• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Kızlar merhaba canım çok sıkkın.6 Eylül'de transfer olmuştum. 10 gün önce de keseyi görmüştük. Bugün son adet tarihine göre 7+5teyim kalp atışını duymaya gittik ama duyamadık. 6 haftalık dedi geriden geliyor dedi. Sadece ultrasonda hareket eden bir şey gördük bakın kalbi atıyor dedi ama işte bilmiyorum. Çok gerildim. Bir de karında baktık duyamadık, vajinal duyarız dedi orda da olmayınca iyice moralim bozuldu.

Kızlar merhaba canım çok sıkkın.6 Eylül'de transfer olmuştum. 10 gün önce de keseyi görmüştük. Bugün son adet tarihine göre 7+5teyim kalp atışını duymaya gittik ama duyamadık. 6 haftalık dedi geriden geliyor dedi. Sadece ultrasonda hareket eden bir şey gördük bakın kalbi atıyor dedi ama işte bilmiyorum. Çok gerildim. Bir de karında baktık duyamadık, vajinal duyarız dedi orda da olmayınca iyice moralim bozuldu.

hiç canını sıkma görmüşsün işte attığını 🧡 yaşam belirtisini görmüşsün çok şükür🙏

ben çok okudum geç duyan olduğunu hatta bunun başlığı bile vardı

her şey yolunda daha çok küçükler, bu sebeple 1-2 hafta oynama oluyo merak etme🧡

Muhtemelen karşılaşmışızdır. 🥰
Benim 2.denemem. İlki Nisan ayındaydı, maalesef 9 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin. Şimdi aynı yerde aynı doktorla tekrar deniyoruz. 😉
Kan testlerinde pıhtılaşma mı çıktı, onun için mi oksapar verdi sana?
Canım kalbi durduğunda hissettin mi yoksa doktora gittiğinde mi öğrenmiştin?

Kızlar bugün 12.günüm, ilk defa bugün kan verdim, 1043 çıktı değerim. 🥰🥰🥰
Çok şaşkınım yaa. Bu kadar yüksek beklemiyordum. ❤️
5.gün dondurulmuş çift embriyoydu, dondurulmuşlarda yüksek çıkıyor sanırım değil mi?
Vubuuuu maşallah canımm ikiz gibi geldi bana 🙈

İyi düşünelim iyi olsun canım bende 41 yaşındayım artık son şanslarımız 😔 umudumuzu kayb etmicez Rabbim inşallah tüm isteyen her kesin kuçağını doldursun. Dualarım hepinizle , her pozitif gören tüpbebek anneleri hepimize umuttur.
Canım arkadaşım, destek olalım birbirimize ❤️🧿💜Söylediğin gibi bırakmak yok.O bebişleri sevdir,sağlıkla kucağımıza aldır Ya Rabbim diye dua edelim 🤲🤲🧿🧿🧿🧿

Canım doktor endişelenecek birşey yok diyorsa üzülme lütfen.Geriden gelmesi bir sıkıntı olacağını göstermez.En azından atıyor kalbi 🙏🙏🤲🧿🧿Gelişir yine .

hiç canını sıkma görmüşsün işte attığını 🧡 yaşam belirtisini görmüşsün çok şükür🙏

ben çok okudum geç duyan olduğunu hatta bunun başlığı bile vardı

her şey yolunda daha çok küçükler, bu sebeple 1-2 hafta oynama oluyo merak etme🧡
Canım doktor endişelenecek birşey yok diyorsa üzülme lütfen.Geriden gelmesi bir sıkıntı olacağını göstermez.En azından atıyor kalbi 🙏🙏🤲🧿🧿Gelişir yine .
İnşallah bir dahaki gitmemize duyarız 🙏 insan hemen destek arıyor kendine böyle durumlarda, iyi ki varsınız 😍

Canım ben keseyi görmüştüm ama içinde bebek yoktu o yüzden endişelenmiştim çok. O yüzden ozlemgundogdu ozlemgundogdu canım sıkma canını hepsini birlikte görürsün belki daha rahat olur için. Ben 2 hafta kafayı yemiştim ya yoksa bebek diye 😂
Canım kaçtı senin kan değerin en son testte ve kaç gün sonra çağırdılar kese için?

Hemen bozma moralini canım. Daha erken kalp atışı için. Bir dahaki muayenede gümbür gümbür duyarsınız inşallah. 🥰
Biz biraz acele ediyoruz, doktorlar kan sonucundan 10 gün sonra keseye, ondan 2 hafta sonra da kalp atışına çağırıyor genelde.
Belki de kontrole 2-3 gün sonra gitsen tamamen duyacaktın. 🙃

Canımmm tebrik ederım 😘🧿 12.gun benım de 1015 cıkmıstı ve suan ıkızlerım benımle çok sukur 🤲🏻❤️ senın de geliyor ikizler 🥰👏🏻
Çooooooook teşekkür ederim canım. 🥰
Ay hadi bakalım, ikiz olsa sevinirim yani. 😉
Sağlıklı olsun da tek çift fark etmez aslında. 🙃
Yeter ki Rabbim aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı bir evlat versin. 🤲

Hemen bozma moralini canım. Daha erken kalp atışı için. Bir dahaki muayenede gümbür gümbür duyarsınız inşallah. 🥰
Biz biraz acele ediyoruz, doktorlar kan sonucundan 10 gün sonra keseye, ondan 2 hafta sonra da kalp atışına çağırıyor genelde.
Belki de kontrole 2-3 gün sonra gitsen tamamen duyacaktın. 🙃
Benim bugün kan değerim 6600.Transferden sonra 19. Günüm.Daha gelecek çarşamba ilk kez gideceğim kese görmeye.

Canım 1015 olmuş ☺️15. Gün. Ama dinlenemedim, kendimi yormamaya çalıştım sadece 4-5 saat ayaktaydım.Arada ağrım oldu regl ağrısı gibi ama kanama olmadı 🧿🧿🧿🤲🤲🤲🤲Çok şükür.Sağlıkla Doğduklarını da görelim hep birlikte 🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Benimde dün 12 gün değerim 570 bugün biraz yürüdüm alt bölgemde sancı var korkuyorum seninde oluyomuydu

Benim bugün kan değerim 6600.Transferden sonra 19. Günüm.Daha gelecek çarşamba ilk kez gideceğim kese görmeye.
Ay çok güzel artmış değerin canım. 🥰
15.gün 1015
19.gün 6600
Doğru anladım dii mi?
Gün aşırı 2’ye değil 3’e katlanmış sanki. ❤️❤️❤️

Bende güzel haberlerle geldimmm keseyi görmeye gitmiştik bugün kalp atışları da var dedi doktorrrr hemde iki taneeee🙏🙏🙏🙏 ikisini de hem gördük hem kalp atışlarını duydum Allahıma şükürler olsunnn🙏🙏🙏🙏Allahhım hayırlısıyla saglıkla hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsinnn

Back