• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Benim yasimda 36 denizlide özel drum tüp bebek tedavisine basladim 3.haftaya girdim yarin tekrar gidicem gonalf 300 le basladik 2igne daha ekledi dr cetrotide ve menapur 75 3gun kullan gel dedi sonrasinda ne olacak bilmiyorum toplama isi zormu yasayan arkadaslar nasil oluyor bilgi verirmisiniz
Hayırlı olsun tedavin bol yumoslar toplasın inşallah.Anestezi ile yapıldığı için o an anlamıyorsun sonrasında bir kaç gün kasık ağrısı ve hafif lekelenme olabilir normal.3 hafta çok uzun süre olmuş ignelere tepsi vermedi mi yumurtalıklarin

Benim merak ettiğim şey şu; dondurulmuş embriyoların hepsini çözdürüyorlar ve çöp mü oluyor diğerleri?
Ben 4 eylülde tedaviye başladım ilk kez ve şuan iğneleri vuruluyorum. Embriyoların oluşması halinde genetik inceleme yapılmasını istedi doktorumuz. Sebepsiz infertilite mevcut, 3 kez biyokimyasal gebelik yaşadım.
bu genetik inceleme pgt oluyor sanırım, aşırı cahilim tüp bebek hususunda, bunay transfer yapılması mümkün değil galiba test sonucu geç çıkar dedi.
Hayırlı olsun tedaviniz inşallah hayırla sonuçlanır. Sadece transfer edilecek embriyo çözdürülüyor. Diğerleri bekliyor.

Benim yasimda 36 denizlide özel drum tüp bebek tedavisine basladim 3.haftaya girdim yarin tekrar gidicem gonalf 300 le basladik 2igne daha ekledi dr cetrotide ve menapur 75 3gun kullan gel dedi sonrasinda ne olacak bilmiyorum toplama isi zormu yasayan arkadaslar nasil oluyor bilgi verirmisiniz
Toplama anestezi altında oluyor.Sonrasında ağrı oluyor ama çok fazla değil.Umarım başarılı geçer tedaviniz 🙏

35 yaşındayım. Antalya’da oturuyorum. 5 sene evliyim 5 sene istiyoruz sebepsiz infertilite var.Benim ilk deneme inş ve son )))
25 Haziran da OPU oldum şuan 2 tane embriyo var 4ab ve 3bb.
Normalde ağustosta ikinci adetle transfer hazırlama yapacağız ama iptal oldu(((dün doktor söyledi(((yani rahim iyice temizlememiş ve transfer yapsam tutmaz diyor. Ve embriyo kaybetmek istemiyorum dedi bu yüzden eylüle ertelendik
aynı yaştayım 2 embriyom vardı 4ab ve 3 bb ilk denemem dün transferim yapıldı:)

Kızlar öncelikle rabbim evlat için uğraşan yada isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.04.09.2021 cumartesi günü 3 adet 3. gün embriosu transferim oldu.yani bugün transferi saymazsak 4. günüm oluyor.3. denemem.ilk denemem tuttu fakat kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.İkinci denemem tutmadı.İlk iki deneme de 2şer adet 3. gün embriosu konuldu.yaşım 38.16 eylül test tarihim fakat tabiki ben dün akşam dayanamayıp evde erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi 1 dk sonra belirdi hemde net bir şekilde ama 30 ağustosu 31 ağustosa bağlayan gece bir sağ bir sol koldan ovitrelle iğnesi yaptım.Yani iğnenin 8.günüydü.Acaba bu etki onun etkisi mi?Ya çok heyecanlıyım ama ümitlenmekte istemiyorum aslında.Benim gibi bir durum yaşayan var mı içinizde?

Back