Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

bence üzerimizdeki stresten, çünkü tamamına erdirene kadar göbeğimiz çatlayacak

eğilsem çok mu eğildim diyorum, midem bulansa offçok fenayım diyorum, iki gün bulanmadı kesin bi şey oldu dedim bu evhamlarımız kucağımıza sağ salim alana kadar hiç bitmeyecek inşallah hepimiz sorunsuzca ve sağlıkla tamamlarız

Son düzenleme:
İnanki aynı şeyleri düşünüyoruz ya bebek doğana kadar 9 doğuracağız
kalp atışını duymaya gidicem ya doğru düzgün uyuyamadım bana heyacan yapma diyorlar ama sanki elimde olan bi durum hala inanamıyorum ki deli gibi oldum ya başkasına akıl verirken öyle aklı selim ,öyle ılımlı, akıllı, mantıklı biriyimki kendime gelince hunili deli

5 haftalık gebelik için kontrolde vajinal ultrason ile kesede bebek görülebilir mi? Bilgisi olan var mı?

Yaaaaa, çok tatlısınız amaaaaaa...

Denizatidenizyildizi keseyi gördü salı günü canım.
Sanki D Dygrdvn da dün gidecekti, naptın kuzum?
Hiç ses çıkmadı senden? Merak ettim.
Kuzum eve gittim gördük çok şükür çok az kalp atışı oldu ama küçük oldugu için duyuramadık ama atışı iyi dediler bende videoya çektirdim doktora hatıra kalsın die durup durup izliom Rabbim saglıklıca kıcagımıza almayı nasip etsin inşallah

Ay inşallah kızlar inşallah.
Valla kalp atışını duyayım, cinsiyet falan hiç mühim değil.
Hiç merak etmiyorum.
Sağlıkla gelsin yeter ki.
Canım benim çok şükür.İnşallah kalp atışını da duyarız.Ve devamı gelir.Sen 10 gün sonra gideceksin, ben 12.
28 Ekim Perşembe benim randevum.

Ay hiç haber vermiyorsun ama, sevincini paylaşmıyorsun bizimle.
Sormasak söylemicek.
Maşallah maşallah
Amiiiiiiin canım, Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.

Bende Ümit hanıma gidiyorum canım belki bir gün karşılasırızz

Gözün Aydın canım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…