- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 32
İnşallah canımCanim gozunaydin darisi bizim basimiza
Hadi bakalım, hayırlısı inşallah.Evet canım vajinal baktı tek kese gördük bakalım
Vallahi kuzucum doktor gel dedi ne edeyimHadi bakalım, hayırlısı inşallah.
Belki arkalara saklanmıştır 2.kese, çok erken gittin çünkü kontrole.
Haftaya bir sürpriz olabilir.
Süpermiş.Vallahi kuzucum doktor gel dedi ne edeyim
Evet kapattılar bir günlüğüne yaramazlık yaptığım içinOzlemgundogdu nün hesabı kapanmış geçici olarak. iyidir umarım
Bir günlüğüne kapattılarçarşamba günü de doktor randevusu vardı haberini alamayız o zaman
çok teşekkürler bilgi için
Evet kapattılar bir günlüğüne yaramazlık yaptığım için
Bir günlüğüne kapattılar, yarın haber edeceğim gelişmelerden
Ayyy inşallah yayüreğimizi ağzımıza getirdin Özlemvalla hesabı kapanmış denince gidip tek tek insta profillerini stalkladım bütün Özlem Gündoğdu'lara baktım her şey yolunda mı sorayım diye sonra anladık zaten
ayy hadi yarın büyük gün
ben de serum aldım şimdi baktım sahalara dönmüşsün, dönüşün muhteşem olsun kuzum
Korktuk bi an ama birazcık stalk yapınca tahmin ettikEvet kapattılar bir günlüğüne yaramazlık yaptığım için
Sen neden serum aldın soru yok demi ?yüreğimizi ağzımıza getirdin Özlemvalla hesabı kapanmış denince gidip tek tek insta profillerini stalkladım bütün Özlem Gündoğdu'lara baktım her şey yolunda mı sorayım diye sonra anladık zaten
ayy hadi yarın büyük gün
ben de serum aldım şimdi baktım sahalara dönmüşsün, dönüşün muhteşem olsun kuzum
Olmayacak içini ferah tut güzel şeyler düşünAyyy inşallah yaÇok korkuyorum yarın boş kese görmekten Olursa büyük hayal kırıklığı olacak.Umarım olmaz Haber ederim
Sen neden serum aldın soru yok demi ?
Ohh tamam ne güzelyok yokbenim haftada 1 serumum var, sürece dahil
ama haftaya son serumum, haftaya kesiyo doktorum
Ohh tamam ne güzelbenim de prolutexleri kesti valla göbeğim rahatladı 1 haftadır çok şükür
benim göbekten iğneler galiba epeyce devam edecek, kalçadan iğnelerimin biteceği günü dört gözle bekliyorumdelik deşik oldum
Canım etmiyor lekelenme 11. ve 14. gün olmuştu.Başka olmadı çok şükür
Benim kalçadan iğne ve serum yok.Günde 2*2 estrofem, 2*2 progestan fitil, 1 prolutex iğne, 1 Enox kan sulandırıcı iğne, 1 ecoprin ,1 prednol var.2 güne bir folikasit ve biotin alıyorum.Haftada bir 10 damla d vitamini.benim göbekten iğneler galiba epeyce devam edecek, kalçadan iğnelerimin biteceği günü dört gözle bekliyorumdelik deşik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?