- 30 Eylül 2018
- 100
- 116
- 53
doktor birine 6+5 diğerine 6+3 demişti canım2 gün arayla gideceğiz o zaman Belki bundan sonrakilerde karşılaşırız.Sen kalp atışını kaç haftalıkken duymuştun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktor birine 6+5 diğerine 6+3 demişti canım2 gün arayla gideceğiz o zaman Belki bundan sonrakilerde karşılaşırız.Sen kalp atışını kaç haftalıkken duymuştun?
Takılıyorum yaa, önemli değil tabii ki.Kuzum sayfalara yazdımda burayı kaçırdım herhalde kusura bakma
Çooooooook teşekkür ederim canım.Gözün Aydın canım benimmm
Ohh maaşallahozlemgundogdu @Masmavi0 ve stalk çı @rollercoaster
Çok şükür, anca eve geldim canlarım.
Resmen 4’teki randevu 5.15’e sarktı.
Keseyi gördük, içim çok rahatladı.
5+3, gayet normal şimdilik dedi.
Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı.
Çooooooook teşekkür ederim hepinize.
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun.
Ay inşallah canım, çok teşekkür ederim.Ohh maaşallah
Gözün aydın canım çokk sevindim
Kalp atışını da göreceksin inşallah pıt pıt
Sağlıkla ilerlesin
Ay inşallah canım, çok teşekkür ederim.
Hepimizin sağlıkla ilerlesin inşallah.
Senin bir sonraki kontrol ne zaman?
Ay hadi bakalım, çok güzel geçsin inşallah kontrolün.27 ekiim de canımm 10 gün kaldııı
Tüp bebek doktorum benle son görüşmen dedi başka doktora geçeceğim bakalım araştırma halindeyimm
Amin canım ben de hepinizin kandilini kutluyorum kızlar bu mübarek hünde hepimizin duası hayırlısıyla kabul olsun inşallahKandilimiz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun.
Rabbim isteyen herkesin sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağını doldursun.
Ayyy ikiz mi? Maşallah Ben 5+4’ken gitmiştim sadece kese vardı. Aslında bugün 6+1’im demekki önümüzdeki hafta duyulabilir kalp atışı.Ama Ümit hocayı bekleyeceğim.Ayın 28’inde ben 7+5 olacağım İnşallah o günleri sağlıkla görmek nasip olur.doktor birine 6+5 diğerine 6+3 demişti canım
Amin canımKandilimiz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun.
Rabbim isteyen herkesin sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağını doldursun.
Oyyyyy maşallah, ikizler demek.Benimde yarın kontrolum var kızlar vala vakit hıc gecmıyor gıbı benim de hıc mide bulantım yok bende sız gıbı neden olmuyor diye dusunuyorum yarın ınsallah guzel gecer İkizler yarın 9+1 olucaklar dua edin yarın guzel haberler duyayım
Aynen canım insan evde zaman bekledikce heyecanlanıyor ınsallah guzel haberler paylasırımOyyyyy maşallah, ikizler demek.
İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin canım.
İnşallah kuzum.Aynen canım insan evde zaman bekledikce heyecanlanıyor ınsallah guzel haberler paylasırım
Evet canım ikiz Vajinal muayene ile duyuldu bakalım inşallah gittiğimizde sağlıkla gelişmiş okurlarhayırlı kandillerAyyy ikiz mi? Maşallah Ben 5+4’ken gitmiştim sadece kese vardı. Aslında bugün 6+1’im demekki önümüzdeki hafta duyulabilir kalp atışı.Ama Ümit hocayı bekleyeceğim.Ayın 28’inde ben 7+5 olacağım İnşallah o günleri sağlıkla görmek nasip olur.
Bende 2 aydır hergün bir tane oluyorum canım kalça çok fena top gbi oldu bezeler erimiyor da hemşire bana her aksam 5 10 dk lık buz koy dedi iyi geliyormuş daha deneyemedimKızlar her gün progestan iğne kullanan var mı? Ben kullanıyorum günde 2 ampul, iğne yerlerim çok kötü oldu, morardı urlaştı arnica krem de kullanıyorum ama yine de kötü. Aynı durumda olan var mı ya da tavsiyesi olan?
Kızlar transferden sonra doktor yasakladığı için ne çay, ne kahve ne de asitli birşey içtim.Ama bugün dayanamadım maden suyu içtim.Şuan dehşet bir gaz oluştu, çok ağrı yapıyor.Hiç içtiniz mi maden suyu transferden sonra?