Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Gebeliğini öğrendiğin an
Takipte eksiklik olursa maaşlarından kesiliyormuş o yüzden tazı gibi gebe kovalıyorlar sen hemen bildir bence kızıyolar sonra
10. Hafta ya kadar mı 12. Haftaya kadar mı öyle bir şey duymuştum canım da bende bugün Allah ın izniyle 7+1 im 30 unda kontrol var kontrolden sonra gideyim diyordum

şimdi mesajlarına baktım, bir grupta biraz üzülmüş, umarım sadece o yüzden birilerine küsüp de geçici olarak askıya almıştır ve umarım bebeği ile her şey yolundadır

Hay allah ne olmuş ya 3 günlük yasak koyuyolar genelde öyle durumlarda bikaç güne açılır hesap inşallah doktora da gidecek merak edeceğiz

Doktor 4 gün sonra tekrar baksın, aralarda kesinlikle bakmasın yanıltabilir moralini de bozmasın demiş kızlar. Ama ben çok üzgünüm umutlanmaya cesaret edemiyorum. Eşimde kızıyor üzülme belki 2 embriyodan sadece 1 i düşüyordur. Moralini bozma bu şekilde hepten olumsuz olacak diyor.

ben de şimdi bi kaç şey okudum, anladığın kadarıyla kanaman yok

doktoruna güven eşinin de söylediğini dikkate al ki biri tutunduysa modunu düşürme, stres yapma tutunan için bu önemli
bu arada bazı doktorlar labaratuar farkından dolayı farklı sonuç çıkabileceğini söylüyor

4 gün modunu yüksek tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…