- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 53
Anladım canım, inşallah sağlıkla alırız kucağımıza artık.ben hiç bilmiyorum, benim 3. deneme ama Ebru hoca'yla ilk deneme
bence yaş faktörünü de dikkate alarak riske atmak istememiş ve tüm olasılıkları değerlendirerek vermiş olabilir
aralık'ta 39 oluyorum ve benim amh da çok düşük
inşallah bu defa hayırlısıyla kucağımıza alırız
Purple valla göremeyince özlemişim
bazen başka gruplarda denk geliyorum yazılarını okuyorum
evet az kaldı heyecan dorukta
Mayıs grubunda beraber oluruz diye düşünmüştüm ama galiba Haziran'a denk gelecek
oğlak anne ikizler çocuktam bir çatışma inşallah Mayıs'ta doğururum
Ay bende oğlağım çocuk ikizlere girmesin diye kızımda ne gerekirse yaptım yine yapacağımboğa çocugu candır cannn
Bende özledim sizleri ya bu hafta hiç aktif olamadım midem bi garip elime teli alamıyorım.. mayıs annelerine gir bnceee sezaryen olcksa falan erken geliyo bebişler genelde ya hazirana kalmayız bence
Çok gCanım inşallah sonucun güzel çıkarBen de Faktör V (G16916) heterozigot mutasyon çıkmıştı.Benim ilk 2 denemem de genetik test yapılmadı.3. denememde bu sonuç çıktı ama doktor kan sulandırıcı olarak sadece coraspirin verdi , iğne vermedi.Bu denemelerde tutunma olmadı.4. denemede bu kez kan sulandırıcı olarak hem Ecoprin hap hem de Enox iğne kullandım ama yine tutmadı.5’te değişik birşey yapmadık ama tuttu O yüzden kan sulandırıcı yapılınca kesin tutuyor diye birşey yok ama bir genetik sıkıntı varsa veriliyor kesin.Allah sağlıkla kavuştursun bizi bebeklerimize
Çok üzüldüm canım baya zor süreçler atlatmışsın. İnşallah Bu kes her şey gönlünce olur. Benim tutunmada sıkıntı olma dı kalp atışını bile gördük her şey yolunda giderken kalbi durdu, işde insan acaba diyor.artık sonuçları bekliyoruz İnşallah bu kes yüzüm güler.Canım inşallah sonucun güzel çıkarBen de Faktör V (G16916) heterozigot mutasyon çıkmıştı.Benim ilk 2 denemem de genetik test yapılmadı.3. denememde bu sonuç çıktı ama doktor kan sulandırıcı olarak sadece coraspirin verdi , iğne vermedi.Bu denemelerde tutunma olmadı.4. denemede bu kez kan sulandırıcı olarak hem Ecoprin hap hem de Enox iğne kullandım ama yine tutmadı.5’te değişik birşey yapmadık ama tuttu O yüzden kan sulandırıcı yapılınca kesin tutuyor diye birşey yok ama bir genetik sıkıntı varsa veriliyor kesin.Allah sağlıkla kavuştursun bizi bebeklerimize
Geçenki düşükte hiç bulantım olamamıştı, bunda olsun diye dua ediyorum valla canım.evet oğlak da zor ikizler de zor, gerçekten ikizler olmasını düşünemiyorum
erken doğum inşallah olur benim detamam mayısa geliyorum tarihimi de değiştiricem
benim de midem bi garip bu hafta ne tadım vardı ne tuzum, sabah su içiyorum, suyu çıkarıyorum, bi şey yiyemez oldum, çubuk kraker, peynir, beyaz leblebi üçlüsü arasına sıkıştım kaldım
Canım benim 5. Denemede ilk kez tutundu, 40 yaşındayım.Eğer kalbi durursa benimkinin Ya da yaşamaz devam etmezse benim artık zor hamile kalmam diye düşünüyorum.Bu kadar yıl zaten zorla kaldımÇok g
Çok üzüldüm canım baya zor süreçler atlatmışsın. İnşallah Bu kes her şey gönlünce olur. Benim tutunmada sıkıntı olma dı kalp atışını bile gördük her şey yolunda giderken kalbi durdu, işde insan acaba diyor.artık sonuçları bekliyoruz İnşallah bu kes yüzüm güler.
Canım gözün aydınKızlar bugün 12.günüm, ilk defa bugün kan verdim, 1043 çıktı değerim.
