• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

ben hiç bilmiyorum, benim 3. deneme ama Ebru hoca'yla ilk deneme

bence yaş faktörünü de dikkate alarak riske atmak istememiş ve tüm olasılıkları değerlendirerek vermiş olabilir🤷‍♀️

aralık'ta 39 oluyorum ve benim amh da çok düşük
inşallah bu defa hayırlısıyla kucağımıza alırız🙏🧡🧡🧡🧡
Anladım canım, inşallah sağlıkla alırız kucağımıza artık. 🥰

Purple valla göremeyince özlemişim❤️

bazen başka gruplarda denk geliyorum yazılarını okuyorum😇

evet az kaldı heyecan dorukta

Mayıs grubunda beraber oluruz diye düşünmüştüm ama galiba Haziran'a denk gelecek

oğlak anne ikizler çocuk 🤢 tam bir çatışma inşallah Mayıs'ta doğururum😂

Ay bende oğlağım çocuk ikizlere girmesin diye kızımda ne gerekirse yaptım yine yapacağım🤣 boğa çocugu candır cannn😍
Bende özledim sizleri ya bu hafta hiç aktif olamadım midem bi garip elime teli alamıyorım.. mayıs annelerine gir bnceee sezaryen olcksa falan erken geliyo bebişler genelde ya hazirana kalmayız bence🤭

Ay bende oğlağım çocuk ikizlere girmesin diye kızımda ne gerekirse yaptım yine yapacağım🤣 boğa çocugu candır cannn😍
Bende özledim sizleri ya bu hafta hiç aktif olamadım midem bi garip elime teli alamıyorım.. mayıs annelerine gir bnceee sezaryen olcksa falan erken geliyo bebişler genelde ya hazirana kalmayız bence🤭

evet oğlak da zor ikizler de zor, gerçekten ikizler olmasını düşünemiyorum 🙈

erken doğum inşallah olur benim de🙏🙏 tamam mayısa geliyorum✌️😎 tarihimi de değiştiricem😂

benim de midem bi garip bu hafta ne tadım vardı ne tuzum, sabah su içiyorum, suyu çıkarıyorum, bi şey yiyemez oldum, çubuk kraker, peynir, beyaz leblebi üçlüsü arasına sıkıştım kaldım🤢

Canım inşallah sonucun güzel çıkar🤲Ben de Faktör V (G16916) heterozigot mutasyon çıkmıştı.Benim ilk 2 denemem de genetik test yapılmadı.3. denememde bu sonuç çıktı ama doktor kan sulandırıcı olarak sadece coraspirin verdi , iğne vermedi.Bu denemelerde tutunma olmadı.4. denemede bu kez kan sulandırıcı olarak hem Ecoprin hap hem de Enox iğne kullandım ama yine tutmadı.5’te değişik birşey yapmadık ama tuttu 🤲🧿🤲🧿O yüzden kan sulandırıcı yapılınca kesin tutuyor diye birşey yok ama bir genetik sıkıntı varsa veriliyor kesin.Allah sağlıkla kavuştursun bizi bebeklerimize 🤲🤲🤲🧿🧿🧿💜
Çok g
Canım inşallah sonucun güzel çıkar🤲Ben de Faktör V (G16916) heterozigot mutasyon çıkmıştı.Benim ilk 2 denemem de genetik test yapılmadı.3. denememde bu sonuç çıktı ama doktor kan sulandırıcı olarak sadece coraspirin verdi , iğne vermedi.Bu denemelerde tutunma olmadı.4. denemede bu kez kan sulandırıcı olarak hem Ecoprin hap hem de Enox iğne kullandım ama yine tutmadı.5’te değişik birşey yapmadık ama tuttu 🤲🧿🤲🧿O yüzden kan sulandırıcı yapılınca kesin tutuyor diye birşey yok ama bir genetik sıkıntı varsa veriliyor kesin.Allah sağlıkla kavuştursun bizi bebeklerimize 🤲🤲🤲🧿🧿🧿💜
Çok üzüldüm canım baya zor süreçler atlatmışsın. İnşallah Bu kes her şey gönlünce olur. Benim tutunmada sıkıntı olma dı kalp atışını bile gördük her şey yolunda giderken kalbi durdu, işde insan acaba diyor.artık sonuçları bekliyoruz İnşallah bu kes yüzüm güler.

evet oğlak da zor ikizler de zor, gerçekten ikizler olmasını düşünemiyorum 🙈

erken doğum inşallah olur benim de🙏🙏 tamam mayısa geliyorum✌️😎 tarihimi de değiştiricem😂

benim de midem bi garip bu hafta ne tadım vardı ne tuzum, sabah su içiyorum, suyu çıkarıyorum, bi şey yiyemez oldum, çubuk kraker, peynir, beyaz leblebi üçlüsü arasına sıkıştım kaldım🤢
Geçenki düşükte hiç bulantım olamamıştı, bunda olsun diye dua ediyorum valla canım. 🙈
Sağlıkla kucağımıza alalım da, gerisi hiç önemli değil. 🥰

Çok g

Çok üzüldüm canım baya zor süreçler atlatmışsın. İnşallah Bu kes her şey gönlünce olur. Benim tutunmada sıkıntı olma dı kalp atışını bile gördük her şey yolunda giderken kalbi durdu, işde insan acaba diyor.artık sonuçları bekliyoruz İnşallah bu kes yüzüm güler.
Canım benim 5. Denemede ilk kez tutundu, 40 yaşındayım.Eğer kalbi durursa benimkinin Ya da yaşamaz devam etmezse benim artık zor hamile kalmam diye düşünüyorum.Bu kadar yıl zaten zorla kaldım 😔

