Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Belki de başka yediğim birşeyden, bu saat oldu hala gaz ağrısı var

Canımmm tşk ederim fazla mide bulantım var ne geçirir bilgisi olan var mı
Uyanınca hemen yataktan kalkmayın diyorlar.
Yatar pozisyonda sade galeta, beyaz leblebi veya çubuk kraker yiyebilirsin.
Bir müddet sonra kalkınca daha az bulantı oluyormuş.

Bende 1 defa içtim dün ama bende herhangi bir rahatsızlık olmadı canım

Kızlar herkese iyi akşamlar ekim transferiyim 7 ekimde transfer oldum 1 adet 5. Gün embriyosu . İdrar testlerim negatifini ben de bugün yani 11. Gün kan verdim nasılsa negatif diye değerim 50 bu şekilde düşük çıkıp sağlıklı ilerleyen gebelik var mı aranızda yoksa kimyasal mı bu değer . Ne hissetmeliyim bilemiyorum şuan araştırdığım kadarıyla çok düşük

Ben 5. Gün dondurulmuş cıft embriyo transferi yapıldı 8. Gün leke oldum 9. Gün hemen kan verdim 38 çıktı
Merhaba benim de 9. Günum bgn. Dün ve bgn hafif lekelenmelerim oldu ara ara da adet olacakmisım hissi oluyor; sizin lekelenmeniz ne şekildeydi acaba tek bir gün mü olmustu?

Merhaba benim de 9. Günum bgn. Dün ve bgn hafif lekelenmelerim oldu ara ara da adet olacakmisım hissi oluyor; sizin lekelenmeniz ne şekildeydi acaba tek bir gün mü olmustu?
Lavaboda kan işedim sandım ben ilk önce peçete ile sildigimde ise kahve rengi leke vardı altıma peçete koydum ypk denecek kadar az kahve rengi leke damlıyordu 10.gün oldu bende 12.gün kan verdim çok şükür pozitifi gördüm

İnşallah çünkü kusmak benim için ölümden beter korkum var kusmaktan boguluyorum sanki öyle oluyor bende çom kasıyorum buda bebege zarar verirse die düünmeden edemiorm
Bebeğe zararı olacağını düşünmüyorum canım.
Yine de sen mideni yatıştıracak şeyler yersen iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…