Ne demek canım burda birbirimize danışarak yardımcı olmaya çalıyoruz hepimiz çok iyi yapmışsın test yaptırarak en azından için rahat eder ama doktor çok önemli canım içinin ısınmadığı güvenmediğim bi doktorla olmuyor bu süreç negatifte olabiliyor ama önemli olan senin içinin sonuç ne olursa olsun rahat olması 2.deneme içinde başarı şansı daha yüksek oluyor diyorlar Rabbim inşaallah nasip etsin tez vakitteTeşekkür ederim canım Allah razı olsun. Bizdede sebebsiz infertilite. Malesef 4 senedir olmadı. Tüpbebek denedik her şey normalken 11 haftada kanamayla doktora gitdim ama malesef 8 haftada kalbi durmuş dediler. O günden yani üç ay oldu araştıra araştıra hep kan sulandırıcıda takıldım kaldım. Yaşım 41 oluçak ve riskli hamilelik gurubundayım benim kan sulandırıcı kullanmam gerekyomuş. Kendi kafamdan yine ne olur olmaz şehir hastanesine gidip trombofili genetik test verdim iki aya çıkar dediler. Bakalım artık hayırlısı olsun. İnşallah ikinci denememde Rabbim yüzümü güldürür
Sağol canım ya iyiki varsınız bu yarayı bi bu yaranın sahibi anlıyor çünküiçin rahat etsin
yüksek ihtimalle bebek yerini korumaya devam etsin rahim de stabilize kalsın diye veriyolar
hangi gün kalp atışı?
Amin canım inşallah Allah razı olsun, dilerim Rabbim çoçuk hasreti çeken Annelerin tez bir vakitte yüzünü güldürür AminNe demek canım burda birbirimize danışarak yardımcı olmaya çalıyoruz hepimiz çok iyi yapmışsın test yaptırarak en azından için rahat eder ama doktor çok önemli canım içinin ısınmadığı güvenmediğim bi doktorla olmuyor bu süreç negatifte olabiliyor ama önemli olan senin içinin sonuç ne olursa olsun rahat olması 2.deneme içinde başarı şansı daha yüksek oluyor diyorlar Rabbim inşaallah nasip etsin tez vakitte
Amin inşallahAminİnşallah bebekle ilgili sorun cıkmaz bu ohss agrılarınada razıyım artık bu günlerde gecer rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
Ay hayırlı olsun canım, ne güzel.
İnşallah gümbür gümbür duyarsınız kalp atışını.
İlaçlarımız oksapar dışında aynı, doktorumuz da aynı mi acaba?
Ben Bahçeci’de Ebru Hanım’a gidiyorum.
Muhtemelen karşılaşmışızdır.aiiyyy gerçekten mii? canım Ebru hocamben de ondayım
valla Allah iyi ki karşıma çıkardı
demek bu yüzden ilaçlarımız da benziyo
acaba hiç karşılaştık mı
bu arada benim ilk iki denemem memorial ataşehir'deydi oradan memnun kalmadım ben
Canım beni de çağırmadı daha.Bugün 19. Gün yine kan testi istediBizi doktorumuz kese için çağırmadı direk kalp atışı İçin bekledi sanırım yani biz henüz kese oluştu mu onu dahi bilmiyoruz
İnşallah kuzum çok sağolşimdilik kahverengi olarak devam ediyor kan sulandırıcı hem iğne hem de hap var ama iki gün önce konuştuğumda doktor bırakma dedi
Hayrunisa canım inşallah güzel sonuçların olurYaaaaa, kıyamaaaam.
Strestendir tabii, kafanı dağıtmaya çalış istersen.
Benim de yarın randevum, ilk defa kan değerimi öğrenicem.
Çok güzel diziler var, öyle oyalanıyorum ben de.
Yoksa hiç geçmiyo saatler.
Ay inşallah canım.Hayrunisa canım inşallah güzel sonuçların olur10. Gün mü 12. Gün mü ? Ben de bugün kan vereceğim yeniden 19. Gün olmasına rağmen.Doktor ona göre kese randevusu verecek herhalde.çoğu kişi çok önceden gördü.Benim değerler yavaş ilerliyor galiba 15. Gün de ancak 1015 olmuştu.O yüzden çağırmadı galiba. Bugün ikimizin de test günü. Hayırlı haberler alalım inşallah Tüm isteyenlerin Sağlıkla kucağına aldığı gebelikleri olsun
Canım inşallah bu kez mutlu haberlerini alacağız.Hiç kötüyü getirme aklına.Dua ediyorum hepimiz için, Allah sağlıkla tamamına erdirsin herşeyiAh canım benimmm inşallah bende öyle ümit ediyorum inşallah görürüz biraz korkularım var ilk gebeliğim normal yolla olmustu ama boş gebelikti maalesef geçen sene transfer sonrası pozitifi gördük fakat gelişim sağlamamıştı inşallah bu sefer her şey güzel gider
Canım normal tutmaması , her aşamamız stres , bekleme .Allah sağlıkla geçireceğimiz, sonu mutlu biten bir gebelik nasip etsinAy inşallah canım.
