- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serum vitamin takviyesi olarak veriliyor diye biliyorum .İntralipid serum galiba.Besin veriyor bağışıklığı güçlü olması için.Sen neden serum aldın soru yok demi ?
İnşallah canım benim ❤ benı erken çağırdı küçük bi kese gördüm bebeği göremedik haftaya çağırdı. Senin oldu baya görünür diye düşünüyorum kaç haftalıksınız şuanCanım etmiyor lekelenme 11. ve 14. gün olmuştu.Başka olmadı çok şükür Bugün kontrole gideceğim kese için Oradadır umarım
Amin canım
Canım merak etme görünür, erken gittin sen diye hatırlıyorum , ona rağmen bak kese görünmüş maşallahİnşallah canım benim ❤ benı erken çağırdı küçük bi kese gördüm bebeği göremedik haftaya çağırdı. Senin oldu baya görünür diye düşünüyorum kaç haftalıksınız şuan
4+6 da gittim dün ama merak içerisindeyim hersey yolunda mı diye içim huzursuz kaldıCanım merak etme görünür, erken gittin sen diye hatırlıyorum , ona rağmen bak kese görünmüş maşallah
Ben bugün 5+4’üm,20 Eylül’de transfer olmuştum.
Hayırlısı canım
Korkma kese 5. haftada görülüyor aslında.5. Haftada embriyo kesenin içinde görünüyor.Erken gitmişsin.Haftaya görürsünHem sen ne zaman 4+6 oldun?Yeni öğrendin diye hatırlıyorum sonucunu. 12. Gün olan test tarihini 4+0 sayıp sayacaksın.Ne zamandı 12. Gün?Senin daha erken sanki.4+6 da gittim dün ama merak içerisindeyim hersey yolunda mı diye içim huzursuz kaldı
öyleymiş evet canım, sevindim bol vitamin alsın bebiş :)Serum vitamin takviyesi olarak veriliyor diye biliyorum .İntralipid serum galiba.Besin veriyor bağışıklığı güçlü olması için.
12’de Yazacağım Desteğiniz için sağolun, halayla gidip halayla döneyim.Senin sondaki emoji olunca asker uğurlaması yapıyoruz gibiöyleymiş evet canım, sevindim bol vitamin alsın bebiş :)
bugün beklenen gün
kaçtaydı randevun? hemen yazıyorsun bak buraya çıkar çıkmazz
Kız niye için huzursuz?4+6 da gittim dün ama merak içerisindeyim hersey yolunda mı diye içim huzursuz kaldı
evet git gel bir de bu emoji var; diyoruz ki as bayrakları as as as12’de Yazacağım Desteğiniz için sağolun, halayla gidip halayla döneyim.Senin sondaki emoji olunca asker uğurlaması yapıyoruz gibi
olma mıııı berbat ama hiç çıkartmadım Allaha şükür . aksi gibi iştahım yerinde, sabah mide kazınmasıyla uyanıp acil hemen kahvaltı yapıyorum. kahvaltıdan 1 saat sonra mide bulantısı başlıyor. öğleden sonraya kadar mide bulantısı. tuzlu birşeyler yersem hafifliyor. bir de naneli sakız rahatlatıyor beni. akşamları çok rahatım.
olma mıııı berbat ama hiç çıkartmadım Allaha şükür . aksi gibi iştahım yerinde, sabah mide kazınmasıyla uyanıp acil hemen kahvaltı yapıyorum. kahvaltıdan 1 saat sonra mide bulantısı başlıyor. öğleden sonraya kadar mide bulantısı. tuzlu birşeyler yersem hafifliyor. bir de naneli sakız rahatlatıyor beni. akşamları çok rahatım.
bu arada ben normalde müthiş tatlıcıydım, hamile olduğumu öğrendiimden beri 1- ya da 2 kez tatlı yemişimdir, o da canım çektiğimden değil önüme koydular diye sürekli tuzlu şeyler istiyorum
ye tatlıyı doğur Hakkıyı, ye tuzluyu (ekşiyi de olabilir) doğur Ayşeyi diye bir söz var bilir misin? bakalım doğru muymuş?ben de çubuk kraker, beyaz leblebi
naneli sakızı bilmiyodum listeye eklendi
bende de tatlı sıfır şu an sadece tuzlu
Son adet tarihine göre 29unda transfer oldumKorkma kese 5. haftada görülüyor aslında.5. Haftada embriyo kesenin içinde görünüyor.Erken gitmişsin.Haftaya görürsünHem sen ne zaman 4+6 oldun?Yeni öğrendin diye hatırlıyorum sonucunu. 12. Gün olan test tarihini 4+0 sayıp sayacaksın.Ne zamandı 12. Gün?Senin daha erken sanki.
İnşallah kuzular inşallahKız niye için huzursuz?
Transferin 13.gününde keseyi görebildiğine şükret.
Haftaya da güzel güzel bebişini göreceksin inşallah.