Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Ne demek canım burda birbirimize danışarak yardımcı olmaya çalıyoruz hepimiz çok iyi yapmışsın test yaptırarak en azından için rahat eder ama doktor çok önemli canım içinin ısınmadığı güvenmediğim bi doktorla olmuyor bu süreç negatifte olabiliyor ama önemli olan senin içinin sonuç ne olursa olsun rahat olması 2.deneme içinde başarı şansı daha yüksek oluyor diyorlar Rabbim inşaallah nasip etsin tez vakitte

için rahat etsin

yüksek ihtimalle bebek yerini korumaya devam etsin rahim de stabilize kalsın diye veriyolar

hangi gün kalp atışı?
Sağol canım ya iyiki varsınız bu yarayı bi bu yaranın sahibi anlıyor çünkü
Normalde perşembe ama eşimle gitmek istediğimiz cumartesi gideceğiz haftaya hayırlısıyla

Amin canım inşallah Allah razı olsun, dilerim Rabbim çoçuk hasreti çeken Annelerin tez bir vakitte yüzünü güldürür Amin

aiiyyy gerçekten mii? canım Ebru hocam ben de ondayım
valla Allah iyi ki karşıma çıkardı

demek bu yüzden ilaçlarımız da benziyo

acaba hiç karşılaştık mı

bu arada benim ilk iki denemem memorial ataşehir'deydi oradan memnun kalmadım ben

Son düzenleme:
Muhtemelen karşılaşmışızdır.
Benim 2.denemem. İlki Nisan ayındaydı, maalesef 9 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin. Şimdi aynı yerde aynı doktorla tekrar deniyoruz.
Kan testlerinde pıhtılaşma mı çıktı, onun için mi oksapar verdi sana?

Canım beni de çağırmadı daha.Bugün 19. Gün yine kan testi istedi Senin kaçıncı gün oldu?

Hayrunisa canım inşallah güzel sonuçların olur 10. Gün mü 12. Gün mü ? Ben de bugün kan vereceğim yeniden 19. Gün olmasına rağmen.Doktor ona göre kese randevusu verecek herhalde.çoğu kişi çok önceden gördü.Benim değerler yavaş ilerliyor galiba 15. Gün de ancak 1015 olmuştu.O yüzden çağırmadı galiba. Bugün ikimizin de test günü.Hayırlı haberler alalım inşallah Tüm isteyenlerin Sağlıkla kucağına aldığı gebelikleri olsun

Ay inşallah canım.
Acayip heyecanlıyım ben. Uyku tutmadı resmen.
Bugün 12.gün, ilk defa kan vericem.
İdrarda gördüm ama güven olmuyo ki ona.
Hayırlısıyla bir an önce vereyim de çıksın sonuç.

Canım inşallah bu kez mutlu haberlerini alacağız.Hiç kötüyü getirme aklına.Dua ediyorum hepimiz için, Allah sağlıkla tamamına erdirsin herşeyi Senin kaçıncı günün bugün?En son kaçıncı Gün kan vermiştin ve değerin kaçtı?Benim 19. Gün için hala kan testi istedi de o yüzden sordum.Daha keseye çağırmadı.

Ay inşallah canım.
Acayip heyecanlıyım ben. Uyku tutmadı resmen.
Bugün 12.gün, ilk defa kan vericem.
İdrarda gördüm ama güven olmuyo ki ona.
Hayırlısıyla bir an önce vereyim de çıksın sonuç.
Canım normal tutmaması , her aşamamız stres , bekleme .Allah sağlıkla geçireceğimiz, sonu mutlu biten bir gebelik nasip etsin Bugün ikimiz de güzel sonuçlar alalım inşallah

15.gün 1015 çok güzel bir değer.
Keseyi görene kadar 3 kere kan istiyo bazı doktorlar, hiç takma kafana canım.
Kötüyü çağırma.

Özgem dualarım hepimiz için.Sağlıkla duy inşallah kalp atışını Acaba bana da kısmet olur mu kese görüp kal atışı duymak?40 yaşında olup 5. denememde ilk kez tutununca çok korkuyorum.Çünkü forumda bir sürü insan ile tanıştım.Tutunduktan sonra 7-8-9. Haftalarda kalp atışları duyulmamış.Bunu düşünmek istemiyorum ama zaten 5. Denemede ilk kez tutunmuş, herhalde bir daha tutunmaz gibi geliyor Allah’ım bizi güzelliklerle buluştursun, sağlıkla kucağımızı doldursun

Canım inşallah sonucun güzel çıkarBen de Faktör V (G16916) heterozigot mutasyon çıkmıştı.Benim ilk 2 denemem de genetik test yapılmadı.3. denememde bu sonuç çıktı ama doktor kan sulandırıcı olarak sadece coraspirin verdi , iğne vermedi.Bu denemelerde tutunma olmadı.4. denemede bu kez kan sulandırıcı olarak hem Ecoprin hap hem de Enox iğne kullandım ama yine tutmadı.5’te değişik birşey yapmadık ama tuttu O yüzden kan sulandırıcı yapılınca kesin tutuyor diye birşey yok ama bir genetik sıkıntı varsa veriliyor kesin.Allah sağlıkla kavuştursun bizi bebeklerimize

hayır şu düşünceleri bi uzaklaştır zihninden ben de bir sürü yazı okudum hep geç duyanlar olmuş

geç olsun güç olmasın

hiç sorun yok, her şey yolunda bak

değerlerin de gayet güzel

mis gibi takılıyolar güvenle rahmimizde tontikler

bi kaç uygulama var store'da onlardan indir moral olur

gün gün neler olduğunu takio ediyorum uygulamalardan keyfim yerine geliyo

ben hiç bilmiyorum, benim 3. deneme ama Ebru hoca'yla ilk deneme

bence yaş faktörünü de dikkate alarak riske atmak istememiş ve tüm olasılıkları değerlendirerek vermiş olabilir

aralık'ta 39 oluyorum ve benim amh da çok düşük
inşallah bu defa hayırlısıyla kucağımıza alırız

Kızlar naber herkesler iyi miiiii
Roller cnm pZt ye az kaldııı hadiiii benim randevumu salıdan perşembeye attılar ama neyseki 3 gün önce başka bi doktora gitmştim tahliller için orda tekrar gördüm minnoşu Özlemcim senin testin tekrarlandı mı keseye ne zaman hayırlısıyla

sen umutmuo gibi hem keseyi hem kalp atışını aynı anda duyacaksın kesin

Purple valla göremeyince özlemişim

bazen başka gruplarda denk geliyorum yazılarını okuyorum

evet az kaldı heyecan dorukta

Mayıs grubunda beraber oluruz diye düşünmüştüm ama galiba Haziran'a denk gelecek

oğlak anne ikizler çocuk tam bir çatışma inşallah Mayıs'ta doğururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…