- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
Belki de başka yediğim birşeyden, bu saat oldu hala gaz ağrısı varCanım ben hergün yarım yada bir şişe içiyorum
Bazen iyi geliyor bazen midemi kaldırıyor değişik.. ama Sonuçta bu doğal asit diğerleriyle kıyaslama mineralli su zararı değil faydası olur doktora sormadım ama günde bir tane veriliyo diye biliyorum.
Sağol canımBende 2 aydır hergün bir tane oluyorum canım kalça çok fenatop gbi oldu bezeler erimiyor da hemşire bana her aksam 5 10 dk lık buz koy dedi iyi geliyormuş daha deneyemedim
Belki de başka yediğim birşeyden, bu saat oldu hala gaz ağrısı var
CanımmmTakılıyorum yaa, önemli değil tabii ki.
Yeter ki sen ve bebeğin iyi olun.
Uyanınca hemen yataktan kalkmayın diyorlar.Canımmmtşk ederim fazla mide bulantım var ne geçirir bilgisi olan var mı
Allah kolaylık versin canım.Evveeeetttt9. Haftaya girişimizi kutluyor benim minik sanırım sabahtan beri mideme giren ne varsa içeride kalamadı çok şükür açımmm ve bişey yemeye korkuyorum artık
Ben kusmuorum ama çok bulanıyorumEvveeeetttt9. Haftaya girişimizi kutluyor benim minik sanırım sabahtan beri mideme giren ne varsa içeride kalamadı çok şükür açımmm ve bişey yemeye korkuyorum artık
Oyyyyyy, inşallah çok sürmez canım.Ben kusmuorum ama çok bulanıyorum
Bende 1 defa içtim dün ama bende herhangi bir rahatsızlık olmadı canımKızlar transferden sonra doktor yasakladığı için ne çay, ne kahve ne de asitli birşey içtim.Ama bugün dayanamadım maden suyu içtim.Şuan dehşet bir gaz oluştu, çok ağrı yapıyor.Hiç içtiniz mi maden suyu transferden sonra?
Merhaba benim de 9. Günum bgn. Dün ve bgn hafif lekelenmelerim oldu ara ara da adet olacakmisım hissi oluyor; sizin lekelenmeniz ne şekildeydi acaba tek bir gün mü olmustu?Ben 5. Gün dondurulmuş cıft embriyo transferi yapıldı 8. Gün leke oldum 9. Gün hemen kan verdim 38 çıktı
İnşallah çünkü kusmak benim için ölümden beter korkum var kusmaktan boguluyorum sanki öyle oluyor bende çom kasıyorum buda bebege zarar verirse die düünmeden edemiormOyyyyyy, inşallah çok sürmez canım.
Lavaboda kan işedim sandım ben ilk önce peçete ile sildigimde ise kahve rengi leke vardı altıma peçete koydum ypk denecek kadar az kahve rengi leke damlıyordu 10.gün oldu bende 12.gün kan verdim çok şükür pozitifi gördümMerhaba benim de 9. Günum bgn. Dün ve bgn hafif lekelenmelerim oldu ara ara da adet olacakmisım hissi oluyor; sizin lekelenmeniz ne şekildeydi acaba tek bir gün mü olmustu?
Bebeğe zararı olacağını düşünmüyorum canım.İnşallah çünkü kusmak benim için ölümden beter korkum var kusmaktan boguluyorum sanki öyle oluyor bende çom kasıyorum buda bebege zarar verirse die düünmeden edemiorm
Ne gibi şeyler mesela limonlu ayva yiyince geçior çok limon yemek ne kadar dogru bilmiorum tedirginim canım yaaBebeğe zararı olacağını düşünmüyorum canım.
Yine de sen mideni yatıştıracak şeyler yersen iyi olur.
Bodrum’da Serap Yaltı bir numara, hem sıcakkanlı, hem sevgi dolu hem de çok ilgili, tavsiye ederim, Bodrum’a geldiğimden beri kendisinin hastasıyım…Bodrum'da yaşıyorum özelde yapmayı düşünüyorum
Allah kolaylık versin canım.
Ben kusmuorum ama çok bulanıyorum
İnşallahSağol canım sağol
Korkutmiyim ama Geçen hafta bende öyleydim kusma fobim de var oh dedim bulansın da çıkarmayım derken olanlar oldu kaç gündür
İnşallah hiç olmaz herkes te olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?