- 1 Ocak 2017
- 248
- 142
- 103
- 36
Bugün de iğnenin 14. GünüHayırlısı olsun inşallah sizin çatlatma iğnesi 8.gün oluyor dediğiniz yani transferin 7.gününde
Yani ben kabullendim negatif olduğunu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün de iğnenin 14. GünüHayırlısı olsun inşallah sizin çatlatma iğnesi 8.gün oluyor dediğiniz yani transferin 7.gününde
Bir test yapsan keşke idrarBugün de iğnenin 14. Günü
Yani ben kabullendim negatif olduğunu.
2 kez yaptım:)))))))))))) onlar da negatifBir test yapsan keşke idrar
Hayırlısı inşallah2 kez yaptım:)))))))))))) onlar da negatif
Hayırlı olsun tedavin bol yumoslar toplasın inşallah.Anestezi ile yapıldığı için o an anlamıyorsun sonrasında bir kaç gün kasık ağrısı ve hafif lekelenme olabilir normal.3 hafta çok uzun süre olmuş ignelere tepsi vermedi mi yumurtalıklarinBenim yasimda 36 denizlide özel drum tüp bebek tedavisine basladim 3.haftaya girdim yarin tekrar gidicem gonalf 300 le basladik 2igne daha ekledi dr cetrotide ve menapur 75 3gun kullan gel dedi sonrasinda ne olacak bilmiyorum toplama isi zormu yasayan arkadaslar nasil oluyor bilgi verirmisiniz
Klinikte muane oluyorsan eğer işlemler anlaşmalı hastanede doktorun tarafından yapılıyor.Benim de öyle olduİnsallah canım acaba bu toplama isini ozel drummu yapacak çünkü bizi izmire tup bebek merkezine yonlendiriyo orda toplanir sanirim dimi
Bitmiştir diye tahmin ediyorumİnşallah canım transferimin 4. Günü çatlatma iğnesi 12. Gün etkisi bitmiş midir
Hayırlı olsun tedaviniz inşallah hayırla sonuçlanır. Sadece transfer edilecek embriyo çözdürülüyor. Diğerleri bekliyor.Benim merak ettiğim şey şu; dondurulmuş embriyoların hepsini çözdürüyorlar ve çöp mü oluyor diğerleri?
Ben 4 eylülde tedaviye başladım ilk kez ve şuan iğneleri vuruluyorum. Embriyoların oluşması halinde genetik inceleme yapılmasını istedi doktorumuz. Sebepsiz infertilite mevcut, 3 kez biyokimyasal gebelik yaşadım.
bu genetik inceleme pgt oluyor sanırım, aşırı cahilim tüp bebek hususunda, bunay transfer yapılması mümkün değil galiba test sonucu geç çıkar dedi.
Toplama anestezi altında oluyor.Sonrasında ağrı oluyor ama çok fazla değil.Umarım başarılı geçer tedavinizBenim yasimda 36 denizlide özel drum tüp bebek tedavisine basladim 3.haftaya girdim yarin tekrar gidicem gonalf 300 le basladik 2igne daha ekledi dr cetrotide ve menapur 75 3gun kullan gel dedi sonrasinda ne olacak bilmiyorum toplama isi zormu yasayan arkadaslar nasil oluyor bilgi verirmisiniz
aynı yaştayım 2 embriyom vardı 4ab ve 3 bb ilk denemem dün transferim yapıldı:)35 yaşındayım. Antalya’da oturuyorum. 5 sene evliyim 5 sene istiyoruz sebepsiz infertilite var.Benim ilk deneme inş ve son )))
25 Haziran da OPU oldum şuan 2 tane embriyo var 4ab ve 3bb.
Normalde ağustosta ikinci adetle transfer hazırlama yapacağız ama iptal oldu(((dün doktor söyledi(((yani rahim iyice temizlememiş ve transfer yapsam tutmaz diyor. Ve embriyo kaybetmek istemiyorum dedi bu yüzden eylüle ertelendik
Transfer gününü saymıyoruz diye biliyorum o yüzden 5 diye hesapladım yapmadım yarına ilk idrarla yapmayı düşünüyorum. Hayırlı neyse o olsun artık bakalım.İdrar testi yaptınız mı 6. Gün
Hayırlısı inşalalh 5. Gün embriyo muTransfer gününü saymıyoruz diye biliyorum o yüzden 5 diye hesapladım yapmadım yarına ilk idrarla yapmayı düşünüyorum. Hayırlı neyse o olsun artık bakalım.
Ohaaa benim de aynı 2 tane embriyo 4ab ve 3 bb şoktayım)))) siz 1 yoksa 2 tane embriyo transfer ettiniz?aynı yaştayım 2 embriyom vardı 4ab ve 3 bb ilk denemem dün transferim yapıldı:)
Bende öyle düşünüyorum iğneyi vurulduğumuz günü sayoyyoruz değil miBitmiştir diye tahmin ediyorum
2 tane birden transfer ettiler başkada embriyom yok zaten :)Ohaaa benim de aynı 2 tane embriyo 4ab ve 3 bb şoktayım)))) siz 1 yoksa 2 tane embriyo transfer ettiniz?
Evet 5.gün nedense pek bir umudum yok ama işte bekliyorum.Hayırlısı inşalalh 5. Gün embriyo mu
İdrar testi yapsana bu arada sanada transfer aşamasında çatlatma iğnesi yapıldı mıEvet 5.gün nedense pek bir umudum yok ama işte bekliyorum.
Hayır benim ki dondurulmuştu 27 haziranda toplandı 2 ay rahim dinlendiricez dedi doktor 3 Eylül transfer olduİdrar testi yapsana bu arada sanada transfer aşamasında çatlatma iğnesi yapıldı mı
İdrar testi yaptınız mıHayır benim ki dondurulmuştu 27 haziranda toplandı 2 ay rahim dinlendiricez dedi doktor 3 Eylül transfer oldu