Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Anladım canım, inşallah sağlıkla alırız kucağımıza artık.

Ay bende oğlağım çocuk ikizlere girmesin diye kızımda ne gerekirse yaptım yine yapacağım boğa çocugu candır cannn
Bende özledim sizleri ya bu hafta hiç aktif olamadım midem bi garip elime teli alamıyorım.. mayıs annelerine gir bnceee sezaryen olcksa falan erken geliyo bebişler genelde ya hazirana kalmayız bence

evet oğlak da zor ikizler de zor, gerçekten ikizler olmasını düşünemiyorum

erken doğum inşallah olur benim de tamam mayısa geliyorum tarihimi de değiştiricem

benim de midem bi garip bu hafta ne tadım vardı ne tuzum, sabah su içiyorum, suyu çıkarıyorum, bi şey yiyemez oldum, çubuk kraker, peynir, beyaz leblebi üçlüsü arasına sıkıştım kaldım

Çok g
Çok üzüldüm canım baya zor süreçler atlatmışsın. İnşallah Bu kes her şey gönlünce olur. Benim tutunmada sıkıntı olma dı kalp atışını bile gördük her şey yolunda giderken kalbi durdu, işde insan acaba diyor.artık sonuçları bekliyoruz İnşallah bu kes yüzüm güler.

Geçenki düşükte hiç bulantım olamamıştı, bunda olsun diye dua ediyorum valla canım.
Sağlıkla kucağımıza alalım da, gerisi hiç önemli değil.

Canım benim 5. Denemede ilk kez tutundu, 40 yaşındayım.Eğer kalbi durursa benimkinin Ya da yaşamaz devam etmezse benim artık zor hamile kalmam diye düşünüyorum.Bu kadar yıl zaten zorla kaldım

Canım gözün aydın Kesin ikiz Allah sağlıklı günlerini göstersin

Canım tekrarladım testi 19. Gün , değerler iyi Gönderdim doktora haber bekliyorum.İnşallah çağırırlar önümüzdeki hafta Neyse geç olsun güç olmasın Perşembe güzel haberlerini alırız inşallah

Özgeciğim sen de inşallah Pazartesi güzel haberlerle gel

Canım benim 5. Denemede ilk kez tutundu, 40 yaşındayım.Eğer kalbi durursa benimkinin Ya da yaşamaz devam etmezse benim artık zor hamile kalmam diye düşünüyorum.Bu kadar yıl zaten zorla kaldım
Nolur sürekli olumsuz düşünme canım herkes aynı şeyi yaşayacak diye bişey yok şu anın tadını çıkar bebeğinle konuş Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin

Canım gözün aydın Kesin ikiz Allah sağlıklı günlerini göstersin
Hayırlısı olsun canım, sağlıklı olsun da hiç fark etmez.
Ya lütfen artık kötüyü aklına getirmez misin?
Kızıcam şimdi.
Ben de 37 yaşındayım ve 4 ay önce kürtaj oldum. Buna rağmen hiiiiiiiiiiç düşünmüyorum, aklıma getirmiyorum eskiyi. Lütfen, pozitif düşünmeye çalış biraz.

Canım tamam düşünmüyorum Aynen pozitif düşünüyoruz ama elimden de gelmiyor negatif düşünmemek Haftaiçi ne güzel deli gibi çalışıyorum aklıma gelmiyor.Hafta sonu yine aklıma geliyor.Neyse olumlu olacağım,söz

Çok heyecanlı kuzucukları beklemek.Sağlıklı olsunlar da , Keçi burcundan olsunlar

Ben kesin Haziran , sizden geriden geliyorum

sen umutmuo gibi hem keseyi hem kalp atışını aynı anda duyacaksın kesin
Canım ben keseyi görmüştüm ama içinde bebek yoktu o yüzden endişelenmiştim çok. O yüzden ozlemgundogdu canım sıkma canını hepsini birlikte görürsün belki daha rahat olur için. Ben 2 hafta kafayı yemiştim ya yoksa bebek diye

Bu arada ben de nisan annesi olabilirim sanırım şu an farkettim ikiz olduğu için genelde daha erken doguyorlarmis ya.

Canımmm tebrik ederım 12.gun benım de 1015 cıkmıstı ve suan ıkızlerım benımle çok sukur senın de geliyor ikizler

İyi düşünelim iyi olsun canım bende 41 yaşındayım artık son şanslarımız umudumuzu kayb etmicez Rabbim inşallah tüm isteyen her kesin kuçağını doldursun. Dualarım hepinizle , her pozitif gören tüpbebek anneleri hepimize umuttur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…