• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Canım gebelık rutin kanlarını verdin mi idrarda bakıyorlar ya bence bısey yoktur ama mesela ben verdim gecen hafta ıdrar yollarımda enfeksiyon cıktı ılac kullanıyorum
2 hafta önce verdim onu ben, şimdi 12. hafta da bekliyo sağlık ocağı. doktora sorayım yarın da bakalım ne dicek ona göre bir yol izlerim.

Kızlarrrrr bugün doktordaydım,kese ve kalp sesini duymak için gittik🌸🌸🌸 minnoşumun kalbiiii gümbür gümbür atıyor maşallah. ❤️❤ çok güzel bir duygu kelimeler yetmez anlatmaya 👼🏼😍🥰
MasAllah canim🥰 hepiniz güzel haberlerle geliyorusnuz cok sükür 🤲🤲 Rabbim saglikla ilerlesin InsAllah 😍 nasil güzel bir mucize oldu yalniz senin minnos cok yaman cikti 🥰🥰

Canım pgt’li değiller.O yüzden korkuyorum ilerleyen haftalarda genetik bir problem yüzünden düşük falan olur mu diye.
İntralipid Serumu 3. ve 4. Denememde takmışlardı.Hatta 4. Denememde 12-13 saatte bitmişti serum.O denemelerim tutmadı.Son denememde hoca taktırmak istemedi.Tamam dedim ben de ve tuttu 🤲🤲🧿🧿🧿🧿
Bu bahsettiginiz serumun herhangi bir yan etkisi yok diye biliyorum. Doktorunuz bu denemenizde serum taktirmak neden istemedi acaba?

Bu bahsettiginiz serumun herhangi bir yan etkisi yok diye biliyorum. Doktorunuz bu denemenizde serum taktirmak neden istemedi acaba?
Canım bir yan etkisi yok. Vitamin takviyesi. 4. denememde 12-13 saat özel bir hastanede takmışlardı serumu. Çok uzun sürmüştü. Transferden 2-3 gün önce taktırmıştı. Oysa 3. denemede gittiğim diğer doktor transferin olduğu gün 1-2 saatte bitecek şekilde takmıştı. 4. denememde neden uzun sürdü bilmiyorum?5. denememi de 4. denememdeki doktorla yaptım ama bu sefer taktırmıyacağım dedi. Neden dedi bilmiyorum :KK35:Almadım intralipid serum ama bu sefer tuttu.

Kızlar merhaba sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı ben yaptırmadım daha ne zamana kadar yaptırmak gerek acaba yakın zamanda gidecek olan varsa sorabilir mi rica etsem😊😊😊

Kızlar merhaba sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı ben yaptırmadım daha ne zamana kadar yaptırmak gerek acaba yakın zamanda gidecek olan varsa sorabilir mi rica etsem😊😊😊

Gebeliğini öğrendiğin an😂
Takipte eksiklik olursa maaşlarından kesiliyormuş o yüzden tazı gibi gebe kovalıyorlar😹 sen hemen bildir bence kızıyolar sonra🤣

Ozlemgundogdu nün hesabı kapanmış geçici olarak. iyidir umarım 😥

şimdi mesajlarına baktım, bir grupta biraz üzülmüş, umarım sadece o yüzden birilerine küsüp de geçici olarak askıya almıştır ve umarım bebeği ile her şey yolundadır🙏🙏🙏

Gebeliğini öğrendiğin an😂
Takipte eksiklik olursa maaşlarından kesiliyormuş o yüzden tazı gibi gebe kovalıyorlar😹 sen hemen bildir bence kızıyolar sonra🤣

valla ben hiç sağlık ocağına bildirmedim🙈 hiç bilmiyordum

ben hep aynı merkeze gidiyorum yine de sağlık ocağına bildirmem lâzım mı acaba Purple 👀

Akıntısı olanlar vardı, kullandığım hamilelik takibi uygulamasında 6+5. gün bilgilerinde gördüğüm bilgiyi paylaşıyorum ekran görüntüsünde 🧡 görünen o ki akıntı yaşayanlar için normal, muhtemelen bu haftalarda bizde de başlayabilir😎

yine de tabii doktora sormakta fayda olur her zaman, ama işler yolundaymış akıntısı olanlar🧡

Eklentiler

• CA91FE1E-4BE2-4C11-A18B-5A76FEE41008.jpeg
    CA91FE1E-4BE2-4C11-A18B-5A76FEE41008.jpeg
    119,8 KB · Görüntüleme: 31
Back