• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

bir iki gün iyiydim yine aynı🙄 daha bu saat oldu bir şey yiyemedim ben de🙄

tatsız tuzsuz huysuz bi insan oldum😂
Bende de ayni sabah bi lokma ekmek le bi iki dilim salatalık yedim😁 ki normal de canı durduk yere degisik degisk seyler yemek isteyen bi insanim😁😁 ama simdi öğlene kadar mutfagi goresim gelmiyor

S Sfkyvz ve @Denizatidenizyildizi ,
Canımlar, keseyi görebildiğinize şükredin bence siz. 😂
Transferin 13.günü çoğu kişi daha kan sonucunu yeni alıyo, 2.kanı bekliyo.
Siz kese gördünüz. 😂

ozlemgundogdu ozlemgundogdu , canım benimmmmm, saat 4’te randevum.
Yoldayız, gidiyoruz.
Çooooookça duanızı bekliyorum. 🤲

Masmavi0 Masmavi0 çok sevindim senin adına, Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin. 🙏
Ben bugün fitil kullanırken fark ettim benim bütün kullandımğım fitiller orda toplanmış kalmış doktorum temizle dedi temizledim içlerinde siyahlıklar vardı yani kan gelmiş siyah olmuş orda çok üzüldüm resmen stres yaptım diye sancım var şuan doktor fitilden dir dedi ama ben çok korkuyorum

biz senle aynıyız 7+2 🧡🧡😇

bana doktorum bi daha kontrolü 1 ay sonraya verdi kalp atışı da duyulduğu için

senin ne zamana bi sonraki randevun
10. haftaya kadar herhafta geliceksinz demisti ilk basta ,,oyle devam ediyoruz.bugun vardi kontrolüm. El kol tomurcuklari olusmus onu gördük.normalde kalp atisi 10. Haftada dinletcem demistti. Onu da kisacik dinletti icinz rahat etsin dedi😊herhafta bi fotografini alip geliyoruz😊

10. haftaya kadar herhafta geliceksinz demisti ilk basta ,,oyle devam ediyoruz.bugun vardi kontrolüm. El kol tomurcuklari olusmus onu gördük.normalde kalp atisi 10. Haftada dinletcem demistti. Onu da kisacik dinletti icinz rahat etsin dedi😊herhafta bi fotografini alip geliyoruz😊

Allaah el kol tomurcuğu muu❤️❤️
ben bi daha gittiğimde çok büyümüş olacak, meraktan ölürüm yahuu, o yüzden kaçak göçek başka doktordan ara randevu alıcamm😎

Allaah el kol tomurcuğu muu❤️❤️
ben bi daha gittiğimde çok büyümüş olacak, meraktan ölürüm yahuu, o yüzden kaçak göçek başka doktordan ara randevu alıcamm😎
Evett gecen haftanin iki kati olmus . Bi ay sonraya oo kocaman olurlar😊😊 banu ciftcinin uygulamasini indirmistim ordan takipliyorum haftalik videolarını ne gorcegimi az cok bilerek gitmis oluyorum😊😊

Canım sen hangi doktora gidiyorsun?

ozlemgundogdu ozlemgundogdu Masmavi0 Masmavi0 ve stalk çı rollercoaster rollercoaster 😂
Çok şükür, anca eve geldim canlarım. 🥰
Resmen 4’teki randevu 5.15’e sarktı.
Keseyi gördük, içim çok rahatladı. 🙏
5+3, gayet normal şimdilik dedi.
Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı.
Çooooooook teşekkür ederim hepinize.
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun. 🤲

ozlemgundogdu ozlemgundogdu Masmavi0 Masmavi0 ve stalk çı rollercoaster rollercoaster 😂

ahahaa😂 gözün aydınnn🧡🧡🧡 10 gün şimdi kıvranmaca🙏 inşallah kalp atışını da duyacaksın🙏🙏 🧡

sonraki heyecan da cinsiyet bekleme🧡🧡

Ohhh çok şükür gözün aydın canım sırada pıt pıtlar herşeyi ayrı heyacan 🥰🧿🧿🧿

Aynu duyguları paylaşıyoruz canım inanki bende cinsiyeti merak etmiyorum sağlıkla gelsinlerde🥰

yok canım orası öyle herkes öncelikle sağlıkla doğsun ister tabii ki cinsiyet olayın heyecanı

biz gece yatarken, eşim "iyi geceler kızım ya da oğlum" diyor😂 cinsiyeti öğrendikten sonra da ismiyle hitap edeceğiz👍 ısrarla o olsun bu olsun diye değil hitap edebilme heyecanı için

en azından bizde böyle bi heyecan var🚀

yok canım orası öyle herkes öncelikle sağlıkla doğsun ister tabii ki cinsiyet olayın heyecanı

biz gece yatarken, eşim "iyi geceler kızım ya da oğlum" diyor😂 cinsiyeti öğrendikten sonra da ismiyle hitap edeceğiz👍 ısrarla o olsun bu olsun diye değil hitap edebilme heyecanı için

en azından bizde böyle bi heyecan var🚀
Canım tabiiki bu heyacanlarınız çok güzel ben görümcemde o kadar merak etmiştimki ama şimdi tam olarak bilemiyorum neden hiç merak etmiyorum ya aşırı stresten ya aşırı heyacandan tek duymak istediğim şey
herşey yolunda başka söylenenleri duymuyorum bile🤣
Bide ilk çocuk zaten ya 🥰🧿

Back