Merhaba ben ilaçsız hiç transfer olmadım suankı transferm için ilk dort gun gunde iki sonrakı dort gun gunde uc ondan sorası gunde dort estrofem kullanarak devam edıyorum dun rahım ölçüldü 9 küsür cıktı dediğim gbı ilaçsız tedavi olmadığım ıcın normalde ne oluyor onu bılmıyorum ama malesef bu işte tek bir doğru yok doktorun sesine kulak veriyoruz bu arada 30 eylulde adet olmustum transferm 19 ekımde umarım faydalı olmuşturBu başlıkta hamıle kalan arkadaşlarım bana yardımcı olabilirseniz sevınırım ,bu ay transfer olup olmamakta kararsızım :Eylül ayındaki transferim naturel siklusta yani ilaçsız tedaviyle dondurulmuş embriyo İle başarısız olmustu .Ekimde kalan son 1embriyo transferi ıcın kontrollerim devam edıyor .bu defa ilaçlı transfer denenecek .önce günde 3estofemle başladık 3gun önce de sayıyı 4e çıkardık .daha önce hıc ilaç kullanmadan rahım duvarı kalınlığım 9.2idi transferden 6gun önce .bu defa ilaçla reglımın 15.günü maalesef bugün 7.4 ölçüldü 2,3gun daha estrofem e devam dedi doktorum 8 olurdu dedı 2-3gune .dondurulmuş embriyo İle estrofem kullanıp ilaçlı transfer olan hamıle kalan arkadaşlarım sizlerin kaçıncı gün rahım duvarı kalınlığınız kaçtı ? Lütfen benımle de paylaşın .çünkü her ne kadar doktorum 7.4 iyi yeterli dese de bu kalınlıkla elimdeki son embriyomu da zayı etmekten korkuyorum .gerıbıldırımlerınız çok değerli .şimdiden teşekkür ediyorum