Ah sormayın fenalardayım saçma sapan karışık bi haller
Hanımlar merhaba, ben tüp bebek yöntemiyle 2denememde kan testinde pozitifi gördüm şükür. Yalniz gebelik hesaplamasını yapamadım. Sat:08.09.2021 toplama islemi: 22.09.2021 transfer islemi:27.09.2021 bugun itibariyle ben kac haftalik gebe sayılıyorum acaba? Kese kontrolü için 18inde kontrole çağırdı. Kese ve kalp atisi görünür mü merak ediyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
Ah sormayın fenalardayım saçma sapan karışık bi haller
Hem iştahsızım hem doymak bilmiyorum doysam mide yanması öğürüyorum acıksam daha beter.. akşamları daha feciyim dün gece ilk defa kustumtutuyorum kendimi tutmasam ha bire çıkarırım.
Naneli sakız ve tuzlu salatalık bana da iyi geliyor.
Ve tatlı istiyo cnm ha bire ekşiye ı ıhh
4+4’sün canım. 18’inde 5+2 olacaksın. Kese görünür ama kalp için biraz erken bence.Hanımlar merhaba, ben tüp bebek yöntemiyle 2denememde kan testinde pozitifi gördüm şükür. Yalniz gebelik hesaplamasını yapamadım. Sat:08.09.2021 toplama islemi: 22.09.2021 transfer islemi:27.09.2021 bugun itibariyle ben kac haftalik gebe sayılıyorum acaba? Kese kontrolü için 18inde kontrole çağırdı. Kese ve kalp atisi görünür mü merak ediyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
Ben cidden baya erken görmüşüm keseyi ozaman hiç moralimi bozmıyım boşuna. 29unda transfer oldum 4+2 oluyorumMerhaba hayırlı olsunTransfer gününde bebeği 2 haftalık sayacaksın dedi doktorum bana. Üzerine ekleyebilirsiniz
Bnde 9 ekimde transfer oldum ankara memorial de 4.günüm nasıl geçiyo süreciniz?Canım ankara memorial benimkide bugün transferin 3. Günü çok heyecanlıyım bende gün sayıyorumameliyathanede oluyor evet
Yani 22sinden hesapladığımda 3+1 olmuyor mu? Amaan karıştım hepten4+4’sün canım. 18’inde 5+2 olacaksın. Kese görünür ama kalp için biraz erken bence.
Canim benim içimden bir his birden fazla kese göreceksin dior insallah da öyle olur sağlıkla hayırlısı ile12’deYazacağım Desteğiniz için sağolun, halayla gidip halayla döneyim.Senin sondaki emoji olunca asker uğurlaması yapıyoruz gibi
Hmm o zamanMerhaba hayırlı olsunTransfer gününde bebeği 2 haftalık sayacaksın dedi doktorum bana. Üzerine ekleyebilirsiniz
Artık tamam 4+4 ümTüp Bebek Gebelik Hesaplama Nasıl Yapılır?
Tüp bebek gebelik hesaplamasında normal gebelikten farklı olarak döllenmenin hangi günde gerçekleştiği bellidir. Tüp bebek işlemleri sırasında da doğal adet siklüsü takip edildiği için embriyonun rahme yerleştirilme tarihi, son adet tarihinin ilk gününden iki hafta sonrasına denk gelir. Muhtemel doğum tarihi embriyonun rahme yerleştirildiği güne 266 gün (yaklaşık 38 hafta) eklenerek hesaplanır. Embriyo yerleştirildikten 12 gün sonra yapılan B-HCG testi pozitif çıkarsa yani gebelik oluştuysa gebelik haftası, 4 haftalık olarak kabul edilir.
Canim embriyonun 3 gunluk mu 5 gubluk mu oldunun onemi yok mu hesaplarkenTüp Bebek Gebelik Hesaplama Nasıl Yapılır?
Tüp bebek gebelik hesaplamasında normal gebelikten farklı olarak döllenmenin hangi günde gerçekleştiği bellidir. Tüp bebek işlemleri sırasında da doğal adet siklüsü takip edildiği için embriyonun rahme yerleştirilme tarihi, son adet tarihinin ilk gününden iki hafta sonrasına denk gelir. Muhtemel doğum tarihi embriyonun rahme yerleştirildiği güne 266 gün (yaklaşık 38 hafta) eklenerek hesaplanır. Embriyo yerleştirildikten 12 gün sonra yapılan B-HCG testi pozitif çıkarsa yani gebelik oluştuysa gebelik haftası, 4 haftalık olarak kabul edilir.
Canım sen naptın göremedim msjlarınıCanim embriyonun 3 gunluk mu 5 gubluk mu oldunun onemi yok mu hesaplarken
Canim ben 3 kere kan vermistim cumartesi sonuncuyu verdim bugun de saglik ocaginda verdim yarin cikacakmis sonuc. Cuma gunu doktor randevum var o zamana kadar hala artis düzgün mü diye bugünkü kani verdim ama sonuc gec cikiyomusCanım sen naptın göremedim msjlarını
Hadi bakalim canım haberdar et bizide. Sen nezaman transfer olmuştun. Ben 9ö günden sonra vermedim tahlilCanim ben 3 kere kan vermistim cumartesi sonuncuyu verdim bugun de saglik ocaginda verdim yarin cikacakmis sonuc. Cuma gunu doktor randevum var o zamana kadar hala artis düzgün mü diye bugünkü kani verdim ama sonuc gec cikiyomus
Çok normal. Oğlumdada bundada belim çok ağrıyo bugünde sağ kasığım çok ağrıyoKızlar bel agrisi normal mi normalde karnimda da ara ara agri olurdu bugun sadece belim agriyor. Transferin 3.gununden beri var 27 eylulde transfer oldum. Beta hcg 8.gun 78 10.gun 180 12.gun 402 cikmisti. 16.gun bugün tekrar verdim daha sonuc cikmadi
Insallah canım ya benim daha ilk pozitif görüşüm o yuzden cok yabanciyim bu hissiyatlara normal mi degil mi tedirgin oluyorum cok zormuş boyle beklemekÇok normal. Oğlumdada bundada belim çok ağrıyo bugünde sağ kasığım çok ağrıyo
3 günlükler 2 gün geriden geliyo canım.Canim embriyonun 3 gunluk mu 5 gubluk mu oldunun onemi yok mu hesaplarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?