Kızlar bugün 12.günüm, ilk defa bugün kan verdim, 1043 çıktı değerim. 🥰🥰🥰
Çok şaşkınım yaa. Bu kadar yüksek beklemiyordum. ❤️
5.gün dondurulmuş çift embriyoydu, dondurulmuşlarda yüksek çıkıyor sanırım değil mi?
Canım gözün aydın 🤩🥰Kesin ikiz 😍Allah sağlıklı günlerini göstersin 🧿🤲🤲

Kızlar naber herkesler iyi miiiii🥰
Roller cnm pZt ye az kaldııı hadiiii🖤 benim randevumu salıdan perşembeye attılar😟😟 ama neyseki 3 gün önce başka bi doktora gitmştim tahliller için orda tekrar gördüm minnoşu😍 Özlemcim senin testin tekrarlandı mı keseye ne zaman hayırlısıyla😘
Canım tekrarladım testi 19. Gün , değerler iyi 🤲🤲🧿🙏🙏🙏Gönderdim doktora haber bekliyorum.İnşallah çağırırlar önümüzdeki hafta 🧿🧿🙏🙏🙏Neyse geç olsun güç olmasın Perşembe güzel haberlerini alırız inşallah 🤲🤲🤲🤲🧿🧿

Özgeciğim sen de inşallah Pazartesi güzel haberlerle gel 🤲🤲🤲🧿🧿🧿

Canım benim 5. Denemede ilk kez tutundu, 40 yaşındayım.Eğer kalbi durursa benimkinin Ya da yaşamaz devam etmezse benim artık zor hamile kalmam diye düşünüyorum.Bu kadar yıl zaten zorla kaldım 😔
Nolur sürekli olumsuz düşünme canım herkes aynı şeyi yaşayacak diye bişey yok şu anın tadını çıkar bebeğinle konuş Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin 🤲🤲

Canım gözün aydın 🤩🥰Kesin ikiz 😍Allah sağlıklı günlerini göstersin 🧿🤲🤲
Hayırlısı olsun canım, sağlıklı olsun da hiç fark etmez. 🥰
Ya lütfen artık kötüyü aklına getirmez misin?
Kızıcam şimdi. 😂
Ben de 37 yaşındayım ve 4 ay önce kürtaj oldum. Buna rağmen hiiiiiiiiiiç düşünmüyorum, aklıma getirmiyorum eskiyi. Lütfen, pozitif düşünmeye çalış biraz. 🥰

Hayırlısı olsun canım, sağlıklı olsun da hiç fark etmez. 🥰

Ya lütfen artık kötüyü aklına getirmez misin?
Kızıcam şimdi. 😂
Ben de 37 yaşındayım ve 4 ay önce kürtaj oldum. Buna rağmen hiiiiiiiiiiç düşünmüyorum, aklıma getirmiyorum eskiyi. Lütfen, pozitif düşünmeye çalış biraz. 🥰
Canım tamam düşünmüyorum 💜🧿🧿🧿🧿Aynen pozitif düşünüyoruz ama elimden de gelmiyor negatif düşünmemek 🤪Haftaiçi ne güzel deli gibi çalışıyorum aklıma gelmiyor.Hafta sonu yine aklıma geliyor.Neyse olumlu olacağım,söz 😝😝

Purple valla göremeyince özlemişim❤️

bazen başka gruplarda denk geliyorum yazılarını okuyorum😇

evet az kaldı heyecan dorukta

Mayıs grubunda beraber oluruz diye düşünmüştüm ama galiba Haziran'a denk gelecek

oğlak anne ikizler çocuk 🤢 tam bir çatışma inşallah Mayıs'ta doğururum😂
😍😍😍Çok heyecanlı kuzucukları beklemek.Sağlıklı olsunlar da , Keçi burcundan olsunlar 🤪😝

Ben kesin Haziran , sizden geriden geliyorum 😊

sen umutmuo gibi hem keseyi hem kalp atışını aynı anda duyacaksın kesin❤️
Canım ben keseyi görmüştüm ama içinde bebek yoktu o yüzden endişelenmiştim çok. O yüzden ozlemgundogdu ozlemgundogdu canım sıkma canını hepsini birlikte görürsün belki daha rahat olur için. Ben 2 hafta kafayı yemiştim ya yoksa bebek diye 😂

Bu arada ben de nisan annesi olabilirim sanırım şu an farkettim 😳 ikiz olduğu için genelde daha erken doguyorlarmis ya.

Kızlar bugün 12.günüm, ilk defa bugün kan verdim, 1043 çıktı değerim. 🥰🥰🥰
Çok şaşkınım yaa. Bu kadar yüksek beklemiyordum. ❤️
5.gün dondurulmuş çift embriyoydu, dondurulmuşlarda yüksek çıkıyor sanırım değil mi?
Canımmm tebrik ederım 😘🧿 12.gun benım de 1015 cıkmıstı ve suan ıkızlerım benımle çok sukur 🤲🏻❤️ senın de geliyor ikizler 🥰👏🏻

İyi düşünelim iyi olsun canım bende 41 yaşındayım artık son şanslarımız 😔 umudumuzu kayb etmicez Rabbim inşallah tüm isteyen her kesin kuçağını doldursun. Dualarım hepinizle , her pozitif gören tüpbebek anneleri hepimize umuttur.

Back