• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Canım etmiyor lekelenme 11. ve 14. gün olmuştu.Başka olmadı çok şükür 🙏 Bugün kontrole gideceğim kese için 🙈🤲🤲🤲🧿🧿🧿Oradadır umarım 🙏
İnşallah canım benim ❤ benı erken çağırdı küçük bi kese gördüm bebeği göremedik haftaya çağırdı. Senin oldu baya görünür diye düşünüyorum kaç haftalıksınız şuan

İnşallah canım benim ❤ benı erken çağırdı küçük bi kese gördüm bebeği göremedik haftaya çağırdı. Senin oldu baya görünür diye düşünüyorum kaç haftalıksınız şuan
Canım merak etme görünür, erken gittin sen diye hatırlıyorum , ona rağmen bak kese görünmüş maşallah 🤲🧿
Ben bugün 5+4’üm,20 Eylül’de transfer olmuştum.
Hayırlısı canım 🧿🤲🧿🤲🧿🤲

Canım merak etme görünür, erken gittin sen diye hatırlıyorum , ona rağmen bak kese görünmüş maşallah 🤲🧿
Ben bugün 5+4’üm,20 Eylül’de transfer olmuştum.
Hayırlısı canım 🧿🤲🧿🤲🧿🤲
4+6 da gittim dün ama merak içerisindeyim hersey yolunda mı diye içim huzursuz kaldı

4+6 da gittim dün ama merak içerisindeyim hersey yolunda mı diye içim huzursuz kaldı
Korkma kese 5. haftada görülüyor aslında.5. Haftada embriyo kesenin içinde görünüyor.Erken gitmişsin.Haftaya görürsün🧿🤲Hem sen ne zaman 4+6 oldun?Yeni öğrendin diye hatırlıyorum sonucunu. 12. Gün olan test tarihini 4+0 sayıp sayacaksın.Ne zamandı 12. Gün?Senin daha erken sanki.

öyleymiş evet canım, sevindim bol vitamin alsın bebiş :)
bugün beklenen gün :anneadayı:
kaçtaydı randevun? hemen yazıyorsun bak buraya çıkar çıkmazz :halay:
12’de 🙈🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿Yazacağım ☺️Desteğiniz için sağolun, halayla gidip halayla döneyim.Senin sondaki emoji olunca asker uğurlaması yapıyoruz gibi 🤣🤣🤣❤️

Sizin bulantılarınız ne durumda, bulantınız var mı U umutmuo P Purple07

ya da başka iştahsız olan var mı👀

ben sabahları iptalim, bulantıdan bir şey yiyemiyorum

sabah aç karnına çıkardım yine🤢
Canım ben daha keseyi görmedim ama 2 gündür bulantıyla uyanıyorum.
Hiç çıkarmadım henüz ama mide fena.

Sizin bulantılarınız ne durumda, bulantınız var mı U umutmuo P Purple07

ya da başka iştahsız olan var mı👀

ben sabahları iptalim, bulantıdan bir şey yiyemiyorum

sabah aç karnına çıkardım yine🤢
olma mıııı berbat ama hiç çıkartmadım Allaha şükür . aksi gibi iştahım yerinde, sabah mide kazınmasıyla uyanıp acil hemen kahvaltı yapıyorum. kahvaltıdan 1 saat sonra mide bulantısı başlıyor. öğleden sonraya kadar mide bulantısı. tuzlu birşeyler yersem hafifliyor. bir de naneli sakız rahatlatıyor beni. akşamları çok rahatım.
bu arada ben normalde müthiş tatlıcıydım, hamile olduğumu öğrendiimden beri 1- ya da 2 kez tatlı yemişimdir, o da canım çektiğimden değil önüme koydular diye :KK45: sürekli tuzlu şeyler istiyorum

olma mıııı berbat ama hiç çıkartmadım Allaha şükür . aksi gibi iştahım yerinde, sabah mide kazınmasıyla uyanıp acil hemen kahvaltı yapıyorum. kahvaltıdan 1 saat sonra mide bulantısı başlıyor. öğleden sonraya kadar mide bulantısı. tuzlu birşeyler yersem hafifliyor. bir de naneli sakız rahatlatıyor beni. akşamları çok rahatım.
bu arada ben normalde müthiş tatlıcıydım, hamile olduğumu öğrendiimden beri 1- ya da 2 kez tatlı yemişimdir, o da canım çektiğimden değil önüme koydular diye :KK45: sürekli tuzlu şeyler istiyorum

ben de çubuk kraker, beyaz leblebi 😂
naneli sakızı bilmiyodum👀 listeye eklendi🚀

bende de tatlı sıfır şu an sadece tuzlu🙈

Korkma kese 5. haftada görülüyor aslında.5. Haftada embriyo kesenin içinde görünüyor.Erken gitmişsin.Haftaya görürsün🧿🤲Hem sen ne zaman 4+6 oldun?Yeni öğrendin diye hatırlıyorum sonucunu. 12. Gün olan test tarihini 4+0 sayıp sayacaksın.Ne zamandı 12. Gün?Senin daha erken sanki.
Son adet tarihine göre 29unda transfer oldum

Hanımlar merhaba, ben tüp bebek yöntemiyle 2denememde kan testinde pozitifi gördüm şükür. Yalniz gebelik hesaplamasını yapamadım. Sat:08.09.2021 toplama islemi: 22.09.2021 transfer islemi:27.09.2021 bugun itibariyle ben kac haftalik gebe sayılıyorum acaba? Kese kontrolü için 18inde kontrole çağırdı. Kese ve kalp atisi görünür mü merak ediyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

Back