şükür, inşallah sesini de duyarsın gelecek haftalardaÇok şükür kızlar, bebeği ve kalp atışını gördük.
Amiiiiin canım, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım.Maaşallah canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin
İnşallah canım benim, inşallah.Canım çok şükür, inşallah sesini de duyarsın gelecek haftalarda
FHR kalp atış hızı ama FR nedir bilmiyorum.Ya hanımlar bu ultrason çıktıklarında yazan FR ne oluyor? Kalp atış hızı mi acaba? 3
Ya bende öyle biliyorum ama benimkinde fr diye birsey var 5+6likken cekilen ultrason fotosunda fr: 23Hz yazıyor. Ne olduğunu bilemedim.FHR kalp atış hızı ama FR nedir bilmiyorum.
Cnm nasılsın? Transfer tarihin belli oldu mu?Arkadaşlar buradan birbirimize destek olalım.benım transfer agustosta idi histeroskopi ve çizik atılması gerektıgınden Eylule ertelendi.Sizler de yazarsanız güzel olur :
İlk deneme
Şişli Memorial tüp bebek merkezi
Pgt yapılmış 6ab kalitede tek embriyo transfer edilecek
Tabii ki farklı olabilir canım.Kızlar aynı anda dondurulmuş embriyonun cinsiyetleri farklı olabilir değil mi. Benım 5 yıl önce oğlum oldu kalan embriyo dondurulmuştu şimdi cinsiyet yine erkek mi olur yoksa kız olma ihtimali varmıdır
Ya başka dondurulmuşum kalmadı okadar merak ediyorum kiTabii ki farklı olabilir canım.
Yoksa kız-erkek ikizi olanlar nasıl olsun?
Sağlıklı olsun da canım aynı cins de olsa önemli değil.Ya başka dondurulmuşum kalmadı okadar merak ediyorum ki
Sağlıklı olsun da canım aynı cins de olsa önemli değil.
Evlat sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?