• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Bir günlüğüne kapattılar🙈🙈 , yarın haber edeceğim gelişmelerden 🧿🤲🧿🤲

yüreğimizi ağzımıza getirdin Özlem 😂 valla hesabı kapanmış denince gidip tek tek insta profillerini stalkladım bütün Özlem Gündoğdu'lara baktım her şey yolunda mı sorayım diye😂 sonra anladık zaten😎

ayy hadi yarın büyük gün🧡🧡🧡

ben de serum aldım şimdi baktım sahalara dönmüşsün, dönüşün muhteşem olsun kuzum🧡

yüreğimizi ağzımıza getirdin Özlem 😂 valla hesabı kapanmış denince gidip tek tek insta profillerini stalkladım bütün Özlem Gündoğdu'lara baktım her şey yolunda mı sorayım diye😂 sonra anladık zaten😎

ben de serum aldım şimdi baktım sahalara dönmüşsün, dönüşün muhteşem olsun kuzum🧡
Ayyy inşallah ya 🤲🧿🤲Çok korkuyorum yarın boş kese görmekten 😔Olursa büyük hayal kırıklığı olacak.Umarım olmaz 🤲🤲🤲🧿🧿 Haber ederim 💜❤️

Sen neden serum aldın soru yok demi ?

benim göbekten iğneler galiba epeyce devam edecek, kalçadan iğnelerimin biteceği günü dört gözle bekliyorum😎 delik deşik oldum🙄😂
Benim kalçadan iğne ve serum yok.Günde 2*2 estrofem, 2*2 progestan fitil, 1 prolutex iğne, 1 Enox kan sulandırıcı iğne, 1 ecoprin ,1 prednol var.2 güne bir folikasit ve biotin alıyorum.Haftada bir 10 damla d vitamini.

Senin hoca garantici daha çok progestron hormonu vermiş ve serumla vitamin takviyesi yapıyor 💜🥰Ne güzel.
Bakalım ben ne kadar devam edeceğim 🤷🏻‍♀️Sağlıklı olsunlarda ederiz 🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿

Back