Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Ah sormayın fenalardayım saçma sapan karışık bi haller
Hem iştahsızım hem doymak bilmiyorum doysam mide yanması öğürüyorum acıksam daha beter.. akşamları daha feciyim dün gece ilk defa kustum tutuyorum kendimi tutmasam ha bire çıkarırım.
Naneli sakız ve tuzlu salatalık bana da iyi geliyor.
Ve tatlı istiyo cnm ha bire ekşiye ı ıhh

Merhaba hayırlı olsun Transfer gününde bebeği 2 haftalık sayacaksın dedi doktorum bana. Üzerine ekleyebilirsiniz

tuzlu salatalık da yiyeyim bari

n'apacağımı şaşırdım

ilk dönem böyle geçecekmiş, ikinci dönemi çok iyiymiş, çabucak geçse

4+4’sün canım. 18’inde 5+2 olacaksın. Kese görünür ama kalp için biraz erken bence.

Merhaba hayırlı olsun Transfer gününde bebeği 2 haftalık sayacaksın dedi doktorum bana. Üzerine ekleyebilirsiniz
Hmm o zaman hayrunnisa85 in dediği oluyor. Ay sağolun cidden. Bilemedim bir türlü. 19unda kese görünür demekki 5 haftalık olacağı için. Bakalim hayırlısıyla keseyi görürsek sonra kalp atışı için beklemeye başlayacağım

Tüp Bebek Gebelik Hesaplama Nasıl Yapılır?​

Tüp bebek gebelik hesaplamasında normal gebelikten farklı olarak döllenmenin hangi günde gerçekleştiği bellidir. Tüp bebek işlemleri sırasında da doğal adet siklüsü takip edildiği için embriyonun rahme yerleştirilme tarihi, son adet tarihinin ilk gününden iki hafta sonrasına denk gelir. Muhtemel doğum tarihi embriyonun rahme yerleştirildiği güne 266 gün (yaklaşık 38 hafta) eklenerek hesaplanır. Embriyo yerleştirildikten 12 gün sonra yapılan B-HCG testi pozitif çıkarsa yani gebelik oluştuysa gebelik haftası, 4 haftalık olarak kabul edilir.

Artık tamam 4+4 üm 6 sene bekleyince şaşkınlıktan ne yapsam bilemez oldum keseyi ve kalp atisinida görsem artık naparim bilemiyorum ahhah

Canim embriyonun 3 gunluk mu 5 gubluk mu oldunun onemi yok mu hesaplarken

Kızlar bel agrisi normal mi normalde karnimda da ara ara agri olurdu bugun sadece belim agriyor. Transferin 3.gununden beri var 27 eylulde transfer oldum. Beta hcg 8.gun 78 10.gun 180 12.gun 402 cikmisti. 16.gun bugün tekrar verdim daha sonuc cikmadi

Canim ben 3 kere kan vermistim cumartesi sonuncuyu verdim bugun de saglik ocaginda verdim yarin cikacakmis sonuc. Cuma gunu doktor randevum var o zamana kadar hala artis düzgün mü diye bugünkü kani verdim ama sonuc gec cikiyomus
Hadi bakalim canım haberdar et bizide. Sen nezaman transfer olmuştun. Ben 9ö günden sonra vermedim tahlil

Çok normal. Oğlumdada bundada belim çok ağrıyo bugünde sağ kasığım çok ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…