Yarın sabah yapıcam. 6.gün erken mi olur bilemedim ama çıkmasada çok takılmam sanırım.İdrar testi yaptınız mı
Hadi inşallah guzel sonuç çıkar paylaşırsınYarın sabah yapıcam. 6.gün erken mi olur bilemedim ama çıkmasada çok takılmam sanırım.
Yok çıkabilir çıkmazsa 8. Gün yap bideYarın sabah yapıcam. 6.gün erken mi olur bilemedim ama çıkmasada çok takılmam sanırım.
Tamam yarın sabah sonucu yazarımYok çıkabilir çıkmazsa 8. Gün yap bide
Tamm canımTamam yarın sabah sonucu yazarım
Bende evde test yapmaya korkuyorum 5.gun yapmıstım pozıtıftı ama simdı ıgnenın etkıdır diye yapasım gelmiyor bugun 8. Gunum cuma artık kan tahlili verıcemTamm canım
Bende bugün 4. Gün transferin saat 16 :00 da test yaptım böyle çıktıBende evde test yapmaya korkuyorum 5.gun yapmıstım pozıtıftı ama simdı ıgnenın etkıdır diye yapasım gelmiyor bugun 8. Gunum cuma artık kan tahlili verıcem
Aynen senin 12 gun olmus etkisi kalmamıstır ben transferden sonra da vuruldum catlatma ığnesı o yuzden daha yeni sayılırBende bugün 4. Gün transferin saat 16 :00 da test yaptım böyle çıktı
Zaten çatlatma iğnesi etkisi 12. Gün deyim yoktur inşallah
Yok benim 12. Gün bitiyor artıkAynen senin 12 gun olmus etkisi kalmamıstır ben transferden sonra da vuruldum catlatma ığnesı o yuzden daha yeni sayılır
Anladım bana doktor izin vermiyor (((bende 2 tane istedim (((çoğul gebelik riski var dedi tek tek yaparız2 tane birden transfer ettiler başkada embriyom yok zaten :)
Hayırlı uğurlu olsun transferiniz..Kızlar benimde transfer günüm belli oldu. 16 Eylülde transferim olacak hayırlısıyla inşallah. Rahim içinde düzensizlikler var dedi inşallah sağlıkla tutunur benim içim rahat bu sefer olacak gibi. Histeroskopi yaptıramadım maddi açıdan sıkıntılıyız. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Transferinizi oldunuzmu nasilsiniz guzel haberlerleMerhaba arkadaşlar
Yaş/31
2.deneme (dondurulmuş embrıyo )
bende 7 Eylül de 2. Tüp bebek transferim olucak. İlki negatif çıktı taze transferdi . İnş güzel haberleri alırız arkadaşlar …
Hadi hayirlisiyla guzel haberlerleHayırlı uğurlu olsun transferiniz..
Rahim içindeki düzensizlikleri ultrasondan mu görüp söyledi doktor?
İnsallahToplama anestezi altında oluyor.Sonrasında ağrı oluyor ama çok fazla değil.Umarım başarılı geçer tedaviniz
Resim atsana çekebildipin kadar ve kaçıncı günündü bugünSabahın 4'ün de uyandım keşke bu saatte kalkmasaydım ama ilk idrarımı kaçırmak istemediğim için mecbur bu saatte testi yaptım. 2 dk içinde ikinci çizgi o kadar silik çıktı ki yani anlatamam bildiğiniz hayalet çizgi acaba dedim kafayımı yiyorum kendim mi uyduruyorum bu çizgiyi, evde benden başka kimsede yok ikinci çizgiyi çok ama çok silik görüyorum ama ispatlayamıyorum :) fotoğrafını çektiğimde bile görünmüyor. Bana da böylesi denk gelirdi zaten :) neyse yarına kadar delirmeceler devam. Keşke yanımda biri olsaydı ondan da onay alabilseydimHurremmsultann
Gonapetly iğnede vuruldun mu transfer sonrası günlerdeSelam kızlar bugun transferİn 5.gunu ve ben dayanamayıp evde test yaptım silik cıktı boyle bir durum yasayan var mı acaba ınsallah sonu guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?