- 30 Eylül 2018
- 100
- 116
- 53
10. Hafta ya kadar mı 12. Haftaya kadar mı öyle bir şey duymuştum canım da bende bugün Allah ın izniyle 7+1 imGebeliğini öğrendiğin an
Takipte eksiklik olursa maaşlarından kesiliyormuş o yüzden tazı gibi gebe kovalıyorlarsen hemen bildir bence kızıyolar sonra
bu 7+1 vs ne oluyor + 1 nedir10. Hafta ya kadar mı 12. Haftaya kadar mı öyle bir şey duymuştum canım da bende bugün Allah ın izniyle 7+1 im30 unda kontrol var kontrolden sonra gideyim diyordum
valla ben hiç sağlık ocağına bildirmedimhiç bilmiyordum
ben hep aynı merkeze gidiyorum yine de sağlık ocağına bildirmem lâzım mı acaba Purple
şimdi mesajlarına baktım, bir grupta biraz üzülmüş, umarım sadece o yüzden birilerine küsüp de geçici olarak askıya almıştır ve umarım bebeği ile her şey yolundadır
Kızlar benim betahcg m düşmeye başlamış çok üzgünüm. 10. Gün 74 dü bugün 12. Gün 69 a düşmüş.
Haber verdim. Doktorla görüşüp dönüş yapmalarını bekliyorum. Ama çok üzgünüm. Sağlıklı gebelik olsa düşüş olmazdı değerde bence.inşallah kötü bir şey yokturhemen doktorunu arasana, haber verdin mi doktoruna ya da asistanına
Doktor 4 gün sonra tekrar baksın, aralarda kesinlikle bakmasın yanıltabilir moralini de bozmasın demiş kızlar. Ama ben çok üzgünüm umutlanmaya cesaret edemiyorum. Eşimde kızıyor üzülme belki 2 embriyodan sadece 1 i düşüyordur. Moralini bozma bu şekilde hepten olumsuz olacak diyor.
Gittim kızlar minnacık 1 kese gördük haftaya salı çağırrı bidahagittin mi
güzel haberlerle gel
Gittim kızlar minnacık 1 kese gördük haftaya salı çağırrı bidaha
Oyyyy maşallah canım.Gittim kızlar minnacık 1 kese gördük haftaya salı çağırrı bidaha
Erkendi daha 4+6 bugün oyuzden bişeye benzetemedim henüzOyyyy maşallah canım.
Gözünüz aydın olsun.
Çok teşekkür ederim canım 6 haftalık olucaz duyarz sanırım kalbideAllaaahhhkalp atışına o zaman kesin haftaya
hadi gözümüz aydın bi tontik daha geldi
Erkendi daha 4+6 bugün oyuzden bişeye benzetemedim henüz
Evet canım doğru hatırladın vallahi
4+6 mı?
Ne zamandı senin transferin canım?
29 diye kalmış aklımda.
Evet canım vajinal baktı tek kese gördük bakalımDenizatidenizyildizi canımcığım, vajinal mi muayene etti doktor?
Bir de sanki çift embriyoydu senin dii mi?
Tek kese mi göründü?
Canim gozunaydin darisi bizim basimizaEvet canım vajinal baktı tek kese gördük bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?