- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
7+2 yim bende. Bir bucuk hafta falan oldu oncesinde hic bisey yoktu bi anda basladi
Bende de ayni sabah bi lokma ekmek le bi iki dilim salatalık yedimbir iki gün iyiydim yine aynıdaha bu saat oldu bir şey yiyemedim ben de
tatsız tuzsuz huysuz bi insan oldum
Ben bugün fitil kullanırken fark ettim benim bütün kullandımğım fitiller orda toplanmış kalmış doktorum temizle dedi temizledim içlerinde siyahlıklar vardı yani kan gelmiş siyah olmuş orda çok üzüldüm resmen stres yaptım diye sancım var şuan doktor fitilden dir dedi ama ben çok korkuyorumS Sfkyvz ve @Denizatidenizyildizi ,
Canımlar, keseyi görebildiğinize şükredin bence siz.
Transferin 13.günü çoğu kişi daha kan sonucunu yeni alıyo, 2.kanı bekliyo.
Siz kese gördünüz.
ozlemgundogdu , canım benimmmmm, saat 4’te randevum.
Yoldayız, gidiyoruz.
Çooooookça duanızı bekliyorum.
Masmavi0 çok sevindim senin adına, Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.
10. haftaya kadar herhafta geliceksinz demisti ilk basta ,,oyle devam ediyoruz.bugun vardi kontrolüm. El kol tomurcuklari olusmus onu gördük.normalde kalp atisi 10. Haftada dinletcem demistti. Onu da kisacik dinletti icinz rahat etsin dedibiz senle aynıyız 7+2
bana doktorum bi daha kontrolü 1 ay sonraya verdi kalp atışı da duyulduğu için
senin ne zamana bi sonraki randevun
10. haftaya kadar herhafta geliceksinz demisti ilk basta ,,oyle devam ediyoruz.bugun vardi kontrolüm. El kol tomurcuklari olusmus onu gördük.normalde kalp atisi 10. Haftada dinletcem demistti. Onu da kisacik dinletti icinz rahat etsin dediherhafta bi fotografini alip geliyoruz
S Sfkyvz ve @Denizatidenizyildizi ,
Canımlar, keseyi görebildiğinize şükredin bence siz.
Transferin 13.günü çoğu kişi daha kan sonucunu yeni alıyo, 2.kanı bekliyo.
Siz kese gördünüz.
ozlemgundogdu , canım benimmmmm, saat 4’te randevum.
Yoldayız, gidiyoruz.
Çooooookça duanızı bekliyorum.
Masmavi0 çok sevindim senin adına, Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.
Evett gecen haftanin iki kati olmus . Bi ay sonraya oo kocaman olurlarAllaah el kol tomurcuğu muu
ben bi daha gittiğimde çok büyümüş olacak, meraktan ölürüm yahuu, o yüzden kaçak göçek başka doktordan ara randevu alıcamm
Canım sen hangi doktora gidiyorsun?10. haftaya kadar herhafta geliceksinz demisti ilk basta ,,oyle devam ediyoruz.bugun vardi kontrolüm. El kol tomurcuklari olusmus onu gördük.normalde kalp atisi 10. Haftada dinletcem demistti. Onu da kisacik dinletti icinz rahat etsin dediherhafta bi fotografini alip geliyoruz
Izmir irenbe de Kerem hocaya gidiyorumCanım sen hangi doktora gidiyorsun?
Ne güzel aynı yerdeyiz.Ben de Ümit hocayaIzmir irenbe de Kerem hocaya gidiyorum
ozlemgundogdu Masmavi0 ve stalk çı rollercoaster
Çok şükür, anca eve geldim canlarım.
Resmen 4’teki randevu 5.15’e sarktı.
Keseyi gördük, içim çok rahatladı.
5+3, gayet normal şimdilik dedi.
Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı.
Çooooooook teşekkür ederim hepinize.
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun.
Süpersinbaşka bi gruba yazmış gördüm
keseyi görmüş10 gün sonraya yeni randevusu varmış
stalk'cu ruhum iş başında
kendi artık detaylı yazar bize
hayrunnisa85 tebrikler
Ohhh çok şükür gözün aydın canım sırada pıt pıtlar herşeyi ayrı heyacanozlemgundogdu Masmavi0 ve stalk çı rollercoaster
Çok şükür, anca eve geldim canlarım.
Resmen 4’teki randevu 5.15’e sarktı.
Keseyi gördük, içim çok rahatladı.
5+3, gayet normal şimdilik dedi.
Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı.
Çooooooook teşekkür ederim hepinize.
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun.
Aynu duyguları paylaşıyoruz canım inanki bende cinsiyeti merak etmiyorum sağlıkla gelsinlerdeAy inşallah kızlar inşallah.
Valla kalp atışını duyayım, cinsiyet falan hiç mühim değil.
Hiç merak etmiyorum.
Sağlıkla gelsin yeter ki.
Aynu duyguları paylaşıyoruz canım inanki bende cinsiyeti merak etmiyorum sağlıkla gelsinlerde❤
Canım tabiiki bu heyacanlarınız çok güzel ben görümcemde o kadar merak etmiştimki ama şimdi tam olarak bilemiyorum neden hiç merak etmiyorum ya aşırı stresten ya aşırı heyacandan tek duymak istediğim şeyyok canım orası öyle herkes öncelikle sağlıkla doğsun ister tabii ki cinsiyet olayın heyecanı
biz gece yatarken, eşim "iyi geceler kızım ya da oğlum" diyorcinsiyeti öğrendikten sonra da ismiyle hitap edeceğiz ısrarla o olsun bu olsun diye değil hitap edebilme heyecanı için
en azından bizde böyle bi heyecan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?