Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Yaşım 35 ilk denemem Bahçeci de Mustafa beydeydi.Şimdi yurt dışında başladık tedaviye.Eylül ayında transfer olacak inşallah
Benim yasimda 36 denizlide özel drum tüp bebek tedavisine basladim 3.haftaya girdim yarin tekrar gidicem gonalf 300 le basladik 2igne daha ekledi dr cetrotide ve menapur 75 3gun kullan gel dedi sonrasinda ne olacak bilmiyorum toplama isi zormu yasayan arkadaslar nasil oluyor bilgi verirmisiniz

Ben anestezili oldum hiç bisey anlamadım
. Umarım sende hiç anlamadan hersey bitmiş olur . Zor değil sonrasında antibiyotik vermişti ikinci güne yerinin acısı geçmişti

Tek embriyo olup 4. Günde ilk defa denk geldim.idarara hızlı karışıyor galiba senin vücutta.Benim 5. Günüm çift henüz çıkmaz diye cesartet edip yapamıyorum
Kaçıncı günün senin .benim 4. Gün herhalde çatlatma iğnesi etkisi bitmiştir 12. Gün oldu

Ben anestezili oldum hiç bisey anlamadım
. Umarım sende hiç anlamadan hersey bitmiş olur . Zor değil sonrasında antibiyotik vermişti ikinci güne yerinin acısı geçmişti
İnsallah canım acaba bu toplama isini ozel drummu yapacak çünkü bizi izmire tup bebek merkezine yonlendiriyo orda toplanir sanirim dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…