Acayip heyecanlıyım ben. Uyku tutmadı resmen.
Bugün 12.gün, ilk defa kan vericem.
İdrarda gördüm ama güven olmuyo ki ona.
Hayırlısıyla bir an önce vereyim de çıksın sonuç.
15.gün 1015 çok güzel bir değer.Hayrunisa canım inşallah güzel sonuçların olur10. Gün mü 12. Gün mü ? Ben de bugün kan vereceğim yeniden 19. Gün olmasına rağmen.Doktor ona göre kese randevusu verecek herhalde.çoğu kişi çok önceden gördü.Benim değerler yavaş ilerliyor galiba 15. Gün de ancak 1015 olmuştu.O yüzden çağırmadı galiba. Bugün ikimizin de test günü. Hayırlı haberler alalım inşallah Tüm isteyenlerin Sağlıkla kucağına aldığı gebelikleri olsun
Özgem dualarım hepimiz için.Sağlıkla duy inşallah kalp atışınıben keseyi ve bebeği gördüm pazartesi de kalp atışına gidiyoruz
benim
oksapar
progestan 3 fitil
progeastan 2 günde bir kalçadan iğne
decavit
coraspin bunlar devam ediyo
estrofem günde 3 'tü 2'ye düşürdü başka eksilen yok şu an için
ben önceki 2 denemeden memnun değilim hiç keşke o zaman yapsalardı bunları
hem de ilk transferden sonra hiç ara vermeden yapmıştık 2.sini
burada histeroskopiden sonra bile rahmi dinlendirdikbazı yerler dediğin gibi bence de
üzülüyorum biliyo musun madem bunlar yapılabilirdi o ilk gittiğim klinik de keşke yapsaydı da hem madden hem de ruhen bu kadar zorlamasaydı
Allahtan burada bu kadar çok ilaç vs verdiler de pozitifi gördüm
umarım isteyen herkes er ya da geç bebeğine sahip olur
Canım inşallah sonucun güzel çıkarKızlar hayırlı akşamlar, öncelikle topikniz hayırli olsun inşallah hepiniz sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alırsınız. Benim sizlere bir sorum olucak. Az çok paylaşımlarınızı okudum ve nerdeyse bir çok arkadaş transferden sonra kan sulandırıcılar kullanıyor. Sorum şu ki:her hangi bir pıhtılaşma probleminizmi vardı yoksa doktor önlem amaçlı yazdı. Ben malesef ilk transferimde 8 haftalık bebeğimin kalbi durduve genetik test yapıldı düşük materyaldan ( kromozom testi) cevabın bekliyoruz. Kk çok araşdırdım ve çoğu tüp bebek doktoru kan sulandırıcı kullandırmış hastalarına. Estrofem ilacı kanda pıhtı oluştura bilyomuş o üzden önem amaçla kan sulandırıcılar veriliyormuş. Ben transferden sonra sadece estrofem ve Progestan kullandım. Hep içimde acabalar ve keşkeler var.
Özgem dualarım hepimiz için.Sağlıkla duy inşallah kalp atışınıAcaba bana da kısmet olur mu kese görüp kal atışı duymak?40 yaşında olup 5. denememde ilk kez tutununca çok korkuyorum.Çünkü forumda bir sürü insan ile tanıştım.Tutunduktan sonra 7-8-9. Haftalarda kalp atışları duyulmamış.Bunu düşünmek istemiyorum ama zaten 5. Denemede ilk kez tutunmuş, herhalde bir daha tutunmaz gibi geliyor Allah’ım bizi güzelliklerle buluştursun, sağlıkla kucağımızı doldursun
Muhtemelen karşılaşmışızdır.
Benim 2.denemem. İlki Nisan ayındaydı, maalesef 9 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin. Şimdi aynı yerde aynı doktorla tekrar deniyoruz.
Kan testlerinde pıhtılaşma mı çıktı, onun için mi oksapar verdi sana?
Canım inşallah bu kez mutlu haberlerini alacağız.Hiç kötüyü getirme aklına.Dua ediyorum hepimiz için, Allah sağlıkla tamamına erdirsin herşeyiSenin kaçıncı günün bugün?En son kaçıncı Gün kan vermiştin ve değerin kaçtı?Benim 19. Gün için hala kan testi istedi de o yüzden sordum.Daha keseye çağırmadı.
Kızlar naber herkesler iyi miiiii
Roller cnm pZt ye az kaldııı hadiiiibenim randevumu salıdan perşembeye attılar ama neyseki 3 gün önce başka bi doktora gitmştim tahliller için orda tekrar gördüm minnoşu Özlemcim senin testin tekrarlandı mı keseye ne zaman hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?