Çok şaşkınım yaa. Bu kadar yüksek beklemiyordum.
5.gün dondurulmuş çift embriyoydu, dondurulmuşlarda yüksek çıkıyor sanırım değil mi?
Canım tekrarladım testi 19. Gün , değerler iyiKızlar naber herkesler iyi miiiii
Roller cnm pZt ye az kaldııı hadiiiibenim randevumu salıdan perşembeye attılar ama neyseki 3 gün önce başka bi doktora gitmştim tahliller için orda tekrar gördüm minnoşu Özlemcim senin testin tekrarlandı mı keseye ne zaman hayırlısıyla
Nolur sürekli olumsuz düşünme canım herkes aynı şeyi yaşayacak diye bişey yok şu anın tadını çıkar bebeğinle konuş Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsinCanım benim 5. Denemede ilk kez tutundu, 40 yaşındayım.Eğer kalbi durursa benimkinin Ya da yaşamaz devam etmezse benim artık zor hamile kalmam diye düşünüyorum.Bu kadar yıl zaten zorla kaldım
Ayy inşallah kuzucuğum .İnşallah duyarız ve sonrasında da sağlıkla devam edersen umutmuo gibi hem keseyi hem kalp atışını aynı anda duyacaksın kesin
Hayırlısı olsun canım, sağlıklı olsun da hiç fark etmez.Canım gözün aydınKesin ikiz Allah sağlıklı günlerini göstersin
Ya lütfen artık kötüyü aklına getirmez misin?Canım benim 5. Denemede ilk kez tutundu, 40 yaşındayım.Eğer kalbi durursa benimkinin Ya da yaşamaz devam etmezse benim artık zor hamile kalmam diye düşünüyorum.Bu kadar yıl zaten zorla kaldım
Canım aminNolur sürekli olumsuz düşünme canım herkes aynı şeyi yaşayacak diye bişey yok şu anın tadını çıkar bebeğinle konuş Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin
Canım tamam düşünmüyorumHayırlısı olsun canım, sağlıklı olsun da hiç fark etmez.
Ya lütfen artık kötüyü aklına getirmez misin?
Kızıcam şimdi.
Ben de 37 yaşındayım ve 4 ay önce kürtaj oldum. Buna rağmen hiiiiiiiiiiç düşünmüyorum, aklıma getirmiyorum eskiyi. Lütfen, pozitif düşünmeye çalış biraz.
Purple valla göremeyince özlemişim
bazen başka gruplarda denk geliyorum yazılarını okuyorum
evet az kaldı heyecan dorukta
Mayıs grubunda beraber oluruz diye düşünmüştüm ama galiba Haziran'a denk gelecek
oğlak anne ikizler çocuktam bir çatışma inşallah Mayıs'ta doğururum
Ben kesin Haziran , sizden geriden geliyorumAy bende oğlağım çocuk ikizlere girmesin diye kızımda ne gerekirse yaptım yine yapacağımboğa çocugu candır cannn
Bende özledim sizleri ya bu hafta hiç aktif olamadım midem bi garip elime teli alamıyorım.. mayıs annelerine gir bnceee sezaryen olcksa falan erken geliyo bebişler genelde ya hazirana kalmayız bence
Canım ben keseyi görmüştüm ama içinde bebek yoktu o yüzden endişelenmiştim çok. O yüzdensen umutmuo gibi hem keseyi hem kalp atışını aynı anda duyacaksın kesin
Bu arada ben de nisan annesi olabilirim sanırım şu an farkettimAy bende oğlağım çocuk ikizlere girmesin diye kızımda ne gerekirse yaptım yine yapacağımboğa çocugu candır cannn
Canımmm tebrik ederımKızlar bugün 12.günüm, ilk defa bugün kan verdim, 1043 çıktı değerim.
Çok şaşkınım yaa. Bu kadar yüksek beklemiyordum.
5.gün dondurulmuş çift embriyoydu, dondurulmuşlarda yüksek çıkıyor sanırım değil mi?
İyi düşünelim iyi olsun canım bende 41 yaşındayım artık son şanslarımızCanım benim 5. Denemede ilk kez tutundu, 40 yaşındayım.Eğer kalbi durursa benimkinin Ya da yaşamaz devam etmezse benim artık zor hamile kalmam diye düşünüyorum.Bu kadar yıl zaten zorla kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?