Benim yasimda 36 denizlide özel drum tüp bebek tedavisine basladim 3.haftaya girdim yarin tekrar gidicem gonalf 300 le basladik 2igne daha ekledi dr cetrotide ve menapur 75 3gun kullan gel dedi sonrasinda ne olacak bilmiyorum toplama isi zormu yasayan arkadaslar nasil oluyor bilgi verirmisinizYaşım 35 ilk denemem Bahçeci de Mustafa beydeydi.Şimdi yurt dışında başladık tedaviye.Eylül ayında transfer olacak inşallah
Ben de iğnenin 13. Gününde yaptım silikti. ama kan da 0 çıktı. Umarım sizde vardır. Hayırlı olsunİnşallah canım transferimin 4. Günü çatlatma iğnesi 12. Gün etkisi bitmiş midir
Ben anestezili oldum hiç bisey anlamadımBenim yasimda 36 denizlide özel drum tüp bebek tedavisine basladim 3.haftaya girdim yarin tekrar gidicem gonalf 300 le basladik 2igne daha ekledi dr cetrotide ve menapur 75 3gun kullan gel dedi sonrasinda ne olacak bilmiyorum toplama isi zormu yasayan arkadaslar nasil oluyor bilgi verirmisiniz
Transfer miydi kaçanını gün kan verdiniz transferden sonraBen de iğnenin 13. Gününde yaptım silikti. ama kan da 0 çıktı. Umarım sizde vardır. Hayırlı olsun
Evet transfer . 7. Gün verdimTransfer miydi kaçanını gün kan verdiniz transferden sonra
Kaçıncı günün senin .benim 4. Gün herhalde çatlatma iğnesi etkisi bitmiştir 12. Gün olduTek embriyo olup 4. Günde ilk defa denk geldim.idarara hızlı karışıyor galiba senin vücutta.Benim 5. Günüm çift henüz çıkmaz diye cesartet edip yapamıyorum
O zaman 7. Gün idrarda belli oluyor gerçek sonuç çatlatma iğnesi var mıydı transferden önce yapılanEvet transfer . 7. Gün verdim
8. GundeyimKaçıncı günün senin .benim 4. Gün herhalde çatlatma iğnesi etkisi bitmiştir 12. Gün oldu
İnsallah canım acaba bu toplama isini ozel drummu yapacak çünkü bizi izmire tup bebek merkezine yonlendiriyo orda toplanir sanirim dimiBen anestezili oldum hiç bisey anlamadım
. Umarım sende hiç anlamadan hersey bitmiş olur . Zor değil sonrasında antibiyotik vermişti ikinci güne yerinin acısı geçmişti
İşte bende negatif gerçek sonuç .O zaman 7. Gün idrarda belli oluyor gerçek sonuç çatlatma iğnesi var mıydı transferden önce yapılan
Tamamen uyuttular o zamanBen anestezili oldum hiç bisey anlamadım
. Umarım sende hiç anlamadan hersey bitmiş olur . Zor değil sonrasında antibiyotik vermişti ikinci güne yerinin acısı geçmişti
Sizin işlemlerinizi bilmiyorum sizi yonlendirirler. Ben devlette oldum hersey aynı yerde yapıldıİnsallah canım acaba bu toplama isini ozel drummu yapacak çünkü bizi izmire tup bebek merkezine yonlendiriyo orda toplanir sanirim dimi
Evet uyuttularTamamen uyuttular o zaman
Transfer olalı 8 gün oldu senin tekrar denedin yani8. Gundeyim
Anladim cokk teşekkürlerSizin işlemlerinizi bilmiyorum sizi yonlendirirler. Ben devlette oldum hersey aynı yerde yapıldı
Ben 7Transfer olalı 8 gün oldu senin tekrar denedin yani
Rica ederim umarım güzel sonuçlar alırsınızAnladim cokk teşekkürler
İnsallah canimRica ederim umarım güzel sonuçlar alırsınız
Hayırlısı olsun inşallah sizin çatlatma iğnesi 8.gün oluyor dediğiniz yani transferin 7.günündeBen 7
Günü kanda yaptım negatif . Bugün tekrar bakmadım. Baktirmiycam da . Hayırlısı buymuş. Size pozitif sonuçlar diliyorum
Hurremcim olmuyor canım ben catlatmayi 25 ağustos ta yaptırdım . Herkesin farklı galiba .Hayırlısı olsun inşallah sizin çatlatma iğnesi 8.gün oluyor dediğiniz yani transferin 7.gününde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?