- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
Kızlarrrrr bugün doktordaydım,kese ve kalp sesini duymak için gittikminnoşumun kalbiiii gümbür gümbür atıyor maşallah. ❤ çok güzel bir duygu kelimeler yetmez anlatmaya
Aminnn kuzum inşallahaiiyy bir küçük kalp dahaa
senin de gözün aydınsağlıkla kucaklarımıza alalımm
34. Günüm canımCanım ne mutlu
Özgülcüğüm transfer gününü saymazsan tam olarak kaçıncı günün transferden sonra? Allah tamamına erdirsin canım
süperrr süperr süperrKızlarrrrr bugün doktordaydım,kese ve kalp sesini duymak için gittikminnoşumun kalbiiii gümbür gümbür atıyor maşallah. ❤ çok güzel bir duygu kelimeler yetmez anlatmaya
Ayyy darısı başımıza tatlımmmm34. Günüm canımAminnnn inşallah kuzum
aaa evham yok demedik mi? bu haftaya güzel başlandı, çarşamba da öyle olacak. benim de ara ara sönmüştü noldu? ikizmiş :)Ayyy darısı başımıza tatlımmmmben Çarşamba 23. Gün kese görmeye gideceğim.Ama göğüslerim tamamen sönük.Forumda göğüs sönmesi kalp durmasına işaret eder diye okudum.İnşallah böyle bir durum yoktur Korkuyorum
Ay yok, bakma onlara canım.Ayyy darısı başımıza tatlımmmmben Çarşamba 23. Gün kese görmeye gideceğim.Ama göğüslerim tamamen sönük.Forumda göğüs sönmesi kalp durmasına işaret eder diye okudum.İnşallah böyle bir durum yoktur Korkuyorum
rollercoaster ne güzel canım cok sevindim bak evhama gerek yokmuş ama hangimiz öyle olmadı kki? çok normal. bende de bu sabah sarı akıntı başladı çok sinir olsum neyin nesi bu diye. devam ederse yarın soracağım doktora.
Ayyy darısı başımıza tatlımmmmben Çarşamba 23. Gün kese görmeye gideceğim.Ama göğüslerim tamamen sönük.Forumda göğüs sönmesi kalp durmasına işaret eder diye okudum.İnşallah böyle bir durum yoktur Korkuyorum
İyice kafayı yedimay hayır tabii ki de Özlemmm, o neymiş yaa sil aklından şunu, o zaman benim de sönük ama bak küçücük boyuyla nasıl kalp atışı var
öyle bi şey yokk sönük benim dedümdüz valla
Hiç korkma benimkiler ilk aşırı şişti sonrasın da söndüler. Miniğim benimleAyyy darısı başımıza tatlımmmmben Çarşamba 23. Gün kese görmeye gideceğim.Ama göğüslerim tamamen sönük.Forumda göğüs sönmesi kalp durmasına işaret eder diye okudum.İnşallah böyle bir durum yoktur Korkuyorum
fitil kullanmıom ki
Canım gebelık rutin kanlarını verdin mi idrarda bakıyorlar ya bence bısey yoktur ama mesela ben verdim gecen hafta ıdrar yollarımda enfeksiyon cıktı ılac kullanıyorumfitil kullanmıom kial işte bak evhamgiller iş başında
Kızlarrrrr bugün doktordaydım,kese ve kalp sesini duymak için gittikminnoşumun kalbiiii gümbür gümbür atıyor maşallah. ❤ çok güzel bir duygu kelimeler yetmez anlatmaya
rollercoaster ne güzel canım cok sevindim bak evhama gerek yokmuş ama hangimiz öyle olmadı kki? çok normal. bende de bu sabah sarı akıntı başladı çok sinir olsum neyin nesi bu diye. devam ederse yarın soracağım doktora.
Ay canım okuma allahaskına göğüs bu şişerde inerde moralini bozmaAyyy darısı başımıza tatlımmmmben Çarşamba 23. Gün kese görmeye gideceğim.Ama göğüslerim tamamen sönük.Forumda göğüs sönmesi kalp durmasına işaret eder diye okudum.İnşallah böyle bir durum yoktur Korkuyorum
aynen benim de kaşıntı ya da koku yok ama yoğun bir akıntı var sapsarı. neyse bakalım soralım ikimiz de bakalım ne dicek doktorlar.Oh canım benim çok sevindim çok şükür
Yaa canım bende aynı durumdayım 3 4 gndğr baya sarı akıntım var gidince soracağım dr a
Kaşıntı yada koku yok ama ne ki böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?